|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 24, 01:33. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » noriu pasitikslinti del gitaros fuzz'o
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
noriu pasitikslinti del gitaros fuzz'o |
Parašytas: 2008 11 27, 18:03 |
|
|
|
|
| Mashall'o schema iš esmės ta pati, kaip ir http://www.diystompboxes.com/pedals/MXRDIST2.GIF , tik dar pridėtas operacinukas papildomam stiprinimui. Tai čia turiu perspėt, kad tūkstantį kartų ir vienas operacinukas laisvai stiprina, ir triukšmų jau labai daug, o du operaciniai tiesiog neturi prasmės - prie tokio stiprinimo triukšmai tiesiog žvėriški. Realiai tokio stiprinimo niekada nenaudosi. Beje, operacinius naudoti ne 741 ar 324, o mažatriukšmius - NE5532(4), OPA37, OPA134, galų gale tuos pačius TL071. Schemos dėl to nesikeičia. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 11 27, 21:48 |
|
|
|
|
aisku, dekui labai. bandysiu pradziai daryti sauliaus.g pasiulyta schema su viena operacinuku.. jei truks garsumo bandysiu ir marhsall'o pedala pasidaryt. dar norejau paklausti kodel marshall pedalo schemoi tiek daug potenciku ir tik vienas gain'ui..kiti pacio pedalo suderinimui?  |
|
_________________ BEST----> Type25 IMPREZA STI Spec-C <----BEST |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 11 27, 22:13 |
|
|
|
|
aaa..kai surinksiu parasysiu apie tai patiko jis man ar nelabai  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 11 27, 22:16 |
|
|
|
|
| saulius.g rašo: |
| Mashall'o schema iš esmės ta pati, kaip ir http://www.diystompboxes.com/pedals/MXRDIST2.GIF , tik dar pridėtas operacinukas papildomam stiprinimui. Tai čia turiu perspėt, kad tūkstantį kartų ir vienas operacinukas laisvai stiprina, ir triukšmų jau labai daug, o du operaciniai tiesiog neturi prasmės - prie tokio stiprinimo triukšmai tiesiog žvėriški. Realiai tokio stiprinimo niekada nenaudosi. Beje, operacinius naudoti ne 741 ar 324, o mažatriukšmius - NE5532(4), OPA37, OPA134, galų gale tuos pačius TL071. Schemos dėl to nesikeičia. |
Su tl741 nepasakyciau, kad daug triuksmo. O seip ar taip ir pati gitara kazkiek fonuoja. Tik vat guvnoro schemoj kazkuri kondika atsimenu dejau didesnio nominalo, nes buvo gainas mazinmas ant zemu dazniu. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 11 27, 23:57 |
|
|
|
|
Pasiulykit tada dar prie to paties, isbandyta, veikianty, high gaino, geriau kad butu lempinis, (nes tranzistoriai ir tie op ampai man per mazi ) distortion schema  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 02 22, 14:01 |
|
|
|
|
jau senokai pasidariau as ji..dariau pagal marshall pedalo schema.. man turiu pripazint visai patiko.. nera stipriai apibreztos ribos kai dingsta gain.. pats gain'as prasideda nuo ganetinai tylaus garso isderinimas gan stiprus.. seip man patiko taciau gal ieskojau kiek kitokio, idomesnio garso, sis toks kaip ir visi kiti girdeti gainai  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 02 22, 16:24 |
|
|
|
|
| TTAWolik rašo: |
jau senokai pasidariau as ji..dariau pagal marshall pedalo schema.. man turiu pripazint visai patiko.. nera stipriai apibreztos ribos kai dingsta gain.. pats gain'as prasideda nuo ganetinai tylaus garso isderinimas gan stiprus.. seip man patiko taciau gal ieskojau kiek kitokio, idomesnio garso, sis toks kaip ir visi kiti girdeti gainai  |
Seip dar kolkas net gitaros neturiu
BEt jau renkuosi ko man reike taigi mastau irgi ape taji marshall tik va gal visai nieko plata butu
Na ir stiprintuvas http://www.sugardas.lt/~igoramps/fireflyr.htm  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |