|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 17, 11:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso stiprintuvai » Tembru blokas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Tembru blokas |
Parašytas: 2009 01 12, 05:58 |
|
|
|
taigi noriu susikonstruot tembru bloka man reikia kad butu stereo galvoju deti tda1524a tik nezinau ar gerai ten gausis.gal zinot kas kokiu shemu tembru blokui kad butu tik auksti zemi ir viskas? |
|
|
|
|
|
Tembru blokas |
Parašytas: 2009 01 12, 06:35 |
|
|
|
Nedaryk tu su ta mikrę tembro bloko, "nepatiko" man jinai kainos ir skambėjimo atžvilgiu. |
|
|
|
|
|
Tembru blokas |
Parašytas: 2009 01 12, 09:15 |
|
|
|
Prieš ir po tokios shemos reikia det papildomus kaskadus - kitaip jinai neveiks normaliai.Geriau su 2 operais-per google rask Rod Elliot saita-ten preampai su NE5532,TL072,OPA2134-bus daug geresnis resultatas.Ten bus ir mait.bloku preampam. |
|
|
|
|
|
Tembru blokas |
Parašytas: 2009 01 12, 09:23 |
|
|
|
Dar paprastesnis variantas-Lemonoi pirk Velemano preampa su tembrais-ten ir PCB.potencai,visos detales,rankeneles potencam-2 operai,su stabizatoriu ant PCB,tik reikietu pakeisti stabilitronus i 12-15v/ten 9v/,pora valandu ir turesi nebloga preampa su vol.,bass,treble 15dB. |
|
|
|
|
|
Tembru blokas |
Parašytas: 2009 01 12, 11:28 |
|
|
|
tai gerai tarkim darau pagal sita http://www.elektronika.lt/schematic/theme/64/79/ tai tarkim jei man reikia kad stereo butu tai tik potencika galima stereo deti ir bus viskas gerai? o daryti dvi tokias pacias shemas.ir dar noriu pasitikslinti tarkim pirma i tembru bloka tada i opampa signalas turi eiti? |
|
|
|
|
|
Tembru blokas |
Parašytas: 2009 01 12, 14:56 |
|
|
|
Čia tik vienas kanalas,dar reikalingi buferiniai kaskadai.Geriau žiurek pas Rod Elliot DIY Audio-projects-preamps-02 arba 97-tingi pagooglinti? |
|
|
|
|
|
Tembru blokas |
Parašytas: 2009 01 13, 08:42 |
|
|
|
K140UD1 senas rusiškas operas labai triukšmingas.Blogai. |
|
|
|
|
|
Tembru blokas |
Parašytas: 2009 01 14, 00:04 |
|
|
|
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
|
Tembru blokas |
Parašytas: 2009 01 15, 04:23 |
|
|
|
VEC7OR rašo: |
http://www.sound.westhost.com/project97.htm
Geriausias. |
iskilo man toks klausimas tai ka man dar kiekvienam kanalui reiks atskirus potenciometrus deti?ar galima deti tarkim stereo potenciometrus? |
|
|
|
|
|
Tembru blokas |
Parašytas: 2009 01 15, 11:47 |
|
|
|
Čia reik dėti stereo potenciometrus, tik balanso VR3 mono. Pavyzdžiui VR1A ir VR1B tai čia tas pats potenciometras, analogiškai ir su mikroschemom U1A ir U1B yra ta pati mikroschema. |
|
|
|
|
|
Tembru blokas |
Parašytas: 2009 01 15, 15:15 |
|
|
|
nea tai ta as suprantu kad mikroshemos tos pacios, aciu uz pagalba labai man pagelbejote o va dar vienas dalykelis nelabai moku pasiversti 47pf i uf kiek turetu buti nuliu po kablelio? |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|