|
Forumas » Akustika » Koloneles deze geriau klijuot ar sukt warztais?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
 |
Koloneles deze geriau klijuot ar sukt warztais? |
Parašytas: 2005 05 13, 17:22 |
|
|
|
|
| mindaugelis rašo: |
| plastiko irgi buna visoskio... ir tvirto ir levo ir visokio... Siaip boch irankiai pakankamai geri, i ju kaina atsizvelgiant... |
as irsakau kad neblogas tas plastikas, bet tieiog pasakojo zmones kaip teko keisti bosch kampiniam slifuokliui guolius ar krumliaracius kurie ten kazkaip ipresuoti, pagal technologija reikejo pakaitinti o plastikas ima darytis minkstas ir t.t. Vienu zodziu nusipigino boschas kaip ir dauguma makitu visokiu. Melyna serija skirta kasdieniam darbui todel turetu buti tvirta. Cia ne tokie irankiai kur namie naudoji kartais savaitgali. Kai dirbi kasdiena ir su apkrova irankis greiciau susidrozia. ir ji reikia remontuoti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 05 13, 17:26 |
|
|
|
|
| nu nera juk tie boch jau tokie super irankiai... Ir siaip man atrodo kad jie padaryti iki tol kol suges, o kai sugenda tai reikia kita pirkti... o gamina jie tai ka tauta perka... Perka pigiena, tai ir gamina pigienas... |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 05 13, 17:29 |
|
|
|
|
| Dainiau, mano buvęs šefas dirba boch atstovybėje tai aš dažnai iš jų nuomoju įrankius firmai.Yra ir metalizuotais korpusais, skirtumas kainoje:plastmasinis perforatorius(galingas)1200Lt, metalizuotas,4200Lt.ir pan.Aš irgi, jei turiu atliekamų pinigų, perku gerų firmų daiktus, bet jei tas daiktas tik kolekcijai, ar verta?Tarp kitko net stalių firmos(baldininkai) jau specializuojasi, vieni perka įrengimus tik medienos labai tiksliam apdirbimui, kiti užsako pas juos detales baldams.Čia kalbu apie smulkias įmones.Neseniai sūnui i mašiną subą dariau tokioj firmoj supjovė plokštes, tai tikslumas milimetro dalimis ir kampai įdealūs.Pabandyk namų sąlygom taip padaryti, kad ir su boch įrankiais, o ten koordinacinės staklės, kokių dar nebuvau matęs, kelios minutės ir padaryta, tik turėk sumokėti, va tada ir pagalvojau ar verta namuose vargti, ypač kai laiko nėra? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 05 13, 17:43 |
|
|
|
|
| ad rašo: |
| Dainiau, mano buvęs šefas dirba boch atstovybėje tai aš dažnai iš jų nuomoju įrankius firmai.Yra ir metalizuotais korpusais, skirtumas kainoje:plastmasinis perforatorius(galingas)1200Lt, metalizuotas,4200Lt.ir pan.Aš irgi, jei turiu atliekamų pinigų, perku gerų firmų daiktus, bet jei tas daiktas tik kolekcijai, ar verta?Tarp kitko net stalių firmos(baldininkai) jau specializuojasi, vieni perka įrengimus tik medienos labai tiksliam apdirbimui, kiti užsako pas juos detales baldams.Čia kalbu apie smulkias įmones.Neseniai sūnui i mašiną subą dariau tokioj firmoj supjovė plokštes, tai tikslumas milimetro dalimis ir kampai įdealūs.Pabandyk namų sąlygom taip padaryti, kad ir su boch įrankiais, o ten koordinacinės staklės, kokių dar nebuvau matęs, kelios minutės ir padaryta, tik turėk sumokėti, va tada ir pagalvojau ar verta namuose vargti, ypač kai laiko nėra? |
Gal but ir yra tokie boschai su metaliniais korpusais, man neteko matyti ir prekyboje kazkaip neplaciai paplite.
Tarkim tas pat metabo graztas uz 650Lt tures metalini reduktoriaus korpusa kuris ir standesnis ir silumos atidavima gersni turi ir t.t. O Boschas uz ta pacia kaina bus plastikinis.
Del apdirbimo tikslumo tai 100% sutinku. Nera ka net kalbeti kad garazo salygomis nesupjausi taip tiksliai kaip su gerom staklem. Ir visi sitie irankiai nesiojami skirti greitam darbui.
tik toks niuansas, kad kai darai pats gali kazka pakoreguoti, pataisyti neskubedamas, atsizvelgdams i darbu eiga gal kazka pakeisti, o kai turi irankiu siokiu tokiu tai nera dideliu problemu. O kai priduodi kazkam uzsakyma viskas turi buti jau ismatuota ir pabraizyta tiksliai. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 05 13, 17:50 |
|
|
|
|
| ad o jiegu ne paslaptis tai kiek kainuoja malonumas issipjauti tiksliai plokstes ir kokioje vietoje??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 14, 19:52 |
|
|
|
|
midaugelis, as pries savaite suba dariau(pirmas kurinys ) tai nuvaziavau i Ermitaza ir man ten ispjove pagal brezynius(nors vaziavau tik medienos pirkt, bet va susigindziau...).Kaina tai tikrai nedidele!!!Uz medziagas us pjovymu sumokejau apie 27Lt  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 14, 20:36 |
|
|
|
|
| asiq... O koki garsiuka metai i suba??? Kaip isejo???? Nu jeigu perki medziagas pardoje, tai daznai supjauna ten pat... bet jeigu vat turi zmogus ir pjaustyti tingi, tai kaip tada??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 14, 21:25 |
|
|
|
|
nu as irgi seip norejau medziagas pirkt ir pats pjaustytis, bet kai pamaciau, kad kaina nedidele tai susigundziau.Aisku skyles fazikams,dinamikui ir t.t. paciam pjaut reikejo
O garsekalbi dejau tai Cerwin Vega V-Max 12" Zveris tikras (kolkas nuo lm3886 groja, bet vistiek normaliai.Tuoj pradesiu daryt stipra ant STK4050V vo tada paziuresim.Nu bet cia ne i tema )
O pats subas tai normaliai isejo(kaip pirmas).Tik dar nebaigtas:reikia medziaga aptraukt ir viena fazika sutvarkyt... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 05 23, 04:06 |
|
|
|
|
| mindaugelis rašo: |
| plastiko irgi buna visoskio... ir tvirto ir levo ir visokio... Siaip boch irankiai pakankamai geri, i ju kaina atsizvelgiant... |
Sveiki,senokai lankiausi
Bosch irankiai ir melyna ir zalia serija auksto lygio.(zinau is patirties)
Tik tiek ,kad melynoji skirta vadinamiems profams.
Bet kaip ir visi irankiai ---luzta,tiek ta tiek ta serija--nieko nuostabaus.
Be abejones (tiksliai nezinau) speju,yra ir lieva serija, gaminta treciosiose salyse.
Apie ju kokybe geriau nesneketi.
Kartais tinkamai parinktas plastikas tarnauja ilgiau.
Jeigu kada teko ardyti aku iranki gali rasti ir kaproninius dantracius?!
greitai isitinkisi ,rasi informacija mano saite.
Jeidu apie bosha,tai gavau paskutinius testus,pvz.siaurapjukliai pripazinti geriausi
kainos ir kokybes kategorijoje. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |