|
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » Guolio keitimas video galvai?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Guolio keitimas video galvai? |
Parašytas: 2009 04 20, 21:00 |
|
|
|
|
| Na tai imeciau gi pacio bugno foto,su galvom ir apvijom.Kelmas turi but su identiskom apvijom kaip ir ant bugno.video#6.Cia kelmasSurinktos foto nededu,nes kaip ir daugumos,is virsaus matos tik variklio plata. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 04 22, 10:49 |
|
|
|
|
| Blem tu cia rimtai?Ar kristalai geri,nes jei juos keist tai justiruote visiems rezimams be testiniu prietaisu tolygi...?Ant maniskes kristalai geri,bet guolis meta vibracija ir triuksma.Kokie uzrasai ant galvos?Pagal tuos kurie ant maniskes nieko neradau.Jei viskas OK,reikalui sutvarkyt rasim buda. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 04 22, 19:30 |
|
|
|
|
| Aš tau ja su visu kelmu duosiu deja patikrint negaliu maitblokis mires , dėl viso pikto su visu kelmu daugiau fotkiu ir i mano email , pas mane jos dvi ir labai panašios skiriasi tik juostos storis . genkam@one.lt |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 04 22, 21:24 |
|
|
|
|
| Gal imesk kelmo foto jei eina,gal matysis kaip jungtis iseina.Beje gal garso-sinchronizacijos galvute nesudrozta? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |