|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 24, 00:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Neinvertuotas gainklonas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Neinvertuotas gainklonas |
Parašytas: 2009 06 03, 12:01 |
|
|
|
|
| xumot rašo: |
| Tamsta matau kaunietis, jei domina, galiu RCL'e padėti nusipirkti kiek žemesne kaina, man jos kainuoja 19Lt/vnt. |
Kol kas dar nevisai kaunietis esu Toks būsiu tik mokyklą baigęs, o kainos tai čia panašios visur. Būtų geriau man TF nei T, nes su tais žėručio ar silikono izoliatoriais nerimta man kažkaip  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 03, 12:17 |
|
|
|
|
Man pačiam buvo šokas, kai RCL'e išgirdau, kad T jau nebegaminamos, ir pats RCL'as vežasi tik TF. Pastarasias jau kokias 8 nupirkau, kažkaip nepastebėjau didelio skirtumo dėl šiluminio laidumo  |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 03, 12:33 |
|
|
|
|
| nu pas mane ant nedidelio radiatoriaus visai mazdaug 80x50x60mm dvi 3875 labai puikiai gyvena i nepasakyciau kad kaista, apkrautos abi po 4ohm, maitinimas 22v. nesuprantu kaip kitiem taip baisiai kaista |
|
_________________ vairavimo menas reikalauja aukų |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 03, 12:39 |
|
|
|
|
| perihellis rašo: |
| nu pas mane ant nedidelio radiatoriaus visai mazdaug 80x50x60mm dvi 3875 labai puikiai gyvena i nepasakyciau kad kaista, apkrautos abi po 4ohm, maitinimas 22v. nesuprantu kaip kitiem taip baisiai kaista |
Gal kiti maitina nuo kokių 40V ir klauso polnu garsu, tada aišku kais žymiai labiau. Aš ant tokio radiatoriaus po vieną LM galvoju statyt ir pilnai gana bus. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 03, 13:28 |
|
|
|
|
tai jei link 40v paduosi tai ne ant 4ohm klausyt  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 03, 13:39 |
|
|
|
|
| Tai žinoma, apskritai GC 8 omam labiau tinka. Trafą dėsiu 24V tai po tiltelio kažkas virš 30V turėtų gautis. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 03, 18:05 |
|
|
|
|
ka zn koki ten tie voltai bet +22 - 22 zeme, uzvestai masinai nepamenu, gal 3v padideja itampa. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 03, 20:54 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Ir nėra skirtumo, 4 ar 8 omų kolonėles prijungsiu |
Kad berods (datasheet'e taip rašoma) LM3875 nelabai tinka 4 omams (pats norėjau su ja darytis amp'a, bet turiu ir 4 om koloneles, tai teko imtis žymiai sudėtingesnį variantą - LM3886 - beveik dvigubai daugiau elementų ), LM3886, taip tinka ir 4 ir 8 omams. Ar aš klystu? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 06 03, 22:39 |
|
|
|
|
| ampmod rašo: |
| Citata: |
| Ir nėra skirtumo, 4 ar 8 omų kolonėles prijungsiu |
Kad berods (datasheet'e taip rašoma) LM3875 nelabai tinka 4 omams (pats norėjau su ja darytis amp'a, bet turiu ir 4 om koloneles, tai teko imtis žymiai sudėtingesnį variantą - LM3886 - beveik dvigubai daugiau elementų ), LM3886, taip tinka ir 4 ir 8 omams. Ar aš klystu? |
Tinka ir 4 omų kolonėlėms, bet maitinimas turi būti mažesnis, nes su 2x35VDC prie didelio garso išsijunginėja. Man dėl to broblemų nebus, pas mane 8 ir 16 omų kolonėlės  |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 05, 12:35 |
|
|
|
|
| xumot rašo: |
| Tamsta matau kaunietis, jei domina, galiu RCL'e padėti nusipirkti kiek žemesne kaina, man jos kainuoja 19Lt/vnt. |
Beroc kitą penktadienį važiuosiu Kaunan, nupirkčiau iš jumis dvi LM3875TF jei dar turit. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |