|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 24, 12:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » HELP!!! del galingos auto audio!!!
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
 |
HELP!!! del galingos auto audio!!! |
Parašytas: 2009 03 24, 03:18 |
|
|
|
|
na va pasikeiciau visus laids saugikli ir tt... viskas liux ...pasirodo mano pliusas svilo del to ir smirdejo ..daba viskas ok...na beveik ok ,siokia tokia beda turiu daba masinos galinio stiklo vietoja plevele.sutrupejo blin .nieko ryt stato nauja stikla draugelis turi DECIBELU MATUOKLI pafilmuosiu idesiu video gal kam bus idomu pazet ka gali maniske aparatura!!!tik aisku ne maximum nes antro stiklo nebedesiu ai ir dar gal kas gali rekomenduot koki 4 kanalu stiprintuva mazdauk po 100RMS kad butu ant kanalo.komponentu info idesiu jai reiks..ir dar DEKA magiuka noreciau isidet .LAUKIU PROTINGU PASIULYMU!!!aciu. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 03 24, 10:42 |
|
|
|
|
nelygu kokiai sumai
seip jeigu reikia daug galios ir nestebuklingos kokybes, gali pasiairyti ka nors is manat, ju komponentai sveikatos turi daug, nors stiprai niekam tike vat jeigu koki Steg pavyktu nugriebti tau... (pvz dabar pas mane grojantis steg 2x65w/rms apgroja tiek kokybe tiek galia anksciau buvusi magnat 4x110w/rms)
vnz kazko konkretesnio is tamstos reikia, konkretesniu poreikiu  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 24, 11:51 |
|
|
|
|
Ozai, parodyk parduotuve is kurios tau patogiau apsipirkti ir mes tau ka nors isrinksim
Siaip poreikiai dideli turbut nebus. Reikia daug garso su kuo maziau iskraipymu Ar ne taip?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 24, 16:27 |
|
|
|
|
na del iskraipymo tai taip esu turejas daug aparaturos bet zinot nieko rimto .o kai daba sau galiu leisti rimtus dalykus tai galit siulyt ka is rimtesniu...man tynka INFINITY nes isitikinau siu garsiakalbi skambesiu nuostabus...geriau ir noret negaliu dar tynka alpine jbl aparatura o tokiu paprastu turginiu nenoriu....ir jus man pasakykit man reik kondiko ar ne ? nes nelabai turiu laiko daba rasyt varau stikla det.paskui i darba ..del parduotuviu tai po darbo parasysiu pazesiu nete ka cia kur arciau manes.. iki.... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 24, 20:33 |
|
|
|
|
aisku, reikia daug garso ir mazai iskraipymu
nes infinity kazkaip labai nuostabiu skambesiu nepasizymi, ale valina tai tikrai gerai ir graziai  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 25, 02:05 |
|
|
|
|
nu tai jau patikek ..tevas sake nepusk viso garso langu neatsidares... bet kaip gi as reikejo man pasiziurt kaip puompuoja:) nu va ir prisiziurejau 120euru uz stikla ir montavima sumokejau ...nenusivyliau tuo infinity ... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 25, 02:08 |
|
|
|
|
ai ir dar tu sakai skmbesiu nepasizymi as kalbu daba apie komponentus ....t bent matei ju kainas ,toli grazu ne kekvienas sau gali leisti tokia aparatura...kaskodel kaip zejau parduotuvei tai komponentu kaino lenkia ir alpine ir pioneer ir .t.t.t.t.t ir be to duomenis skiriasi kaip ugnis ir vanduo  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 25, 02:27 |
|
|
|
|
as irgi apie komponentus o apie kuriuos tu cia?
beje, skaiciukai dar toli grazu ne viska pasako apie garsiakalbius  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 25, 14:52 |
|
|
|
|
| Na bet nori nenori yra dar papildomu niuansiu ir be kainos bei parametru. Tarkim imam kokius audiobahn ir rs audio. Ziurim i komplektus kainuojancius po ~1500. Is pirmo ispudzio turetu buti panasaus lygio gaminiai, bet skiriasi kaip diena ir naktis. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 26, 03:39 |
|
|
|
|
nepradekime lyginti pagarsejusios megejiskos aparaturos,su PROFESIONALIA audio blin ieskau daba kur cia arciau manes normalus audio shopai |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |