|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 16, 04:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Garso problemos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 07, 18:15 |
|
|
|
|
| Sveiki,turiu laptopa hp dv6700.Perase man i xp is vistos ir neidiege normaliu garso draiveriu,sake nerado.pats ieskojau istikruju nera.bandziau panasius instaliuot bet nieko gero.Dabar per vinampa kai paleidziu muzika groja nesvarei ir kartais atsigauna,pradeda gerai grot.kame ce problema,ka reiketu daryt? |
|
|
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 07, 22:03 |
|
|
|
|
Tai, kad pats jau visiems pasakei savo problemą ir ką daryt Draiveris lievas Darymas toks, kad reikia permest normalesnius draivus  |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 08, 17:40 |
|
|
|
|
| O permetant kaip kad tu sakai.senaji reik istrint,ir kaip tai padaryt jai taip? |
|
|
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 08, 17:48 |
|
|
|
|
jei draiveris rašytas kaip softas, ta prasme yra add/remove programs skiltyje, tada ištrink, jei sumesti kaip ini failai, tada nelabai ir ištrinsi taip paprastai. Bet ištrinti nebūtina, svarbu tinkamai surašytum naujus draiverius.
Bee man kažkaip kyla mintys kad ne draiveriuose problema, jei groja kartais blogai kartais gerai. Jei netvarkoj draiveriai būtų tai iš vis negrotų. Man kažkaip atrodo kad čia mechaninė problema. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 08, 19:11 |
|
|
|
|
| minex rašo: |
jei draiveris rašytas kaip softas, ta prasme yra add/remove programs skiltyje, tada ištrink, jei sumesti kaip ini failai, tada nelabai ir ištrinsi taip paprastai. Bet ištrinti nebūtina, svarbu tinkamai surašytum naujus draiverius.
Bee man kažkaip kyla mintys kad ne draiveriuose problema, jei groja kartais blogai kartais gerai. Jei netvarkoj draiveriai būtų tai iš vis negrotų. Man kažkaip atrodo kad čia mechaninė problema. |
Nu man tiap pat taip atrodo... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 08, 22:26 |
|
|
|
|
| Toks klausimas, ar vistoj viskas norm veikė ir šitos problemos prasidėjo tik xp permetus? |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 09, 01:04 |
|
|
|
|
na cia kalba eina apie hp dv serija. Man irgi buvo panasus bajeris kai kompa tvarkiau. Irgi buvo hp dv kazkoks, tai ydiegus xp garsas budavo, bet klausantis muzika plerbdavo garsiakalbiai. Garsas toks budavo kaip pakepusio garsiakalbio keisciausia kad idiegus kita xp verisja (nepamenu kokia, bet turbut kad naujesne profesional) viskas susitvakrke. Tai gali buti kad pati OS kalta, o gal dar koks draiveriu diegimo eiliskumas netiko manau tau reiketu daugiau paekspermentuoti. |
|
|
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 09, 13:09 |
|
|
|
|
kaiptik dabar ir eksperimentuoju tik istryniau dabar kazkoki sound devices(conexant hd audio..)ieskausi dabar kazko kito.bet kai ji istriniau visai garso nebeliko |
|
|
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 11, 08:35 |
|
|
|
|
Nu buvau istrynes garso draiveri,dar ten kaska Parsisiunciau naujai visvien taspats.Kad cia tehnines problemos tai abejoju,nes kai isijungiu per vinampa muzikos ji eina neplaciu deapazonu,kaip per kasetini maga,tada pajungiu media pleeri ir isjungiu tuojpat ir garsas ant vinamp atsigauna.Vinamp pleier nekaltas,nes taipat ir zaidimus zaidziant kartais atsigauna garsas |
|
|
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 11, 10:01 |
|
|
|
|
| o ir per ausines ir per integruotus garsiakalbius tas pats darosi? |
|
|
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 11, 13:39 |
|
|
|
|
| ne,tik per integruotus garsekalbius atsigauna |
|
|
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 11, 14:19 |
|
|
|
|
o per ausinių išėjimą irgi blogai groja?
įrašęs draiverius pažėk ar nėra jokių šauktukų device manager`yje. |
|
|
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 11, 15:07 |
|
|
|
|
| Na negaliu sakyt kad blogai,bet kazkaip be efekto tokio.maziau garsu.manageryje jokiu sauktuku nera |
|
|
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 11, 18:43 |
|
|
|
|
| Tai gal koks efektas yra uzmestas ant garso ir issaugoti nustatymai. Ten dazniausiai ant softo reguliuojasi kur su garso draiveriais instaliuojasi. |
|
|
|
|
|
 |
Garso problemos |
Parašytas: 2009 03 12, 12:15 |
|
|
|
|
| Nu kad nepastebejau.Nu tiek jau to,nedidele ta problema cia.Maniau gal kas yra su tuo susidures jau. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |