Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 01, 04:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Tai wa, turejau tokia optine pele, logitech firmos, atrodo. Jungiama per USB. Bet pajunges ja i kompo priekines dalies USB jungtis ja sugadinau (matyt, gavo voltu ne ten, kur reikejo). Seip nauja tokia pele kainuoja 45Lt, bet man idomu, ar tokius niekucius kaip kompo pele kas nors taiso? Jei taip, tai kiek kainuotu remontas?
Tai wa, turejau tokia optine pele, logitech firmos, atrodo. Jungiama per USB. Bet pajunges ja i kompo priekines dalies USB jungtis ja sugadinau (matyt, gavo voltu ne ten, kur reikejo). Seip nauja tokia pele kainuoja 45Lt, bet man idomu, ar tokius niekucius kaip kompo pele kas nors taiso? Jei taip, tai kiek kainuotu remontas?
nieks netaiso. nebent pats noretum is idomumo prasitestuoti ar koks laidelis nenutruko, ar ledas neiskepe ir panasiai
neapsimoka
_________________ Skaitmeninis iki pat kaulu ciulpu:)
niekaip nesuprantu kaip tu sugebejai ja netaip prijungt usb visu tipu jungtys specialej buvo projektuojamos, kad net namu seimininke nesupainiotu (svelniai pasakius)
na nebent tu koks magas kad sugebejai A ar B tipo auktin kojom ikist:lol:
siap kai nusipirkau pirmaja savo optine ji man kazkodel neveike, galvojau, kad cia kazkas su mano pc, bet pasirodo ant visu neveike taigi nuveziau atgal ir pakeite sake pirmas atvejis toks...
pasikeisk led`a i melyna, gerai sviecia, as ekspermentavau ant Xpoint peles, taj veikia iki siol normaliai, ir graziai sviecia
ne ant visu peliu sitas bajeris eina. ant logitechu neina
Turiu logitechą, tokį už 50Lt. Pradžiai pastačiau mėlyną - atsibodo, po to žalią, ir dabar baltą. Su visais labai puikiai veikia. O gal tavo rankos kreivos..?