|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 22, 16:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » Toyota corola verso 2003m
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Toyota corola verso 2003m |
Parašytas: 2009 03 14, 19:57 |
|
|
|
Sveiki.Montavau į šį modeli apsaugos sistemą.Buvau išėmęs spidometro skydelį.Viskas tvarkoje,bet šeimininkas skundžiasi kad dieną jam silpnai matosi prietaisu paneles parodymai.Užvedus a/m apšvietimas yra ryškus o ijungus šviesas-prigęsa stipriai.Prieš saulę matosi sunkiai.Tamsoje matosi gerai.Kad pareguliuoti tą ryškumą kaip kitoms mašinoms aš nieko nerandu.Klausimėlis būtu toks-ar čia taip jau turi būti,ar yra koks būdas jį pastiprint(pareguliuoti)? |
|
|
|
|
 |
tema |
Parašytas: 2009 03 14, 20:56 |
|
|
|
Pas mane Toyota Avensis '04 lygiai taip pat. Kai degimą įjungi, prietaisų skydelis ryškiai šviečia, bet įjungus lempas-skydelis "nublanksta".
O sakyk, kam tu nuiminėjai prietaisų skydelį? Aš irg patsi dėjausi signalizaciją į savo auto, bet skydelio nereikėjo lupti, viskas "po kojom" . |
|
|
|
|
 |
Re: tema |
Parašytas: 2009 03 14, 23:18 |
|
|
|
k.saulius66 rašo: |
Pas mane Toyota Avensis '04 lygiai taip pat. Kai degimą įjungi, prietaisų skydelis ryškiai šviečia, bet įjungus lempas-skydelis "nublanksta".
O sakyk, kam tu nuiminėjai prietaisų skydelį? Aš irg patsi dėjausi signalizaciją į savo auto, bet skydelio nereikėjo lupti, viskas "po kojom" . |
Smegenėles Sauliau smegenėles aukščiau,giliau.Biški laidukų i kairę-biški i dešinę.O reguliavimas yra koks nors?Šeimininkas aiškina kad jam prigęsdavo tas apšvietimas bet ne ant tiek.Man reikia tiksliai žinoti kaip ten kas-ieškoti gedimo ar pasiūsti n...k.Jeigu kas turite galimybę-pažiurėkit ir parašykit prašau. |
|
|
|
|
 |
Tema |
Parašytas: 2009 03 15, 10:18 |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 16, 18:20 |
|
|
|
Neiškenčiau ,ir šiandien aplankiau TOYOTOS centrą.Ryškumas reguliuojasi labai paprastai.Jeigu ką domina-imesiu pilną aprašymą. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 03 18, 11:17 |
|
|
|
stasiss rašo: |
Neiškenčiau ,ir šiandien aplankiau TOYOTOS centrą.Ryškumas reguliuojasi labai paprastai.Jeigu ką domina-imesiu pilną aprašymą. |
Valdosi spydometro skaitliuko numetimo jungikliu.Ijungi degimą ir paspaudi jungiklį 1 kartą-bus bendras skaitl.spaudi dar 1kartą-rodys momentinį,spaudi dar 1kartą-atsiras brukšneliai.Nuspaudi jungiklį ir laikai(apšv.ryškumas keičiasi automatiškai ir eina ratu)Čia aprašiau dieninį varijantą,naktinis taip pat tik reikia prieš reguliuojant ijungti šviesas. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |