|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 19:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » CD grotuvo pasirinkimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
CD grotuvo pasirinkimas |
Parašytas: 2009 05 09, 09:03 |
|
|
|
|
O aš gal ir paimčiau vieną AD826. LM6172 gal net per daug greita, dar užgeneruos, nebandytas daiktas visgi.
Dar LME visokių bent penketą štukų reiks užsipirkt. Nu dar tranzam bent 70 lt. Gelbėsim RCL'ą nuo krizės  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 05 09, 09:46 |
|
|
|
|
Ką aš žinau su tais greičiais,tai toli gražu ne viskas nes sakykim pas opa2604-nors tai ne mano mėgstamas slew rate regis tik 20,bet daug kas sisioja iš laimės nuo jo,tą pati lm4562-jau kaip ir "for audio" irgi panašiai,pas lm6172 regis 3000.geriausia lituot lizdus ir žaisti.Tas pats AD826 irgi labai priklauso kur nusėda,kažkada kergdavau su tda1543 ir dar audyn polipropileną subinėn sudėdavau nuo detalumo ir energingumo svaigdavau,bet ilgiau paklausius galvą skaudėdavo,na nebent jungti prie per daug lempinio stiprintuvo(muilino).O sakykim gan muilinam iš natūros philips cd930 su saa7350 jie labai puikiai susigyveno ir vos ne metus gyvenau su tuo grotuvu,kol neišprašė
dabar vėl reikės pažaisti lm4562 yra,ad826yra,greit ir ad823 bus...
Sauliui g. jei busi Vilnoj sušvilpk galėsi pajamt pasibandyt. |
|
_________________ stereo tai jėga!!!!!!!! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 05 09, 10:03 |
|
|
|
|
| O tu kurioj Vilniaus daly gyveni? Nors šiaip nežinau, kada būsiu Vilniuj, gal už mėnesio, gal po poros valandų. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 09, 10:05 |
|
|
|
|
| gyvenu tarp stoties ir areuosto,o būnu/dirbu dažniausiai centre prie katedros. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 09, 10:20 |
|
|
|
|
| Darbo metu Vilniuj nebūsiu, o Vilniaus rajonų už stoties visiškai nežinau, sudėtinga nuvažiuot būtų. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 09, 10:24 |
|
|
|
|
| saulius.g rašo: |
| Darbo metu Vilniuj nebūsiu, o Vilniaus rajonų už stoties visiškai nežinau, sudėtinga nuvažiuot būtų. |
Kai nori - ieškai galimybių, o kai nenori - ieškai pasiteisinimų  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 09, 11:05 |
|
|
|
|
| Na aš tiesiog galvočiau apie važiavimą dabar (oras pabjuro, darbus fazendoj atidėčiau), bet kol išstudijuosiu maps.lt, rcl'as užsidarys. O dėl vienos mikruškės į Vilnių varytis - prabanga. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 03, 15:33 |
|
|
|
|
Sveiki.
Norėjau paklausti: gal turite kokios literatūros, nuorodų ar šiaip patarimu dėl I/U konveratvimo (TDA1541A). Kažkaip sužavėjo pasyvinė konversija R. Tik ar įmanoma išgaut ~250mV išėjimo lygio (jei TDA1541A Iout 4mA max ir įdėčiau R apie 80omu).Neramina tik kraipymų lygis prie R-80omu.
250mV išėjimo lygio man pilnai užtenka. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 04, 11:22 |
|
|
|
|
O aš savajam Pilypukui nupirkau pora LM4562. Už kiekvieną mokėjau, kaip už visą pilypuką. Baisu Ypač jei skirtumo nepajusiu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 04, 11:30 |
|
|
|
|
Pajusi,pajusi...čia nieko baisaus,aš dabar mikrę siunčiuosi,kainuos kaip 3 tavo pilipukai,ir skirtumo nepajausiu,o tik tam,kad veiktų  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 04, 21:49 |
|
|
|
|
Nu vo, pakeičiau LM'kes. Aha, geriau. Lyg ir ryškesni instrumentų tembrai, kas aiškiau juntama - sumažėjo košės, padaugėjo erdvės, instrumentai labiau atsiskyrė. Elektrolitus iš išėjimo vėl išėmiau, pastačiau kažkokius senobinius MKT1 2,2 mikro. Tai aukštus vidurius ir perdėtą detalumą pridusino (kas su mano kolonom yr gerai), bet nebelabai klausant suprast, ar saksofonas yra varinis, ar medinis pučiamasis. Dėl LM'kių viskas aišku, su konderiais - nors persiplėšk Nu dar šotkų turiu nusipirkęs, dar ne galas  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 04, 22:08 |
|
|
|
|
MKT=lavsanas(polyester)
Gerai,kad isviso atskiri,kad yra kazkoks saksofonas,ne tai,kad medini nuo blekinio  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 04, 22:58 |
|
|
|
|
| O tai ką tam velnio grotuvui subinėn įkišt, galvoju išvis mosfetinį kartotuvą įkišt reiktų, kad nuolatinę išėjime link nulio pastumt ir konderius išmest. Išėjime berods 3,5V, tai mosfetukui srovę parinkus, akurat nulį galima gaut. Beje, kiek pamenu, tai MKP buvo blogiau už MKT. Nors neseniai klausiausi Sony stiprintuvo, tai dabar esu traumuotas ir galiu nesuprast :D |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 24, 21:28 |
|
|
|
|
| Mano nuomone, geriausia į mašiną įsimesti netbooką. Miesčionims, aišku, baisu tuomet būtų palikt mašiną - pavogtų kas nors kompiuteriuką. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |