Elektronika.lt
 2024 m. lapkričio 16 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 11 16, 09:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Autodiagnostika » comm: autoboss star
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 comm: autoboss star
PranešimasParašytas: 2009 05 18, 13:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
karloff
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
http://www.skelbiu.lt/show.php?id=6152928

Viskas veikia. Nesudrozhtas. Parduodu nes paprasciausiai atejo laikas atsinaujinti. Apdeitai yra ir bus. Kazkas rashe kitose temose apie MB multiplekserio tuscia vidu - pas mane pilnas ir veikiantis Smile Priedo duodu 2 ilgus laidus - patogiau dirbt. Pirktas pas cardiag. Atiduosiu uz 4000lt.
PranešimasParašytas: 2009 05 20, 22:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dinamo
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
bet čia boss star tas senesnis dabar tipo nebegaminamas kiek ji dar leis atnaujinti
idomu kaip dirba su dyzeliais
PranešimasParašytas: 2009 05 21, 13:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
karloff
Naujokas
Naujokas
Gaminamas tik ne visose shalyse bus pardavinejamas. Nu tipo bagotesnems shalims tik V30 bus. Ir atnaujinimu dar nieks nesiruoshia nutraukt.
PranešimasParašytas: 2009 05 23, 22:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
marelikas
Naujokas
Naujokas
kada pirkes? as pirkau cardiag'e pries 2 men.,turbut buciau geriau 'padelka' emes nes manau ta pati pas juos gavau,merso 'multiplexeris" tuscias, bmw seno tipo jungtis sumaisytos kojos,sita pakeite,ekranas nesusikalibruoja,karta jungiausi prie mitsubishi motoro nemaziau kaip pusvalandi,spaudi engine o jungiasi prie tokios sistemos kurios ten net nera,buvau issiuntes jiem atgal, sake sutvarkysim per kelias dienas,po keliu dienu praskambinau kiekviena diena vis sake jau issiuciam, taip praejo trys savaites,tik pasiemiau ir vis tiek tas pats,neisikentes isardziau pats,o ten aiskiai kazkas prichalturinta, kiek supratau uzkelta itampa ekranui,taigi iprause man suda,stai jums ir cardiag.manau geriau pirk is kitaicu tai nors negaila bus ismest nes nedaug kainuoja.o lietuvoj "broliu" ner tik ziuri kas kuri apgaus.
PranešimasParašytas: 2009 05 23, 23:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
edgarux
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
marelikas rašo:
kada pirkes? as pirkau cardiag'e pries 2 men.,turbut buciau geriau 'padelka' emes nes manau ta pati pas juos gavau,merso 'multiplexeris" tuscias, bmw seno tipo jungtis sumaisytos kojos,sita pakeite,ekranas nesusikalibruoja,karta jungiausi prie mitsubishi motoro nemaziau kaip pusvalandi,spaudi engine o jungiasi prie tokios sistemos kurios ten net nera,buvau issiuntes jiem atgal, sake sutvarkysim per kelias dienas,po keliu dienu praskambinau kiekviena diena vis sake jau issiuciam, taip praejo trys savaites,tik pasiemiau ir vis tiek tas pats,neisikentes isardziau pats,o ten aiskiai kazkas prichalturinta, kiek supratau uzkelta itampa ekranui,taigi iprause man suda,stai jums ir cardiag.manau geriau pirk is kitaicu tai nors negaila bus ismest nes nedaug kainuoja.o lietuvoj "broliu" ner tik ziuri kas kuri apgaus.

puiku,kad pasidalinai tokiom naujienom.Manau is tos firmos tokios pas mane nieko tikrai nepapuls i rankas Sad
PranešimasParašytas: 2009 05 23, 23:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
marelikas
Naujokas
Naujokas
TIKRAI NENORIU APSMEIST TOS FIRMOS,TIK PASIDALINU MINTIM KAIP BUVO MAN,PAS JUOS RASO KAD TIPO RINKOJE DAUG KLASTOCIU,VIEN DELTO PIRKAU PAS JUOS,BET MANISKIS AUTOBOSAS TIKRAI NEPANASUS I {ORIGINALA}.
PranešimasParašytas: 2009 05 24, 08:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
immarius
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
marelikas rašo:
TIKRAI NENORIU APSMEIST TOS FIRMOS,TIK PASIDALINU MINTIM KAIP BUVO MAN,PAS JUOS RASO KAD TIPO RINKOJE DAUG KLASTOCIU,VIEN DELTO PIRKAU PAS JUOS,BET MANISKIS AUTOBOSAS TIKRAI NEPANASUS I {ORIGINALA}.

Ikistu man toki suda,tai per subine atgal sugrusciau,gi ne kapeikas kainuoja,juk yra budu grazinti nekokybiska preke,nenori geruoju-sugrusciau bloguoju Very Happy
PranešimasParašytas: 2009 05 24, 17:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
karloff
Naujokas
Naujokas
Pas mane kaip ir viskas gerai. Ekranas pakvailioja bet tik su kaikuriais pasirinktais modeliais, namau cia softo problema o ne gelezhies. MB ir BMW viskas gerai. PIrktas net nepamentam, daugiau nei pries pusmety. Manau staras uz launcha geriau, vien del atnaujinimu chaliavnu Smile

marelikas rašo:
PranešimasParašytas: 2009 05 24, 20:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
liuxx
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
[quote="karloff"]Pas mane kaip ir viskas gerai. Ekranas pakvailioja bet tik su kaikuriais pasirinktais modeliais, namau cia softo problema o ne gelezhies. MB ir BMW viskas gerai. PIrktas net nepamentam, daugiau nei pries pusmety. Manau staras uz launcha geriau, vien del atnaujinimu chaliavnu Smile

Mano nuomone , kad Straui iki launcho dar kaip iki kosmoso... Ta peti ir pats zinai ... antraip nepardavinetum.
PranešimasParašytas: 2009 05 28, 18:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Infinity
Naujokas
Naujokas
O tau neatrodo, kad tiesiog gavai viena iš paskutinių Autoboss Star? Aš savo Star'a sudeginau pirktą iš Cardiag pajungęs prie labai įmantrios mašinos, užsukau pas juos prieš kokį mėnesį ir paklausęs ar yra Star gavau atsakymą, kad turi tik vieną Star su neveikiančiu spausdintuvu ir Star daugiau neveš nes paskutiniu metu su jais buvo daugiau problemų nei naudos ir siūlys dabar tik V30. Pažiūrėjau aš tą V30 tai kažkodėl praėjo noras ieškotis Star. Kokybė kur kas geresnė, ekranas vertas grieko. Buvom iki mano mašinos nuėję pasijungėm, galiu pasakyti tik tiek, kad greičiau už Star veikia. Tiesa su updeitais labai įdomi sistema jie nemokami visam laikotarpiui ir pati sistema atpažysta jungiantis jog prietaisas originalus, komplekte dar kažkoks mažas Autoboss firminis rakčiukas/SD kortelės skaitytuvas skirtas updeitams. Tiem kas su vokiečiais dirba spėju aktualu bus, kad komplekte įdėtas Sprinter Mercedes kabelis. Iš pirmo žvilgsnio visai nieko prietaisas tik kaina tokia per didelė krizės laikotarpiu sakyčiau.

Infinity

marelikas rašo:

PranešimasParašytas: 2009 05 29, 08:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Cardiag
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Sveiki, aš esu Cardiag Lietuva atstovas. Kol dar neprasidėjo pilnas drąbstymasis purvais mūsų adresu norėčiau šį tą išsiaiškinti ir pats paaiškinti.

Kiek suprantu ponas Marelikas yra iš Vilkaviškio ir kalba eina apie Autoboss STAR prietaisą. Ponas Marelikai, ar jums neskambinėjo mūsų konsultantas kelis kartus paklausti kaip prietaisas veikia? Ar paskambinęs neprašė pasitikrinti visus adapterius ir pranešti apie nesklandumus? Paskutinė partija Autoboss STAR skanerių buvo abejotina, gal tokiu būdu Autoboss bando skatinti pirkti V30.

Ponas Marelikai, kaip jau minėjo mano kolega telefonu dar prieš kelias savaites, taip ir aš dabar patvirtinu jog mes laukiam informacijos iš jūsų tiesiogiai apie gedimus, nesklandumus. Mes negalime numatyti kada ir kokiame forume jūs pranešite apie gedimą.

Taip pat noriu įnešti šiek tiek aiškumo dėl Autoboss produkcijos. Kai kompanija Autoboss išvystė STAR skanerio projektą jis buvo perduotas gaminti kitam gamintojui, pati kompanija Autoboss niekada negamino STAR skanerio, o gamyba užsiėmė kita kompanija. Tokiu būdu Autoboss negalėjo pilnai kontroliuoti produkto kokybės ir gamybos eigos. Tuo tarpu Autoboss V30 skanery Autoboss kompanija nusprendė gaminti pati taip užtikrindama kokybę ir apsaugdama savo produkciją nuo kopijavimo ir nelegalaus programinės įrangos naudojimo kopijuotuose prietaisuose.

Mes nesliapiame produkto kilmės. Nuėjus į konkretaus produkto kortelę ir apačioje pasirinkus drop-down tipo meniu jūs galite matyti ir pasirinkti kokį produktą galite įsigyti, originalą ar kopiją, pvz: http://www.cardiag.eu/bmw-gt1/ apačioje išskleidus drop-down langelį matome du variantus BMW GT1 originalas ir BMW GT1 replika (kopija). Autoboss produkciją pardavinėjame tik originalią kaip ir kitą nemažą dalį prekių asortimento.

Automobilių diagnostikos įrangos pardavimo versle mes jau daugiau nei penki metai ir toliau sėkmingai plečiamės. Mums mūsų įvaizdis svarbus ir nemalonu yra matyti klientų skundus forumuose, kai tuo tarpu apie tai mes patys tiesiogiai nebūname informuojami.

Cardiag visada laikėsi ir laikosi savo garantinių įsipareigojimų prieš klientus ir bet kokios pretenzijos turi būti sprendžiamos kliento ir pardavėjo dialogu, o ne turgaus stiliumi forumuose.

Visiems suabejojusiems Cardiag parduodamos įrangos kokybe, siūlau susitikimą kurio metu galėsiu pademonstruoti naująjį Autoboss V30. Visi kam yra įdomi ir aktuali tokia demonstracija galite palikti savo koordinates atsakydami į šią mano žinutę arba parašydami man privačią žinutę.

Visų labai atsiprašau už ilgą ir nuobodų pasisakymą, bet mes tikrai rūpinamės savo klientais ir savo įvaizdžiu. Geros dienos.
PranešimasParašytas: 2009 06 12, 21:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
elektraauto
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Sveiki, senai bebuvau prisedes forume pasizvalgyt, tai gal tema jau ir pasenus, bet vistiek prisidesiu. Siaip tikrai nenoriu nieko smeist ir apkalbet, bet pats pries kokius metus norejau is cardiago pirkt irangos, kalba ejo butent apie autobosa ir jie man ne tik, kad ispudzio nepadare, bet priesingai pasidare sau didziule antireklama. As bendravau telefonu, kiek isivaizduoju su kokiu nors vadybininku, nes tikrai netikiu, kad pats firmos savininkas taip kalbetu su klientais ir liaudiskaim sakant taip butu ant ju padejes. Zodziu nezinau su kuom bendravau, bet tas zmogus nepadare firmai naudos, o priesingai itarauke i neigiama sarasa.
O siaip tai visi nueje i oficialu www.autoboss.net puslapi galit rast stai ka:

News

Cancellation of Distributorship in Lithuania (2008-7-15)

The constant cross-selling and low pricing offering done by Lithuania distributor (Company name: Cardiag, Contact person: Arturas Vaicvenas, website: www.cardiag.com ) has been a great violation against AUTOBOSS's marketing policy. This kind of cross-selling and low pricing has tremendous negative impact on AUTOBOSS's global distributors and AUTOBOSS??s image.

AUTOBOSS TECH.INC (Headquarter in China) herein announces the cancellation of Cardiag's distributorship in Lithuania. Any product sold by Cardiag will be forbidden from updating on AUTOBOSS website. And it will not receive any way of after sales services from AUTOBOSS or AUTOBOSS distributors. Any legal dispute caused by Cardiag in the future will not be AUTOBOSS's responsibility.

AUTOBOSS TECH.INC
July 15, 2008

Tai tiek.
PranešimasParašytas: 2009 06 13, 18:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Cardiag
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Sveiki ponas Elektrauto, gal galėtumėte konkečiau įvardinti kas negero nutiko kol bendravote su žmogum iš Cardiag. Būtų naudinga gauti tokią informaciją, jei norte galite man parašyti privačiai į marketing@cardiag.com

Dėl jūsų atsiųstos nuorodos galiu tik pasakyti viena, kai klientai nori gauti prekę pigiau ir ją gauna pigiau būna patenkinti, bet kai pardavėjas būna nubaudžiamas už tokią kainų politiką jūs iš to bandote padaryti kažkokį neigiamą įvaizdį pardavėjui. Jei gerai supratote tekstą Cardiag buvo nubausti už tai, kad per pigiai pardavinėjo Autoboss produkciją, kaip patys suprantat gamintojas nuolaidų nedarė, jas darė Cardiag savo sąskaitą, taigi norėčiau paprašyti daugiau pagarbos nes tai mes darėme dėl tokių potencialių vartotojų kaip jūs.

Šiuo metu Cardiag priversti Autoboss produkciją pirkti iš kitų atstovų ir laikytis nustatytos kainų kartelės. Taigi nelabai suprantu kodėl iš to reikia pūsti muilo burbulą?

Kaip jau minėjau anksčiau mes pasiryžę su visais klientais suderinti bendrus interesus ir jei yra norinčių mes būtinai pademonstruosime Autoboss V30 gyvai, kad nekiltų abejonių. Ir tikrai nematome prasmės gailėtis pirkėjų akivaizdoje to, kad stengėmės jiems kuo pigiau parduoti pakankamai brangią diagnostikos įrangą ignoruodami gamintojo rekomendacijas (tai buvo tik rekomendacijos, bet staiga tai pavirto bauda dėl neaiškių priežasčių).

Mūsų parduodama įranga turi pilną garantiją tiek atnaujinimų, tiek techninę dėl to, kad prietaisai perkami iš oficialaus atstovo kaimyninėje šalyje, be to žmonės iš Autoboss nesuvokia ES galiojančių įstatymų kurie teigia jog niekas negali uždrauti mums pardavinėti jų įrangą, o pardavėjas nesvarbu kurios šalies privalo laikytis garantinių įsipareigojimų. Tai tiek. Gero savaitgalio.
 Del cardiag
PranešimasParašytas: 2009 06 17, 21:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gintarinis71
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Cia lyg ir viskas butu OK , tik vienas dalykas man visai nepatinka , kodel jie neskialbia savo kontaktu . Kur kontoros adresas ir panasiai . Anksciau teko pirkti viena prietaiseli panasiom salygom , tai paskui gaudyk veja laukuos , telefonai atjungti ir velniai zino kur kreiptis del remonto . Rolling Eyes
 Re: Del cardiag
PranešimasParašytas: 2009 06 18, 07:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Cardiag
Naujokas
Naujokas
Sveiki ponas gintarinis71, mes randamės adresu Vivulskio 14, Vilnius. Nelabai matom prasmės skelbti adresą, kai pagrindinė būstinė yra ne Lietuvoje, o prekės pagrinde yra pristatomos per siuntų tarnybas ir žmogus kartu gauna mūsų informaciją su siuntos dokumentais, bet jei sakot, kad tai yra blogai būtinai pasitaisysime artimiausiu metu. Dėkoju už pastabą. Geros dienos.

gintarinis71 rašo:
Cia lyg ir viskas butu OK , tik vienas dalykas man visai nepatinka , kodel jie neskialbia savo kontaktu . Kur kontoros adresas ir panasiai . Anksciau teko pirkti viena prietaiseli panasiom salygom , tai paskui gaudyk veja laukuos , telefonai atjungti ir velniai zino kur kreiptis del remonto . Rolling Eyes
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,