|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 24, 10:50. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » nepakanka aparaturai maitinimo,mirksi sviesos.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
nepakanka aparaturai maitinimo,mirksi sviesos. |
Parašytas: 2009 05 03, 22:37 |
|
|
|
|
| Black Scorpio rašo: |
| varikliau daugiau apsuku davus mirksejimas susilpneja? |
neatkreipiau demesio,reikes patikrinti.as tik pries kelias dienas susidejau aparatura ir vakar variau vakare ir pamaciau kaip mirksi sviesos kai jau gerai watu daviau,bet patildziau biski ir nebemirksi. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 03, 22:41 |
|
|
|
|
| vytautas55 rašo: |
| man sviecia, kad kazkas ne taip sujungta |
nu nemanau kad kazka galejau netaip sujunkti,jau nepirma karta jungiu kad ir nieko sudetingo lyg ir nera pajunkti.gal tas JBL gto 1201.1 man daug sroves paima nes jis prie 2omu dirba dabar o tai yra 1114rms |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 03, 22:47 |
|
|
|
|
| benis666 rašo: |
| varikliau daugiau apsuku davus mirksejimas susilpneja? |
neatkreipiau demesio,reikes patikrinti.as tik pries kelias dienas susidejau aparatura ir vakar variau vakare ir pamaciau kaip mirksi sviesos kai jau gerai watu daviau,bet patildziau biski ir nebemirksi. |
jeigu mirksejimas sumazes bent kiek tada problema - nepakankamas generatorius  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 03, 22:56 |
|
|
|
|
nu reikes tada ryt vakare pamegint,dabar jau per velu dar tie norvegai kaimynai man policija iskvies o kokio galingumo jei ka pirkt man ta generatoriu.kad nepakenkciau masinai,ar nieko jai negali nutikti? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 03, 23:02 |
|
|
|
|
| o man atrodo, ar 800 ar 4000 apsuku bus vistiek mirkses |
o tai tada kur problema tavo manymu?nu as tada vaziavau kokia 80km per valanda,nes kalnuose cia nepaleksi. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 03, 23:06 |
|
|
|
|
nu reikes tada ryt vakare pamegint,dabar jau per velu dar tie norvegai kaimynai man policija iskvies o kokio galingumo jei ka pirkt man ta generatoriu.kad nepakenkciau masinai,ar nieko jai negali nutikti? |
masinai nepakenks, tik atitinkamai perdaryti krovimo reles reikia, ir akuma atitinkama deti, kad perkrovos nebutu o seip kokio galingumo generatorius pas tave? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 05 03, 23:09 |
|
|
|
|
http://forumas.i-klubas.lt/archive/index.php/t-5661.html |
nu nemanau kad pas mane yra kazkas netaip sujunkta ar laidai nekokybiski.lineikas jau pirkau vokiskas su sidabrine serdim ir dvigubu sarvu.pliusa 53kvadratu tiesiai nuo akumo,minusa nuo remo irgi 53kvadratu.lineikos per viena slenksti vedziau,pliusa per kita.jokiu pasaliniu garsu nera,groja tikrai kokybiskai. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 05 03, 23:11 |
|
|
|
|
masinai nepakenks, tik atitinkamai perdaryti krovimo reles reikia, ir akuma atitinkama deti, kad perkrovos nebutu o seip kokio galingumo generatorius pas tave? |
net nezinau koks jis pas mane dabar,reikes paziuret.kazin koks standartinis jiem buna ford s-max 2007m 1,8TDCi |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 03, 23:20 |
|
|
|
|
mano galva jei pajungta nuo akumo tiesiai tai:
kiek zinau jis kraunamas ~6A srove, is to seka, kad ar ant akumo bus 12v ar 9v vistiek jis gaus ~6A srove o tai sviesom turi neitakoti nes jis gauna tik krovimo srove, ar blogai mastau?
dar va pvz:
jei nekrautu generatorius tada jau sviesos mirksetu 100% |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 03, 23:38 |
|
|
|
|
pats pigiausias ir greiciausias testas generatoriaus krovimo efektyvumui patikrinti... (beje, klausiams kitas dar kokie laidai ateina nuo genero i akuma, nes tai krovimui irgi itakos turi)
uzkuri masina, ir atjungi akumuliatoriu, o tada pamazu didina elektros sanaudas ir ziurai kada masina uzges tik va kazkur puse ausies lyg girdejau, (nors ir to negarantuoju, cia deja vu) kad kazkuo kazkam blogai atsiliepti sitas metodas gali...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 05 04, 04:03 |
|
|
|
|
ot spokai nesuprantat :)Pas mane irgi ta pati problema 1100RMS bagazinei ir vien jis man sviesas gesalioja,o dar kaip isidejau XENONUS tai isvis ciut neuzgesta ...DABAR SUPRANTI ?  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |