|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 25, 22:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Apsaugos ir valdymo sistemos » Pagalbos sirena MR100BL
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Pagalbos sirena MR100BL |
Parašytas: 2008 05 23, 16:46 |
|
|
|
Sveiki, Pasijungiau GSM alarm-400 mini signalizaciją su ja viskas tvarkoje, bet niekaip nepavyksta prijungti garsinę sireną MR100BL. Jos instrukcija yra čia http://www.bkgrupe.lt/lt/catalog/view/?id=99 Kokiu būdų galima ją patikrinti, ar aplamai veikia Nes, kad ir ką bedaryčiau girdisi tik negarsus trakštelėjimas, prijungiant maitinimą ir viskas. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 05 24, 09:50 |
|
|
|
Sudėliok sirenos trumpiklius tokia tvarka: PL+, PS-, L-, S-, S1, 4. Prie Vdd ir GND jungi pastovų maitinima, prie S, L jungi paduodi minusą iš GSM alarm BELL. Sirena valdoma minusu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 05 26, 15:32 |
|
|
|
Turi buti PL+ PS+ L- S- tai reiskias gad veiks gavusi minusa i kontaktus S ir L
Sirenos aprasymo lape yra parasyta Apply Ground |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 05 26, 20:25 |
|
|
|
Dėkoju visiems, prijungus išorinį maitinimą viskas susitvarkė Buvau įsitikinęs, kad turi veikti vien nuo vidinio akomuliatoriaus, deja klydau, na o su trumpiklias taip pat atrodo viskas tvarkoje |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 07 09, 11:00 |
|
|
|
Atnaujinu tema nes turiu klausima del šios sirenos.
Ar galima "numesti" visus sirenos errorus iš signalizacijos pultelio?
Pas mane mirksi visi keturi diodai (po du atskirai bet nevienodai), rodo buvus trukdžių, bet yra lyg ir viskas tvarkoje.
Nejaugi teks ieškotis kopėčių |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 07 09, 14:19 |
|
|
|
Tai ka, be isorinio maitinimo ji visiskai neveikia? Barcors kaip pas tave veikia? Kokia nauda is to vidinio maitinimo? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 07 09, 18:42 |
|
|
|
Neaiškus tas jos veikimas man ištikruju, bet čia viena diena kai name elktra dingo tai sirena kaukti pradejo
Nežinau ar taip turi buti bet man nepatinka. Manau kad del to neturetu kaukti: juk ir centrale ir sirena turi akumus tai turetu veikti kol veza akumai.
O šiaip mano klausimas kitoks - man idomu ar galima grazinti normalu diodu mirksejima be lipimo prie tors sirenos ir jos visiško atjungimo nuo maitinimo? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 07 10, 12:39 |
|
|
|
[quote="Barcors"]Neaiškus tas jos veikimas man ištikruju, bet čia viena diena kai name elktra dingo tai sirena kaukti pradejo
Nežinau ar taip turi buti bet man nepatinka. Manau kad del to neturetu kaukti: juk ir centrale ir sirena turi akumus tai turetu veikti kol veza akumai.
O šiaip mano klausimas kitoks - man idomu ar galima grazinti normalu diodu mirksejima be lipimo prie tors sirenos ir jos visiško atjungimo nuo maitinimo?[/ ]
pas tave gali buti mires centrales akumas todel ir pasileido sirena is savo akumo nes juk taip padaryta kad nulupu sirena ji kauktu |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 07 11, 07:57 |
|
|
|
[quo
te="Barcors"]Labai juokinga, - tikejausi normalaus atsakymo.[/quote]
kas cia tau juokinga juk as tau normaliai pasakiau kodel dingus itampai tau pasileido sirena MIRES CENTRALES AKUMAS |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 07 11, 09:33 |
|
|
|
vaidelisru, tu nepyk as ne apie tave, tu atsakei labai normaliai.
O apie akuma tai suprantu kas ir kaip bet tik nelogiska jei ji kauktu nusedus akumui ir dingus elektrai?! Na galimybe dar viena kad kaukia maitindamasi nuo centrales akumo... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 07 11, 15:00 |
|
|
|
Barcors rašo: |
vaidelisru, tu nepyk as ne apie tave, tu atsakei labai normaliai.
O apie akuma tai suprantu kas ir kaip bet tik nelogiska jei ji kauktu nusedus akumui ir dingus elektrai?! Na galimybe dar viena kad kaukia maitindamasi nuo centrales akumo... |
ji kaukia is savo akumo, kai is centrales negauna maitinimo. kai dingsta 220v centrale maitinasi is savo akumo ir maitina sirena kai akumas issikrauna ar buna mires sirena negauna 12v ir pasileidzia is savo akumo |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|