|
Forumas » Elektronika žaliems » STUN GUN ( padekit plz )
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
STUN GUN ( padekit plz ) |
Parašytas: 2005 05 07, 23:23 |
|
|
|
|
| BLASTER rašo: |
| Osas rašo: |
| A prie B C isejimas |
Pats supratai ką parašei? Aš tai nesupratau.. |
Kai paskaiciau tai ir pats nesupratau ta prasme trafo A su varzos B arba A o varzos C isejimas
XXX jauciu tu trafa ne taip pajungiai |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 07, 23:35 |
|
|
|
|
bl ir vel neveikia
gal pasakysite ka sis daikciukas daro R4 ( mano manymu tai kazkoks reguliatorius, jis nors padidina srove??)
dal jis netoks jau svabus arba kaip padaryti kad ji nustatyti iki maximum ( labai prasau padekit man si daikciuka dadaryti ) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 07, 23:37 |
|
|
|
|
| as galvojau kad nera skirtumo kaip trafa jungti ( rodos man kazkas sake kad nera skirtumo) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 08, 00:31 |
|
|
|
|
| xxx, gerai kad turi noro, bet va pvz aš visiškai nemokėdamas programint nepuolu rašyti ofiso... Gal tu bent išsiaiškink ką kuri detalė daro, o po to jau mėgink, nes taip tikrai nieko nebus. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 08, 12:13 |
|
|
|
|
| BLASTER rašo: |
| xxx, gerai kad turi noro, bet va pvz aš visiškai nemokėdamas programint nepuolu rašyti ofiso... Gal tu bent išsiaiškink ką kuri detalė daro, o po to jau mėgink, nes taip tikrai nieko nebus. |
Visiskai tau pritariu jis nieko nezino jeigu net klausia kaip paprasta varza pajunkt |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 08, 18:45 |
|
|
|
|
| na tiesiog as noriu isitikint ir isspaus is sios schemos visa galinguma, nes kitaip isena viskas veltui. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 08, 18:51 |
|
|
|
|
| BLASTER labai geras WEB, labai gerai kad viskas su fotkem ir tai tu pats viska dariai?? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 08, 21:22 |
|
|
|
|
| Kam rasai du postus iseiles kai gali viska parasyti vienam turbut nori zinuciu rekorda sumust |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 08, 22:45 |
|
|
|
|
| xxx rašo: |
| BLASTER labai geras WEB, labai gerai kad viskas su fotkem ir tai tu pats viska dariai?? |
Taip. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 08, 23:08 |
|
|
|
|
OSASA as parasiaiu pirma ziniute o poto pamaciau prie jo nicko WWW ir atsiradau jo puslapije, ir parasiau
Blaster kad padaryti toki ekraniuka reikia prokramoti mikroschemos???
( pas tavo draugeli tai gera aparatura, ir pastebiejau kad liktais ten stovi radiotechnika Y-101 stiprintuvas kaip pas mane. jei nepaslaptis kiek ji jam kainavo ) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 05 08, 23:19 |
|
|
|
|
gerai osai dabar zinosiu ( ziuru kai as opasakiau tai jau kartoji ir patsa bandai padidinti savo reitinga kabindamas prie visokiu smulkmeniu  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |