|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 09, 22:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Problema del stalinio kompiuterio
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Problema del stalinio kompiuterio |
Parašytas: 2008 12 20, 13:11 |
|
|
|
Sveiki, jau kuri laika grybauja kompas.... Visuomet netiketu laiku pajuoduoja ekranas ir veliau vel rodo bet nebereaguoja ir tada vel pajuoduoja ir tada gelbeja tik restartas. Nepadejo monitoriaus pakeitimas,windowsu perrasymas, vaizdo plokstes pakeitimas... kas jam gali but? Gal maitinimo blokas grybauja? nes kai pajuoduodavo ekranas tai LYGTAIS pritemdavo kambario lempos. Gal del itampos sokinejimo? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 12 20, 14:11 |
|
|
|
Greiciausiai bus pavarges maitblokis jei del itampos sokinejimo smigineja kompas. Taipogi gali but supelije mamos konderiai - sita jau atsidares keisa gali patikrint. Seip siulyciau arba psu keist arba ups koki pasistatyt. |
|
_________________ eyeamcomputer |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 12 20, 15:00 |
|
|
|
na del tos itampos sokinejimo as nesu tikras kad pritemo lempos maciau tik karta taigi nesu uztikrintas... mano draugui irgi sokinejo itampa nes kaime gyveno tai sake kad suvare kompa. Ar ir mano kompui tai gresia? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 12 21, 08:47 |
|
|
|
Jei daznai sokineja itampa, tai gresia...O dabar pirma pabandyk ideti kita maitbloki, tuo paciu apsiziurek mamytes elektrolitus |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 01 05, 09:20 |
|
|
|
prie ko cia maitblokis ir monitorius ? ; bent jau pas mane monikas jungiasi atskirai + skaitmenine jungtis ,kuri kisasi i vaizduske...nebent vaizduske eina saibom..cia mano preliudija , bet huj cia znajet ; |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 01 05, 11:37 |
|
|
|
Gali koks irenginys "trumpinti". Nors pas mane restartuojasi, kai HDD pradeda spiegineti. Dar pradzioj mesdavo visu mylima zydros ekrano spalvos pranesima apie sistemos klaida, po kiek laiko pradejo pakibineti, kol neapsikentes pakeiciau kondikus. Beje, nos is isores atrodo kaip ir geras, taciau isluptas is 1000mkf teturedavo 10...20 mkf Geri tie G.LUXON konderiai - nors ir mire, bet atrodo kaip nauji  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 01 05, 14:32 |
|
|
|
kas kiek laiko tau ta pc restartint rejke ? jajgu kas kokia 10 - 20 min tai manau pasijung testeri prie maitblokio ir sedek ziurek ar ytampa kinta . bet ce tik mano nuomone  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |