|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 27, 05:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Padekite del stiprintuvo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Padekite del stiprintuvo |
Parašytas: 2005 05 13, 17:12 |
|
|
|
|
| mindaugelis rašo: |
O gal gali pasakyti koki tu bureli lankai??? As ir noreciau ka nors lankyti... Ir kur tu ji lankai???
ad iki susirasymo, sekmes susirinkime, neuzsirauk, kad is darbo neismestu...  |
Nu pilnai vadinas tai ligtais RADIOELEKTRONIKOS BURELIS o ji lankau pastate - RESPUBLIKINIAI MOKSLEIVIU TECHNINES KURYBUS RUMAI . I menesi moku 24lt . Vilnius . Net nezinau to rajono Zodziu kazkur antakalny ar kur...prie hyper rimi , ten prie neries . O seip taj paskaitykit mano praeita posta ir geriau padekit zaliam dobileliui  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 05 13, 17:13 |
|
|
|
|
| Benas rašo: |
| Taj kaip cia dabar ?.... |
tau reikia trafo su 2X12V antrinem apvijom. Geriau kad butu atskiros apvijos, o ne su viduriniu isvadu.
4A gali imti maksimaliai, cia prie tokiu salygu, kuriu tikekimes pas tave nebus. Bet geriau paskaiciuoti viska paciam blogiausiam atvejui, kadangi jiegu tik kazkur numosi ranka butinai kada nors pasigailesi. Merfio desniu gi dar niekas neatsauke  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 05 13, 17:18 |
|
|
|
|
| DainiusT rašo: |
| Benas rašo: |
| Taj kaip cia dabar ?.... |
tau reikia trafo su 2X12V antrinem apvijom. Geriau kad butu atskiros apvijos, o ne su viduriniu isvadu.
4A gali imti maksimaliai, cia prie tokiu salygu, kuriu tikekimes pas tave nebus. Bet geriau paskaiciuoti viska paciam blogiausiam atvejui, kadangi jiegu tik kazkur numosi ranka butinai kada nors pasigailesi. Merfio desniu gi dar niekas neatsauke  |
Viskas aisku , taj man pirkti toroida 2x12V ir 100W(nenaujas) . taj jei nusipirkciau tai su tokiu trafu man daryti stipriu 4kanalu ar 2kanalu stipriu  |
|
Paskutinį kartą redagavo Benas, 2005 05 13, 17:20. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 13, 17:19 |
|
|
|
|
| reikes man tuo bureliu pasidometi... O del trafo tai man regis jau dainius viska paaiskino... |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 13, 17:46 |
|
|
|
|
| tai gal ir man reikes palankyti... Gal galetumete placiau, nes as ne is vilniau, tai nesinori vaziuoti nieko nezinant... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 13, 17:50 |
|
|
|
|
Aciu BLASTER'iui , jis man parekomendavo kur lankyti , jo deka as dabar ten lankau respekt !
Ir beto man padekite , ar man pirkti toroida 2x12V ir 100W(nenaujas) . taj jei nusipirkciau tai su tokiu trafu man daryti stipriu 4kanalu ar 2kanalu stipriu |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 13, 18:03 |
|
|
|
|
| Nu jau aptarta buvo kaskurioje tavo temoje... daryk 2, nes keturiem bus maisto per mazai... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 13, 18:12 |
|
|
|
|
| Nu jau aptarta buvo kaskurioje tavo temoje... daryk 2, nes keturiem bus maisto per mazai... |
Nu gerai , taj viskas si savaitgali pirksiu ta trafa toroidas , 2x12V , 100W , 30lt . Aciu uz patarimus  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 13, 18:15 |
|
|
|
|
tik issiaikink ar tikrai dvipolis pries pirkdamas...  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 13, 18:59 |
|
|
|
|
ui , sorry padariau klaida , ten tam trafe 4x13-14V ir ~100W
GErai tox ?
(sory uz ziopluma) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 13, 19:07 |
|
|
|
|
manau kad gerai... 1/2 voltai nieko baisaus...  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 17, 19:58 |
|
|
|
|
manau kad gerai... 1/2 voltai nieko baisaus...  |
Nu bet jeigu islyginus 14v taj gaunasi vos ne 20V Ir dar vienas klausimelis cia, i sita tama, nes nenoriu kurti naujos temos.... Taj va klausimelis butu toks - Jeigu ash padaryciau du tokius stiprintuvus, taj ar galeciau deti tas dvi mikroschemas ant vieno radiatoriaus nuo proco(su vintiku) . tas radiatorius buvo ant seno kompo kazkur ~300MHz , o vintikas buvo ant radiatoriaus , kuris buvo ant atlono 1700MHz kazkur.. Formos ir viskas sutampa , atrodo lyg niekas nebutu pakeista, nei vintikas ,nei radiatorius . Taj va , patarkite , ar tokio radiatoriaus ,su vintiku, uztektu aushinti dvi tokias mikrushkes ? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 05 17, 20:48 |
|
|
|
|
| StasysS rašo: |
Schemos vienodos. Tai, kad skiriasi kai kurie nominalai nieko nekeicia
Geriau daryk antra.
4R7 rezistorius turi buti 3-5W
100uF kondikas geriau ELNA, kiti (2200) irgi geriau ELNA, bet gali buti ir kitokie.
rezistorius 33,2k gali buti 27k, 30k, 33k, 36k
1uF kondikas - geriau plevelinis (pvz rusiskas K73-17)
Garso potencas gali buti 10-100k. Nelabai svarbu. patariu deti 50k
Maitinimo trafo (dviem kanalam) reikia ne maziau kaip 100W. Bus reikalingos dvi apvijos po 13-15V kintamos.
BlackGate ir Riken su tokia mikroschema naudoti neverta.
Sekmes!
|
Biski cia po istorija pasiknaisiojau . Cia is pacio pirmo lapo... Taj va stasy , tu padarei klaida stai cia :
| StasysS rašo: |
| 100uF kondikas geriau ELNA |
Taj kad ten ne elektrolitinis kondikas ir ten ne 100uF o 100nF . Taj va , ar juos deti plevelinius(iskaitant ir 18pF) ? Ir dar , paziurekite , ten yra dvi nuotraukos su schemom . Paziurekite i ta antra paveiksliuka ir pasakykite , ar galiu ta kondika 18pF ir rezis.. 33k2 lituoti tiesiai ant mikroschemos kojeliu ? Kas nuo to geriau ir kas nuo to blogiau ?
Ir dar , kuo skiriasi potencai lin ir log(tas log kaip supratau ta logoritminis). Nu ir dar paklausiu , ar lemonoje yra tu ELNA ? ir kiek jie kainuoja mazdauk (tie kuriu man reikia) ? |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |