|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 27, 02:50. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autodiagnostika » Žvakių laidai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 07 03, 11:52 |
|
|
|
Sveiki, ar galima namu salygomis patikrinti zvaklaidzius ? |
|
|
|
|
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 07 03, 11:59 |
|
|
|
Su paleistu varikliu,bandik nakti paziuret kur pramusineja.Turet matitis,kitokio budo turbut nera... |
|
|
|
|
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 07 03, 12:59 |
|
|
|
remia rašo: |
Su paleistu varikliu,bandik nakti paziuret kur pramusineja.Turet matitis,kitokio budo turbut nera... |
Dekui remia. sita buvau girdejes, kazkoios varnos snekejo kad su testeriu kazkaip omus matuot galima, bet cia tikriausiai bobuciu pasakos |
|
|
|
|
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 07 03, 13:23 |
|
|
|
galima su testeriu patikrint ar nenutrukus grandine, priklausomai nuo autovarza skirias, zodziu kiloomais buna |
|
|
|
|
 |
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 07 03, 19:42 |
|
|
|
deklafosas rašo: |
galima su testeriu patikrint ar nenutrukus grandine, priklausomai nuo autovarza skirias, zodziu kiloomais buna |
Pritariu, dar tokiu budu gali atrasti uzhsioksidavusia "pypke" arba antgali (toj vietoj kur laidas su "vinim" jungiasi.
Bet kadangi zhvaklaidzhiu pagrindine beda buna pramushta izoliacija, tai pasijami vandens purkshtuva, kur ruka daro (moteros geles kazkaip su jais kankina, turi kur nors paslepe prie trashu visokiu), ir kai tamsu purkshteli pora kartu ant laidu. Jei pramushta - turetu "velniukai begiot".
Neisivaizduoju kokio stovio laidai turi buti, kad tai suveiktu, bet man per savo karjera - neteko tokiu rasti. O norejau pamatyt. Tiesiog mashina jau vaziuodavo blogai dar belenkiek laiko iki to, vien del "velniuku" nevazhinesi gi 5 metus su pramushtu laidu .
Sau |
|
|
|
|
 |
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 07 03, 20:33 |
|
|
|
Apipurskus dar truputi gazo dadet reikia tai laidai taip graziai svytet pradeda. Bandem naujus kinietiskus laidus tokiu metodu, tai sviete taip pat kaip seni. |
|
|
|
|
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 07 05, 21:10 |
|
|
|
ar imanoma namu salygom pasigamint aukstos itampos laidus. Tarkim paimi iprasta laida su izoliacija ir ji imauni i kokia silikonine slangele sutepes su transformatorine alyva arba dyz kuru, bet taip kad neklibetu viduj. Jei dar negana, dar uzmauni ant virsaus kokia nors nestora slanga. Gal yra gersniu budu namu salygom ta pasidaryti?
Man reikia 4 laidu be jokios varzos, tipo viduj buna toks siulas sumirkytas, bet pas mane tiesiog laidas viduj. Parduotuvej jie kainuoja 300lt ir tai ju nera, reikia uzsakineti. |
|
|
|
|
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 07 05, 21:48 |
|
|
|
neatitinka parametrai reiketu maziausiai 90 laipsniu C, nes laidas pacioj galvoj paguldytas ir 25kV, nes 15kV per mazai manau. |
|
|
|
|
 |
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 07 06, 23:25 |
|
|
|
kwlw rašo: |
deklafosas rašo: |
Pritariu, dar tokiu budu gali atrasti uzhsioksidavusia "pypke" arba antgali (toj vietoj kur laidas su "vinim" jungiasi.
Bet kadangi zhvaklaidzhiu pagrindine beda buna pramushta izoliacija, tai pasijami vandens purkshtuva, kur ruka daro (moteros geles kazkaip su jais kankina, turi kur nors paslepe prie trashu visokiu), ir kai tamsu purkshteli pora kartu ant laidu. Jei pramushta - turetu "velniukai begiot".
Neisivaizduoju kokio stovio laidai turi buti, kad tai suveiktu, bet man per savo karjera - neteko tokiu rasti. O norejau pamatyt. Tiesiog mashina jau vaziuodavo blogai dar belenkiek laiko iki to, vien del "velniuku" nevazhinesi gi 5 metus su pramushtu laidu :).
Sau |
Pats sau nevazines,kitam gal. |
|
|
|
|
 |
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 07 07, 06:14 |
|
|
|
kwlw rašo: |
Neisivaizduoju kokio stovio laidai turi buti, kad tai suveiktu, bet man per savo karjera - neteko tokiu rasti.
Sau |
Na pas mane ir be vandenuko , tas kur nuo babinos i beginoka eina, oi kaip zybsi, kaip kaledu eglute
Labai aciu visiems padejusiems ! |
|
|
|
|
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 08 14, 00:59 |
|
|
|
Prie to paties. Pas mane tamsoje zvaiklaidziai nezybsi,bet prilietus juos pirstu pradeda matytis sviesos linijos. Patraukus pirsta zybciojimas dingsta. Del ko taip yra? Ar su gerais zvaiklaidziais taip turi but? |
|
|
|
|
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 08 14, 21:35 |
|
|
|
wapp rašo: |
Prie to paties. Pas mane tamsoje zvaiklaidziai nezybsi,bet prilietus juos pirstu pradeda matytis sviesos linijos. Patraukus pirsta zybciojimas dingsta. Del ko taip yra? Ar su gerais zvaiklaidziais taip turi but? |
tikrai ne |
|
|
|
|
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 08 14, 22:44 |
|
|
|
wapp rašo: |
Prikisk pirstus dar arciau, ir akyse ims tau zybseti...  |
|
|
|
|
 |
Žvakių laidai |
Parašytas: 2009 08 15, 11:10 |
|
|
|
reiskias jau reik keist zvaklaidzius?  |