Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 05, 21:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Turiu ir as sita http://www.lancos.com/siprogsch.html pasidares. Beda kad butenent 93c46 jis skaito su klaidom. Nezinau gal tai nuo kompo priklauso.
Dar cia vienas turi irgi ta pati "poniprog" sake, kad ir jam butent 93c46
klaidingai skaito. O kaip paciam su siais epromais viskas ar okei? Nes man
labai idomu kame cia beda.
Retai man reikia situos 96cxx programint, bet kiek pamenu tai ten yra du budai 16 ir 8 bitu, tai su kazkuriuo lyg ir buvo problemu. Pabandyk naujausia softa parsisiust. O siaip su Willem programeriu tai problemu tikrai nera, tik kad ji daryti darbo daugiau
Aš naudojuosi SEE prog nuo ELNEC-ko dirba puikiai jokių papildomu adapteriu. Tik vienas trūkumas butinai turi būti nustatytas LPT portas ant EPP su EPC ar EPC+EPP neveikia. Kodėl taip yra nežinau.
na manau suderintumem siaip jei tas daiktas tikrai veiktu taip kaip man reikia cia jau mano problema kaip as pasiimciau is taves :) parasyk man y PM kaip kas manau sutarsim
Bandau automagnetolai Audi Gamma, Panasonic'o gamybos, pakeisti kodą, bet mano "ponis" NM93C06 neįkanda, negali nei nuskaityti, nei įrašyti. Šiaip programuodamas eilines 93Cxx jokių problemų neturėjau. Koks programatorius gali susitvarkyti su šiuo reikalu?