|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 04, 07:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Televizija, vaizdo aparatūra » nekoduoti kanalai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
nekoduoti kanalai |
Parašytas: 2009 04 15, 07:42 |
|
|
|
Sveiki kolegos. Sugalvojo mano tevukas kaime daugiau programu matyt per tv. Ypac noretu rusisku programu keleta matyt. Paemiau menesiui pabandymui GALA. Nu ir visai nieko, patiko. Jau kaip ir noretu uzsisakyt, bet nelabai as noriu su tuo TEO prasidet. Sakau gal geriau apsimoka isigyti palydovines sistemos komplekta. Kokius nekoduotus kanalus galeciau sugauti? |
|
|
|
|
|
nekoduoti kanalai |
Parašytas: 2009 04 15, 08:03 |
|
|
|
Neaišku, kur tėvukas gyvena, gal verta pasidomėti skaitmenine antžemine TV. Mano krašte prisideda krūva latviškų kanalų, tai nusibosta rinktis, ką žiūrėti. |
|
|
|
|
|
nekoduoti kanalai |
Parašytas: 2009 04 15, 08:15 |
|
|
|
gyvena Netoli auksciausios autostrados vietos (silales raj). Nezinau, ten GALA bandziau tai be problemu trauke ir is Taurages ir is Siauliu krypties. Bet nera nei vieno rusisko nemokamo kanalo. |
|
|
|
|
|
Re: nekoduoti kanalai |
Parašytas: 2009 04 15, 18:04 |
|
|
|
saull rašo: |
Sveiki kolegos. Sugalvojo mano tevukas kaime daugiau programu matyt per tv. Ypac noretu rusisku programu keleta matyt. Paemiau menesiui pabandymui GALA. Nu ir visai nieko, patiko. Jau kaip ir noretu uzsisakyt, bet nelabai as noriu su tuo TEO prasidet. Sakau gal geriau apsimoka isigyti palydovines sistemos komplekta. Kokius nekoduotus kanalus galeciau sugauti? |
del palydovines televizijos kanalu yra
int.puslapis www.lyngsat.com
ten galima susirasti visa informacija apie visus koduotus ir nekoduotus kanalus,priemimo zonas,irt.t. |
|
|
|
|
|
nekoduoti kanalai |
Parašytas: 2009 04 15, 18:42 |
|
|
|
Dekui, Edmundai, biski ten man persudetinga Gal yra koks internetinis adresiukas kaip "Palydovine televizija zaliems" ar kazkas panasaus Domina ir pats irangos irengimas. |
|
|
|
|
|
nekoduoti kanalai |
Parašytas: 2009 04 15, 19:18 |
|
|
|
Dekui, Edmundai, biski ten man persudetinga Gal yra koks internetinis adresiukas kaip "Palydovine televizija zaliems" ar kazkas panasaus Domina ir pats irangos irengimas. |
turiu palydovine, bet nieko gero, dahuje kanalu nesamonigu rodo, nesuprantama kalba o rusisiku vos keli kanalai, nu dar yra neblogu muzikos kanalu, bet jau geriau skaitmenine antzemine televizija, 10 lt kanalu nekoduotu pilnai uztenka. nu gal kad pats jungiausi palidovine tai kazka gal netaip suderinau, nes kiti sako kad nemazai ru kanalu buna ir pan. o pas manes mazai ju. |
|
|
|
|
|
|
nekoduoti kanalai |
Parašytas: 2009 04 15, 19:40 |
|
|
|
dmb-220 rašo: |
turiu palydovine, bet nieko gero, dahuje kanalu nesamonigu rodo, nesuprantama kalba o rusisiku vos keli kanalai, nu dar yra neblogu muzikos kanalu, bet jau geriau skaitmenine antzemine televizija, 10 lt kanalu nekoduotu pilnai uztenka. nu gal kad pats jungiausi palidovine tai kazka gal netaip suderinau, nes kiti sako kad nemazai ru kanalu buna ir pan. o pas manes mazai ju. |
tie rusiski kanalai isbarstyti per daug palydovu
todel kad ju daugiau ziureti reikia statyti daug galvuciu arba varikli arba pavyzdziuihttp://www1.tricolor.tv/ten tipo nusipirkai iranga ir ziuri nemokamai, |
|
|
|
|
|
|
Re: nekoduoti kanalai |
Parašytas: 2011 02 21, 05:55 |
|
|
|
Reika lekstes min 1 metro ir ja nukreipti i 90E palydova, ten net 8 rusiski kanalai bus, kurie kitur visur buna uzkodoti. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|