|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 22, 16:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » Kur talpinti? Prašau.. greičiau,nes perdegs.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Kur talpinti? Prašau.. greičiau,nes perdegs. |
Parašytas: 2009 04 21, 20:34 |
|
|
|
Apsisprendziau. Arba išprotėjau, arba nežinau... Labas visiem. Nerandu kur galeciau patalpinti nieko neišmanančio, nemoksliuko, beveik 30 metų, bio sutvėrimo Minčių srautą, kai Jaučiamas info-0,x Juntamu:?: -Beveik Begalybė? Arba... paaiškinsiu su Faktais kas BUNA kai lieki Nesuprastas ir Neišklausytas... |
|
|
|
|
|
Re: Kur talpinti? Prašau.. greičiau,nes perdegs. |
Parašytas: 2009 04 21, 21:40 |
|
|
|
LostYears rašo: |
Apsisprendziau. Arba išprotėjau, arba nežinau... Labas visiem. Nerandu kur galeciau patalpinti nieko neišmanančio, nemoksliuko, beveik 30 metų, bio sutvėrimo Minčių srautą, kai Jaučiamas info-0,x Juntamu:?: -Beveik Begalybė? Arba... paaiškinsiu su Faktais kas BUNA kai lieki Nesuprastas ir Neišklausytas... |
kazkam apsireiske alaxas arba ateiviai Tik nesakyk kad soksi nuo stogo ? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 04 21, 22:07 |
|
|
|
Aciu. To ir tikejausi.I siulyta istaiga nesikreipsiu. Nors tiek gerai kad galiu ishsilieti. Visi juk gali stebeti, atsakineti nebutina. Juk visi turi teise pasisakyti!
Tai va ivyko sprogimas mano smegenyse... Rashysiu padrikai... + Realus gyvenimo Faktai ! Atsakyti ar komentuoti nebutina, bet jei atsiras tokiu su visais sutinku... Rashau jau be nosiniu ir ilguju nes neprates prie LT klav. shrifto. Tingiu ieshkot + tam sunaudotas Laikas- neaishku ar prieshas ar draugas.
1) ACIU kad esate jus , ish kuriu dar galima kazhko tiketis (Elektronika.lt valdzia; + visi ishradejai)
2) Radau sau vieta kur galiu gauti to ko man labiausiai reikia.
3) Prisiekiu: atlyginti nuostolius pinigais ar pagal susitarima, jei mano parashytos raides, informacijos talpinimo atzvilgiu kels problemu. Paprasciau leiskit ishsikalbet, nors ir paciam su savimi... Kaip galesiu taip atsilyginsiu.
4)Kartais truksta (kvailos) Minties ar Zodzio iki ishradimo. Nemeluosiu remsiuosi Faktais ish savo gyvenimo. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 04 21, 22:17 |
|
|
|
Ale idomiai tu kalbi
p.s. ir taip išradėju yra durniu.... (Mano tėvukas taip sako) |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 04 21, 22:47 |
|
|
|
Tai va kaip cia atsiradau.
Paskutiniu~18 metu jau zaidziu ivairius games niekuo daugiau nesidomedamas ir nesirupindamas, tai vad ir nurove stoga man. (Gal kas norit smegenis perskenuoti, kad zinot kaip atrodo kai mazai info yra ir vien su klausimais ,pvz kokliam experimentui.)
Nu papasakosiu nors pasijuoksit
~Savaite atgal miegojau ir susapnavau amzina varikli atsikeliau uzrasiau google atsiradau Elektronika.lt + sios temos gvildenimas
Labai apsidziaugiau, kad LT pirmauja tokia tema. (Juk turiu patriotizmo gyslele Lietuvelei). Labai paprasta: pamaciau Digix+ kitu samprotavimus= turiu nuojauta, kad jei ir bus kas nors , tai turetu prasidet nuo cia
Labai patiko, kad Digix i viska turi paaishkinamus atsakymus ir dar ivairiom temom...(Nzn ar teisingai parasiau gal 'atsakymus su pagrindimu' ar dar ktp.
Jega galvoju va cia tai chebryte sedi, nors bus ka pasiziuret (esu stebetojas) Lt mokytoja mokykloj sake , ir tinginys... Bet turiu negincijama: FAKTA, kad viskas yra imanoma tam tikromis aplinkybems susikloscius. Pavyzdys bus sekanciam pasisakyme. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 04 21, 22:57 |
|
|
|
Cia skundu ir pageidavimu skyrius
Jei nori rasyt apie amzinus variklius,eik i IVAIRUS ir rasi ten atitinkancia tema
Bus ten ir kitu,tau tinkanciu-apie Dieva,dvasias,levitacija ir t.t.
Jei nerasi tinkamos,susikurk savo
Butu gerai jei susiprastum,ir cia daugiau nespamintum
O siaip-kadangi,kiek supratau,jau esi pilnametis,tai ikalk rusiska stikline skotisko viskariaus ir eik miegot,pades... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 04 21, 23:39 |
|
|
|
Faktas + Istorija: Jeigu tai melas, leidziu nuzudyt mane... arba visa panaudot eksperimentam 30 min. kaip mano gimt. jau 30 metu.
Kadangi chemija man keldavo siauba, vos nelikau antriem metam 3/10 buvo vienais metais , taigi buvau zhalias kaip snookerio stalo pavirshius kokybishkam TV, per LIVE transliacija
1)Tai va kai pamokos tema buvo susijus su Deimantu ir jo daleliu ten ishsidestymu. (ohh draugelis ish Anglijos pask. katik -namus aristokratam stato ir nieko sutaupyt negali fck.) Tikrai niekas man buvo neaishku ir labai bijojau ir gedinausi net paklaust 'kas butu jeigu butu' Bet atsistojau ir reziau fraze kaip dabar atsimenu sakau: -Man neaishku, jeigu deimanto tokia struktura ir jis toksai kietas ir reikalingas, kas butu jeigu tu daleliu ishsidestymas butu lygus pavirshius kaip plokshte: kaip keistusi medzhiagos savybes ir t.t. vienu zodziu norejau ishsiaishkint, kad nors ka suprast... Atsakymas: - Sesk kvaily ar (durniau) neatsimenu, 'TOKIA STRUKTURA NEIMANOMA FIZISHKAI' !!!
Paraudonavau kaip burokas, galvoju ot debylas as nafig ish vis ka nors klaust geriau tylet. Tai vad tylejau, tylejau ir daugiau nebegaliu... kalbesiu bet ka ir bet kur....
2)Antra dalis tokia: kad po daugelio metu reishkia va neseniai: Mama eidama namo rado ishmesta zurnala 'SCIENTIFIC AMERICAN' 2008/07 LIEPA (10) uzrashyta. Parneshe namo dave man. Ziuriu koks grazhus spalvotas reikia pavartyt nes labai ryshkus efektai ir visokie paveiksliukai patinka
Verciu ir temos idomios bet tokiais zodeliais, frazem ir ishsireishkimais parashytos, mintele kad ne mano nosytei visa tai. Pabandziau pora zodziu ishsiaishkint tai pasirodo reikia visa chemija, fizika ir dar galas zino ka atmintinai moket ir staigiai suprast. 'LAIKO KRYPTIS Kosmologiniu mastu PRAEITIS IR ATEITIS gali atrodyti vienodai. Cia temos pavadinimas Seanas M. Karolis nagrineja Man dabar atrodo kad maciau ji per Discovery kanala apie panasias temas kalbant.
3) Atomazga sekanciam pasirekime... 'Ivairiuose' kur nors nes nes jau i duda gaunu uz ka dar nesuprantu pats Spamai lygtai priverstines reklamos gavimas kiek suprantu. Aaaa ATSIPRASHAU uzh pavadinimus, nepagalvojau. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 04 22, 00:29 |
|
|
|
varyk , varyk - neraudonuok !!! )))
p.s. - seip tai zmones ir virs 30 metu senumo gyvena , ir amzino variklio neisrado , bet vistiek "svolociai" gyvena (pvz. kaip as) , o dauguma net "neblevyzgoja" ))) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 04 22, 16:27 |
|
|
|
Kazkoks n00bas ir tiek... arba cia L2 pasekmes arba cia narcizas , i kuri turi kreipti demesi visi ir skaityti jo sapaliones...
Ne, jam nebepadesi nei atimdamas is jo klaviatura, nei psichiatrine, is tokio ne tik reiktu atimt klava, bet dar su ja ir per galva tokiam uzvozt pora kartu, tada gal ateis zmogus i prota, zinoma, jei turi pilkuju lasteliu, nors ne tik pilkuju lasteliu reikia, bet ir rieviu.
Krc EPIC FAIL |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|