Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 11, 19:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki... Noreciau patarimo is zinanciu ta reikala..gavau masina..tik smalsu ar tas daiktas pas mane velkasi, gal kas hebryte zinot kaip suzinot ar ya masinoje imontuota GPS...
Koks klausimas toks ir atsakymas. Pirmiausia papasakok kokiame automobilyje (sunkvezimyje, tanke...) ieskai to GPS (navigacijos, sekimo irenginio...).
Siaip GPS antena visada buna tokioje vietoje kur tiesiogiai "ziuretu" i palydova todel norint surasti GPS irengini salono ardyti nereikia. Galu gale GPS irenginys turi tureti kazkoki ekrana per kuri isvedama informacija. Net jei jis ikomponuotas i audio-video sistema galima palandzioti po meniu ir tai issiaiskinti.
Prie to paties noriu paklausti, gal kas galėtu pagelbėti dėl reno laguna žemėlapių, reikia bent jau Lietuvos. Ten stovi "carminat navigator", kiek bandžiau atsisiųsti, neranda, ar neatpažįsta žemėlapių CD. Ten atsiunčia kažkokį SecuredeIE_-1215345691, ką su juo veikti? Gal ten reikia kažkokio exe failo?
Sveiki...na del masinos noreciau pridurti,kad tai lengvoji, perziurejau viska ka galejau, jokiu itartinu isvedimu nera, viskas uzslepta jauciu..tai paprasta pigi sekimo priemone..girdiejau tik tiek, kad galima kazkokiu prietaiseliu suzinot..vis del to valdiska tacka viskas slapta daro..Na o del Reno Laguna, diska pirko mano draugas..veikia ko puikiausiai lietuvoje, kaina apie 100 lt. mokejo aisku piratine....
Sveiki...na del masinos noreciau pridurti,kad tai lengvoji, perziurejau viska ka galejau, jokiu itartinu isvedimu nera, viskas uzslepta jauciu..tai paprasta pigi sekimo priemone..girdiejau tik tiek, kad galima kazkokiu prietaiseliu suzinot..vis del to valdiska tacka viskas slapta daro..Na o del Reno Laguna, diska pirko mano draugas..veikia ko puikiausiai lietuvoje, kaina apie 100 lt. mokejo aisku piratine....
Dėl sekimo, manau, supratau, ką turi mintyje, ieškok po sparnais polietileninio paketo, tik jo neardyk ir neišmesk, o leisk pakeliauti kitu transportu. Dėl pirkimų, tai diskų aš turiu, tik ieškau ką įsirašyti, manau, supratai.
Dėl sekimo, manau, supratau, ką turi mintyje, ieškok po sparnais polietileninio paketo.
Teko montuoti tokį aparačiuką, man už tai gerai mokejo, kad jokių įtartinų išvedimų nesimatytu. Tik ten dėl "neištikimybės testo" viskas buvo daroma. Montuoti po sparnais man net mintis nekilo.
Dėl prietaisėlio kuris nustatytu ar yra GPS GSM sekimo įrenginys sumontuotas, gali but ramus, jame miego režimas yra ir tu nežinai kada šeimininkas ji "pažadins". Nebent paromis sedėsi mašinoje su skaneriu ir lauksi signalo kaip astronomai iš proto brolių