|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 10, 17:40. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Lempinė technika » lempinis stipras
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
lempinis stipras |
Parašytas: 2005 03 16, 00:25 |
|
|
|
Montazhnik rašo: |
Kaudio nuomonę galima išreikšti taip: gera mašina yra tik naujausias mersas arba bemsas, o visos kitos - tas pats, kas senas zaporožietis.
Iš tikrųjų ne visi turi tiek pinigų, kad siūstųsi dalis iš Kanados ar Japonijos, ne visi turi kolonėles ir grotuvus už kelis 1000 $. O iš kur gauti kokybiškos pagal Kaudio muzikos (ne MP3)? Negi pirksi originalius kompaktus po keliasdešimt litų? Ir apskritai, ne visiems super kokybiškas garsas yra vienintelis gyvenimo tikslas, kuriam skiriami visi pinigai, laikas ir pastangos.
Pvz. aš vasarą, kai turėsiu daugiau laiko, planuoju susirinkti lempinį stiprintuvą iš seno televizoriaus detalių pagal vieną iš puslapio http://audio.ring.lt schemų. Darysiu jį grynai dėl pabandymo, vis dėlto įdomu išgirsti, kaip skamba lempinis stiprius. Jungsiu jį prie naudotų "Philips" kolonėlių, pirktų turguj už 50 Lt, o garso signalą paduosiu iš kompo su integruota garso plokšte ir klausysiuos MP3.
Už tokius planus gerb. audiotechnikos ekspertas Kaudio mane turbūt išvadintų durniumi ir pasiūlytų verčiau nusipirkti kompiuterines kolonėles už 10 Lt.  |
Nu bet yra kvailu zmoniu .... o mama man sake, kad durnu nera, tik aplinka kalta ... |
|
|
|
|
 |
 |
lempinis stipras |
Parašytas: 2005 03 16, 00:56 |
|
|
|
nu mane jau visai baigia užknist tokie pasisakimai ar cia dar yra žmoniu besidominčiu elektronika ar pasipizdavot tik ir terupi? |
|
|
|
|
 |
lempinis stipras |
Parašytas: 2005 03 16, 20:51 |
|
|
|
kaip manot padidėtu išėjimo trafo kokybė jeigu izuoliuot visas plokšteles viena nuo kitos plonu popierium ir sutept laku nes pamatavus su testeriu tai visos trumpinasi tarpusavyje |
|
|
|
|
 |
lempinis stipras |
Parašytas: 2005 03 16, 21:49 |
|
|
|
turetu pageret, nes kazka tai pries puse metu mokiausi, kad tada kazkokios bangos ne taip sklinda ir maziau trugdziu ir buvo teorijoj parasyta kad BUTINAi atseit turi but izoliuota, nors visu neyzoliuota... na ka as zinau mano manymu turetu |
|
|
|
|
 |
lempinis stipras |
Parašytas: 2005 03 16, 22:12 |
|
|
|
mindaugass rašo: |
kaip manot padidėtu išėjimo trafo kokybė jeigu izuoliuot visas plokšteles viena nuo kitos plonu popierium ir sutept laku nes pamatavus su testeriu tai visos trumpinasi tarpusavyje |
Išdėliok visas plokšteles ant laikraščių, po to nupurkšk laku arba dažais iš balionėlio, išdžiovink ir surink. Nebetrumpins. |
|
|
|
|
 |
lempinis stipras |
Parašytas: 2005 04 22, 16:09 |
|
|
|
IrDa rašo: |
Ne i tema bet.....
Gal zinot kur gaut lempa 6F5P cia pirminiui stipr...
Seip jei reikia kitokiu lempu galiu suvairuot,
Yra diela, kad ne daug rusiu yra.... BET KIEKIS DIDELIS  |
Zinau viena toki rusiuka ir ten dezemis visokiu detaliu prikrauta(ir lempu, ir rusisku det.)Viskas papigiai , bet tik Kaune , prie autiku stoties. |
|
|
|
|
 |
lempinis stipras |
Parašytas: 2005 05 06, 19:47 |
|
|
|
nu siaip pabandymui esu pagal adio.ring.lt schema su 6n8s ir 6p36s ;
6p45s isejimui naudoju tc-180 susijunges pagal
http://tubeaudio.org/audio/pamps/pp6p36s.djvu
man geriau groja negu tda7294 mikruske, noname'as is siauliu turgaus, bei dar kazkoks noname wega v120, bei draugelio ~8m. kenwood
resyveris...
bandant su ta pacia akustika.... |
|
|
|
|
 |
lempinis stipras |
Parašytas: 2005 05 06, 19:58 |
|
|
|
beje jei kazkas iesko visokiu radiolempu ir pan. tai pradekit ne nuo
parduotuviu pvz. evita , bet pavaiksciokit po turgelius ir paklausinekit senesnio amziaus pardaveju ir tikrai galit sutaupyti ne viena 10Lt ir dar nusipirkti tikrai geru ir retu dalyku...
pvz.: visikai naujas svetlanos dezutese supakuotas 6p45s lempas nusipirkau po 3Lt; 6n8s; 6n9s; 6p6s; 6p3s... prisirinkes uz dyka arba po 1Lt
kai kurios visikai naujos... |
|
|
|
|
 |
lempinis stipras |
Parašytas: 2005 05 07, 03:50 |
|
|
|
nu ta tai as zinau, bet gal kas galit isduoti paslapti kur kaune tu seneliu rasti???? tikrai nepamaisytu juos aplankyti. |
|
|
|
|
 |
lempinis stipras |
Parašytas: 2006 01 30, 14:21 |
|
|
|
Noriu pasigamint dwitakti stiprintuveli su 6p14p kur fazoinertorius yra transformatorius gal kas turit tokiu schemu? |
|
|
|
|
 |
lempinis stipras |
Parašytas: 2006 01 30, 16:45 |
|
|
|
Shemuciu su 6p14p pilnas netas, bet geriau naudoti 6p3s,6p13s,6c19p,
6c4c, kad ir 36,42,45, ziurint kiek watu reikia, ir kokios kokybes |
|
|
|
|
 |
lempinis stipras |
Parašytas: 2006 01 30, 18:18 |
|
|
|
zinau kad pilnas netas pilnas bet dar neradau tokios kur fazoinvertorius yra trafas |
|
|
|
|
 |
lempinis stipras |
Parašytas: 2006 01 30, 23:53 |
|
|
|
dekui iki tiek ir pats buvau sumastes  |
|