|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 16, 10:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Programinė įranga » DIR-300 Firmware flash'inimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
DIR-300 Firmware flash'inimas |
Parašytas: 2009 02 02, 08:23 |
|
|
|
Sveiki,
turiu D-link DIR-300 maršrutizatorių, ir jame noriu pakeisti Firmwar'a į DD-WRT. Gal kas galit padėti. Tos angliškos instrukcijos nelabai supratau, tad jūsų pagalbos prašau. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 02 04, 20:50 |
|
|
|
Kaip tik šitam reikale turiu patirties
Aš su tuo DIR-300 kokią savaitę žaidžiau, flash'inau kelias DD-WRT ir originaliaus firmware'o versijas. Dar domėjausi OpenWRT firmware'u.
Didžiausia problema su DD-WRT ir OpenWRT ta, kad maksimalus siuntimo greitis ~20 Mbitų. Bandėm su draugu netgi užturbinti router'į iki 220 MHz, bet nieko gero iš to neišlošėm. Pvz.: siunčiant per torentus ką nors greitis pakyla iki ~20Mbps ir periodiškai nusimuša. Kiek skaitinejau forumuose šios problemos sprendimo kolkas nėra, atrodo, kad driver'iai kalti.
Dabar naudoju originalų firmware'ą (1,05 versija). Jį gali rasti čia. Su originaliu max greitis ~90Mbits, veikia pakankamai stabiliai, bet yra pora problemų:
1. Router'is dažnai timeout'inasi, pvz.: klausant per internetą radio ar žiūrint filmą iš kito kompiuterio, transliacija/vaizdas dažnai pastringa
2. Jei prie router'io prisijungęs tik vienas kompas tuomet viskas gerai veikia, bet prisijungus daugiau vartotojų greitis žiauriai krenta.
Jeigu yra noro susidėti DD-WRT galiu padėti, jis ten pakankamai paprastai susi'flash'ina. Galiu instrukciją parašyti lietuviu kalba. Bet po flash'inimo nebeveiks WPA ir WPA2 wireless security mode'ai. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 02 04, 21:11 |
|
|
|
Dar yra OSWave 3 firmware'as, bet jis mokamas. Laužto nepavyko rasti, tad nebandžiau ir nežinau kas per daiktas. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 02 05, 00:16 |
|
|
|
O vis del ne vien as su tuo dlink kankinuosi. Taip ir galvoju kad tie ddwrt nelabai ir pades, gerai kad nepradejau zaist Visgi reiks isbandyti naujausia Geeman pateikta firmware . Man atrodo kad siam routeriui RAM truksta |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 02 05, 21:29 |
|
|
|
pats toki turiu . atnaujintas firmwaras iki 1.05 ir tikrai galiu pasakyt ,kad maziau nuluzineja.bet dar klausant radijos tai pakimba. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 02 10, 10:40 |
|
|
|
Sveiki. Problemos su tuo DIR-300. Negaliu prie jo net prisijungti ir irasyti normalios firmware. Galite pagalbos suteikti?
Viska padarau taip kaip reik, bet raso "Limited conecction" ir ka nori ta daryk, niekaip sito nepakeisi i geraja puse. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 02 10, 10:45 |
|
|
|
nu nezinau man tai kuo puikiausiai atsinaujino. pasirinkai firmwara 1.05 paspaudziau update . liepe palaukt liktais 2ar3minutes ir vualia. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 02 17, 12:15 |
|
|
|
o gal kas bandet flashintas d-link dir-300 gal gali veikti kaip reapiter, kad atkartotu kito AP signala? Ar reikia pirkt kita butent kuris turi ta funkcija? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 02 17, 18:53 |
|
|
|
GeeMan, gal zinai koki gera tutoriala tik nuflashint DIR-300, bet nekeist i DD-WTR? Man po firmware updatinimo nuo 1.03 iki 1.05 nebeleidzia prisijunt. Dviem draugam nieko, viskas ok, o man ragas. Galvoju, gal FW kalte. Rodo connected, bet net prie routerio per narsykle (192.168.0.1) neprileidzia ir internet activity 0 packages sent, 0 received... Gal siaip kam ideju kokiu yra? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 02 18, 11:46 |
|
|
|
EXTRAsensas rašo: |
GeeMan, gal zinai koki gera tutoriala tik nuflashint DIR-300, bet nekeist i DD-WTR? Man po firmware updatinimo nuo 1.03 iki 1.05 nebeleidzia prisijunt. Dviem draugam nieko, viskas ok, o man ragas. Galvoju, gal FW kalte. Rodo connected, bet net prie routerio per narsykle (192.168.0.1) neprileidzia ir internet activity 0 packages sent, 0 received... Gal siaip kam ideju kokiu yra? |
gal ne ta ip adresa ivedi? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 02 18, 18:52 |
|
|
|
Visur vedu ta pati identiskai, kas draugu, kuriem veikia, kompuose yra.. Nepadeda. Galvojau gal pati tinklo plokste sugedo, bet per WinXP Device Manager rodo, kad viskas gerai.. Draugas laptop per ta pati mano kabeli pasijunge, jam viskas gerai, tai kazkur su mano plokste ir marsrutizatoriaus FW galai gal nesueina.. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 02 18, 22:16 |
|
|
|
EXTRAsensas rašo: |
Visur vedu ta pati identiskai, kas draugu, kuriem veikia, kompuose yra.. Nepadeda. Galvojau gal pati tinklo plokste sugedo, bet per WinXP Device Manager rodo, kad viskas gerai.. Draugas laptop per ta pati mano kabeli pasijunge, jam viskas gerai, tai kazkur su mano plokste ir marsrutizatoriaus FW galai gal nesueina.. |
Tada bus tavo kompe esmė, ne routeryje, jei ant kito kompo eina |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |