|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 06, 16:59. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » priestiprintuvis patefonui
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
priestiprintuvis patefonui |
Parašytas: 2009 05 07, 19:48 |
|
|
|
laba diena. reiketu schemos pradinio su tembrais ir riaa korekcija . galas is lm3886 . patefonas orifei 101. galvoju apie ne5532. gal galetumet pameteti isbandyta schema su pcb ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 07, 20:04 |
|
|
|
buvau uzsklydes ant jo , bet jis kiak matau neturi eq ir pcb is sito saito gaut neimanoma
ir seip ar realus variantas ant vienis plokstes tureti ir eq ir riaa , kad galima butu per ji ne tik patefona leist , bet ir paprasta audio ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 08, 10:20 |
|
|
|
o dekui o gal galit man paaiskinti tos korekcijos veikimo principa? ir ar jis stiprins normaliai , nes pas mane tiesiai is adatos eina kiek suprantu ... db pajungtas per lm386 kuris buvo skirtas ausinems , tai klausyti galima , bet fonas negeras ... ir bosu praktiskai nera  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 05 08, 11:14 |
|
|
|
vice1991 rašo: |
o dekui o gal galit man paaiskinti tos korekcijos veikimo principa? ir ar jis stiprins normaliai , nes pas mane tiesiai is adatos eina kiek suprantu ... db pajungtas per lm386 kuris buvo skirtas ausinems , tai klausyti galima , bet fonas negeras ... ir bosu praktiskai nera  |
O kodel apie tai tiesiog nepasiskaityti Marozo pateiktoj nuorodoj arba kitose forumo temose??? Apie korektorius diskutuota daugybe kartu ir yra daugybe straipsniu.
Tik as nesu tikras, kad cia korektorius isvis reikalingas. Kokia ten galvute tam Orfejui? Gal kartais pjezokeramine? Tada korekcija nereikalinga. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 08, 12:18 |
|
|
|
Jei galva pjezokeraminė, tai reikia didelės įėjimo varžos, mažiausiai 470k, pageidautina 1 - 2 Momai. Kitaip bosų irgi nebus. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 08, 12:24 |
|
|
|
saulius.g rašo: |
Jei galva pjezokeraminė, tai reikia didelės įėjimo varžos, mažiausiai 470k, pageidautina 1 - 2 Momai. Kitaip bosų irgi nebus. |
Pjezokeraminė nevadinama GALVA. Ji vadinama ZUBYLA. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 08, 14:05 |
|
|
|
saulius.g rašo: |
A nu jo, ir ne ADATA, o CVEKAS  |
Būtent O aš dar pamenu magnetines galvas, rusiškas, pavyzdžiui stovėjo radioloje Ural, galvos svoris apie 100g, visas spaudžia į plokštelę ir įsukamos keičiamos plieninės adatos. Po kiekvienos plokštelės reikdavo keisti  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 08, 18:13 |
|
|
|
StasysS rašo: |
...........
Tik as nesu tikras, kad cia korektorius isvis reikalingas. Kokia ten galvute tam Orfejui? ............... |
ГЗМ-105 ,o jei pasiseks-VMS20EO-МКII Ortofon |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|