Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 15, 12:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
As sia sistema naudojuosi pirma karta tai nelabai suprantu kaip kas bet tikiuosi apsiprasiu. Na va Reikia zmogaus kuriam galeciau atsiusti savo gan normalios koloneles brezinius (gan primityvus) su klausimais ir butu gerai sulaukti isvadu.
As sia sistema naudojuosi pirma karta tai nelabai suprantu kaip kas bet tikiuosi apsiprasiu. Na va Reikia zmogaus kuriam galeciau atsiusti savo gan normalios koloneles brezinius (gan primityvus) su klausimais ir butu gerai sulaukti isvadu. Mano el.p. digitalsound@one.lt parasykit man i pasta as jum atsiusiu
Ryciardai o tu savo el.p. gali parasyti ar bent jau man laiskiuka parasyk kad atsiusciau BREZINIUSIR ir VISI KAS GALI PATART IR PERZIURET BREZINIUS PARASYKIT I digitalsound@one.lt kad galeciau atsiusti (blyn labai reikia)