Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 02, 01:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Forumas » Mokslai » Lietuvių kalbėjimo įskaitos potemės.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Puslapis 1 iš 7 Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Toliau
Sveiki visi 12tokai, kurie rytoj arba poryt laikys kalbėjimo įskaitą. Būtų labai gerai, jei kas nors sužinojęs potemes (pvz mokslo, žiniasklaidos) jas čia parašytų, būtų labai puiku.
Ačiū.
_________________ Experience is the simply the name we give our mistakes
Sveiki visi 12tokai, kurie rytoj arba poryt laikys kalbėjimo įskaitą. Būtų labai gerai, jei kas nors sužinojęs potemes (pvz mokslo, žiniasklaidos) jas čia parašytų, būtų labai puiku.
Ačiū.
Atsiras kai tik praples voka ir viskas jau intere bus, beliks tik pasinaudoti google
Ačiū.
Atsiras kai tik praples voka ir viskas jau intere bus, beliks tik pasinaudoti google
Jo visad taip būna šiaip jokio skirtumo ir nesiruošus glaima i š galvos gerai pašnekėti, jei pasirenki ne literatūrinę temą... Kai aš šnekėjau mokytojos nieko nesuprato, po šnekėjimo net klausimų neuždavė sakė gali eiti. Taip pat ir klasiokui, o kas turėjo literatūrines temas dievas ir žmogus individas ir visuomenė tai tie galėjo diskutuoti literatūriškai...
Bendrai isprusimui reiktu siaip pasiskaitineti ivairiu straipsniu, kad tiktu prie konteksto tuo atveju kai jau nebeturi ka sakyt Atsiras tos potemes ne tiklsiai 9 bet siektiek po devyniu ir spesi kiek ten pasiruost.
O pvz musu lietuviu mokytoja sake, kad maloniau klausyti pirmuju ateinanciu zmoniu, nes jie kaip sakant ekspromtu ruosiasi, o va mes jau zinome ka mes turetume pasakyt, tai tu daugiau klausineja O man 10:20 zinoma biski pakyles andrenalino lygis
man ir atrode baisus dalykas tas kalbejimas, bet mokytojai savi, nesikabineja.. pasirode nieko baisaus
vistiek jokios reiksmes ta iskaita neturi svarbu praleistu.
sekmes
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau paraše. ...Bet uz reklama tai susimokejau
man ir atrode baisus dalykas tas kalbejimas, bet mokytojai savi, nesikabineja.. pasirode nieko baisaus
vistiek jokios reiksmes ta iskaita neturi svarbu praleistu.
sekmes
Kad praleistu turi surinkt daugiau nei tris taskus Klysti kad neturi jokios reiksmes, antra karta neislaikius teks perlaikyt kitais metais