|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 30, 00:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » koloneliu gamyba su SDS164 ir DT105H, suprojektavom deze
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
 |
koloneliu gamyba su SDS164 ir DT105H, suprojektavom deze |
Parašytas: 2009 02 22, 03:02 |
|
|
|
|
na ir vel as po ilgos pertraukos sugryzau prie savo projekto
dabar kai nedirbu tai turiu laiko - planuoju pabaigti
zodziu projektas jau yra tik dar filtru neapskaiciavau
siaip labai vizualiai aiskiai viska padariau (3D ir 2D) tai galit paziureti ir lauksiu komentaru ar pastabu nes ant dienu planuoju supjauti medzio dulkiu plokste
sudejau viska i zipa o jame pdf fomratu keletas failiuku su brezinais ir skaiciaviais ant WinISD programos:
http://www.failai.lt/9ev5rfru5vke/kolonele_su_sds164_DT105_2D.zip.htm
yra klausimukas:
kaip matote sudejau saramas ir dar planuoju 35 mm kvadratini bruseli iremti i SDS164 garsiakalbi ar ne perdaug ten padariau prie garsiakalbio tu konstrukciju ? gal padidinti saramu angas ?  |
|
Paskutinį kartą redagavo klaustukas, 2009 03 04, 15:19. Redaguota 1 kartą _________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animaciją avatare. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 02 22, 14:43 |
|
|
|
|
filtrus patariu skaiciuotis tik sudejus garsiakalbius i dezes. Idejus garsiuka i deze jo parametrai pakankamai pakinta nei kad jis dirba atvirame ore. Kai sudeti tada matuoji parametrus reikiamus filtru skaiciavime ir tada skaiciuojiesi, kitaip bus viskas suniui ant uodegos  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 02 22, 15:50 |
|
|
|
|
biski OT:
Gedai, pamenu, kad tau kadaise, pries kokiu pora metu, tai atkakliai aiskinau... Tacaiu taipogi pamenu, kad labai, labai spyriojais ... laikas, kaip isaiskejo, savo akcentus sustate
| GSP rašo: |
| filtrus patariu skaiciuotis tik sudejus garsiakalbius i dezes. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 02 22, 18:53 |
|
|
|
|
o dar man toks klausimas kaip jus ilendat i deze kai reikia nes ja kai suklijuoju tai apie jos ardyma pamirsti gali per garsiakalbio anga ir mano pertvaras sunkiai kur prieisi
ar pvz kokio dugno neuzklijuojat kol nesukonstruojat filtru ?
kokiu principu ir ka matuojat is parametru kai garsiakalbiai jau buna dezese ? ta pati matuojat kaip ir atvirame ore ? as matavau su JIG'u ir SpeakerWorkshop programa
kitas klausimas tai del spygliu (koloneles kojeliu) ar yra koks jau gatavas sprendimas ar paciam kazka sugalvoti reiks ??
GSP dar klausimas tau:
savo tinklapyje GSP-SS80-2 koloneliu aprasyme rasai:
"Apskaičiavau ir sumontavau tris masyvias pertvaras gesinti pirmam pusbangiui (galingiausia ir labiausiai judinanti korpusą banga) ir pirmąjai bangai, kuri yra jau ganėtinai silpnesnė už pusbangę. Korpuso grojimas buvo užslopintas beveik idealiai."
gali cia placiau parasyti ka tai reiskia ? kokia pertvaros forma ? ir kaip nusprendei kokiu atstumu jas isdestyti ? gal kos brezinukas yra kas viduj tos koloneles  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animaciją avatare. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 02 22, 21:31 |
|
|
|
|
AIsku, lai Gedas labai nesupyksta, bet pries rasydamas- geriau issaiskyk ka, kodel ir kam tai rasai ... Sita tavo, Klaustuk, pateikta istrauka yra mazdaug is operos apie "hypersolenoidiniu paraboloidiniu ir konsevatyviu sitemu koreliacija esant netiesiniai desypatyviom kvazielastiniu tampriuju sarysiu jegu moduliuociajai stacionariajai perturbacijai,eant stirpiems saveikos laukams" na, zodziu, mane surpatai
| klaustukas rašo: |
...
"Apskaičiavau ir sumontavau tris masyvias pertvaras gesinti pirmam pusbangiui (galingiausia ir labiausiai judinanti korpusą banga) ir pirmąjai bangai, kuri yra jau ganėtinai silpnesnė už pusbangę. Korpuso grojimas buvo užslopintas beveik idealiai."
gali cia placiau parasyti ka tai reiskia ? kokia pertvaros forma ? ir kaip nusprendei kokiu atstumu jas isdestyti ? gal kos brezinukas yra kas viduj tos koloneles  |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 02 22, 22:39 |
|
|
|
|
supratau
siaip paskaitinejes jo puslapy dar klaidu gramatiniu nemazai radau to reiktu vengti siaip jei kazka parduodi
as tik planuoju savo pertvaras sumazinti nes dabar pagal mano apskaiciavimus tai su turiu ant ribos telpu nes jai ziurejot parametrus tai koloneles turis yra 32 l o dabar primeciau sudejes pertvaras fazika garsiakalbio atsikisima man lieka tik kazkur 200 ml kurie bus panaudoti filtru turiui nors speju nebus rite didele - planuoju 2 mm lakuota viela naudot
manau dar koki litra ar puslitri reiktu atlaisvinti dezeje o gal ir ne
planuoju jei negaila $$ bus deti bituma kuri masinose naudoja arba toki veiloka siaip kadangi deze labai tvirta bus tai sintepono galvoju nekisti na zodziu cia dar nenuspriandziau ka sugalvosiu
beje ar jum neatrodo kad pertvaras as blogas darau ? gal reiketu paprastus kryzius sudeti i viskas ?  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animaciją avatare. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 02 22, 22:46 |
|
|
|
|
jo jo gramatines klaidas man prasom i PM ir as istaisysiu nes tie visi forumai atbukina nuo lietuviu kalbos juodai
| Citata: |
| Gedai, pamenu, kad tau kadaise, pries kokiu pora metu, tai atkakliai aiskinau... |
eiktu negali buti prasom pacituoti gal ir klydau nesigincysiu
| Citata: |
| AIsku, lai Gedas labai nesupyksta, bet pries rasydamas- geriau issaiskyk ka, kodel ir kam tai rasai |
nepykstu, ypac kai kasnors nepasisaipo o pataiso. Ta rasydamas turejau omenyje korpuso rezonansini dazni per ilgiausia siena. Ilgiausios sienos vidurys labiausiai vibruoja ten uzdejus pertvara vibruoja likusiu dvieju pusiu viduriai. Zodziu reiks ten kiek aiskiau parasyti, vienu prisedimu parasytas aprasymas. Gal nelabai aiskiai bet tikrai teisingai. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 02 23, 00:30 |
|
|
|
|
Gedai, mazytis Tau mano tikrai draugiskas patarimas: stenkis rashyti kuo paprasciau... be tu visu sudetingu fizikiniu terminu, isvedziojimu ir t.t. paprastam zmogui tai skamba pakankamai sudetingai, todel ir atstumianciai... esu isitikines, dali klientu tokie sudetingi aprashymai atbaido . Tavo gaminiai isties (y) atrodo, bet va, jau kartas persistengi aprashydamas juos, IMHO ...
Va, su tom sienelem, kaip tu dabar parashiai- pakankamai graziai ir aiskiai skamba (y) .... kiek labiau issipletes ir patikslines kaip tai susije su garso kolorizacija(bet velgi perdaug nepersistenk ) ir t.t manyciau paprastam mirtingajam paprastai paaiskintu kodel tavo korpusu dezes yra geros .
P.S.
o del tu filtru skaiciavimu, tai kaaise mes privaciai, dar del LEAP 5 programykes susrashinejome , tai dabar jau tuju zinuciu nebus...- istrintos seniausiai .
O seip, senokai cia lankaiusi, jei ne paslaptis, tai kaip versliukas su kolonelem einas. Gamyba issipletei ? ... kazkaip as pastaraji pusmeti nuo garso aparaturos visiskai nutrukau .
P.P.S. o gramtines klaidos- lafa, neiko baisaus, man asmeniskai jos niekados nemaisho .... |
|
Paskutinį kartą redagavo Dmitrij, 2009 02 23, 00:36. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |