|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 12:58. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Naujųjų metų sutikimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 01, 18:41 |
|
|
|
|
Reiktu alkotesteri isigyt, bet norint normalaus, tai ir kainuoja jie. Tokios posventines mintys ar butu imanoma pasidaryt paciam alkotesteri nors ir primtyvu su kokia +/-5% paklaida ?
Beje siaip nesvarbu ar tu saikingai, truputi, biskutuka, ir t.t geri - viska apsrpendzia kablys, jei jau uzsikabliuoji ..  |
|
|
|
|
|
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 01, 18:58 |
|
|
|
|
| Dj.Mc.Matrane rašo: |
Nezinau kokioms jus ten sektoms priklausot bet siek tiek su saiku isgert tikrai nera blogai  |
ar aš teigiu, kad gerti alkoholį yra blogai ?
po taure per pietus vyno, lietuviams butų labai gerai išgerti, kad ir pigaus, širdies bei kraujagyslių bėdų nebūtų tiek, kiek dabar, pažiūrėkite į prancūzus
Aš už saikingą alkoholio vartojimą  |
|
_________________ Experience is the simply the name we give our mistakes |
|
|
|
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 01, 19:58 |
|
|
|
|
Niekad nesupratau ir nesuprasiu tų žmonių kurie per šventes turi prisigerti iki tiek, kad žemę graibytų ir nieko neatsimintų.... Pats per naujuosius metus aš už vairuotoją buvau, nes vienintelis kur negėriau.
Saikingo alkoholio vartojimo lietuviai nesupras, nes jis tuomet vartojamas kaip vaistas... Ir tikrai ne vyras tas kuris atlaiko pora bonkų degtinės. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 01, 20:25 |
|
|
|
|
| Linas.k rašo: |
| Giedriusonline rašo: |
naujieji sutikti girtuoju budu
zodziu vysiriskai |
Manote kad prisigerti yra vyriška? Tokia ta jūsų vyro samprata ? Kaip kokio ruso...(na mūsų archetipinėj visuomenėj rusas dažnai lygiagretinamas su žmogumi, mėgstančiu išgerti...)
man iš dalies jūsų gaila...
Vyras-žmogus turintis rodyti pavyzdį ir stiprybę, kad ir susilaikant nuo gėrimo, kai jo nemokamai gali gauti, vyras ne tas , kuris kelis butelius "votkos" prisigeria ir dar pastovi...
Ne veltui lietuviai buvo ir yra viena iš labiausiai geriančių Europos tautų, jau nuo žilos senovė, ką gi, naujoji karta tęsia tradicijas....
ir dar didžiuojasi, kad prisigėrė, šaunumėlis...  |
Nu gi jo, protingai sneki... Siaip nepropaguoju as gerimo daznokai, rusiskai retai keikiuosi, treningu taipogi nenesioju, nebuduliauju kampais Na, bet isties, karta metuose galima isgerti, ar ne tiesa?.. Planavau blaiviai siaip sutikti naujus, bet matot, draugu itaka...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 01, 20:27 |
|
|
|
|
| Dj.Mc.Matrane rašo: |
Nezinau kokioms jus ten sektoms priklausot bet siek tiek su saiku isgert tikrai nera blogai  |
ar aš teigiu, kad gerti alkoholį yra blogai ?
po taure per pietus vyno, lietuviams butų labai gerai išgerti, kad ir pigaus, širdies bei kraujagyslių bėdų nebūtų tiek, kiek dabar, pažiūrėkite į prancūzus
Aš už saikingą alkoholio vartojimą  |
Del saikingo vartojimo, tai dar dadursiu, kad nekaltintum manes alkoholizmu ir buduliavimu: Geriau viena karta prisigert metuose, negu kiekviena diena po truputi siurbt Manau daug kas pritars  |
|
|
|
|
|
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 01, 21:00 |
|
|
|
|
Manau Linas.k turėjo omenį nerpisigėrimą(kai jaučiasi poveikis alkoholio), o tik panaudojimą kaip vaistą praplečiantį kraujagysles ir sureguliuojantis kraujospūdį.  |
|
|
|
|
|
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 01, 21:07 |
|
|
|
|
na mano postas tai buvo sarkastiškas
bet kaip matau to niekas nesuprato
jei visus metus negeri visai alkoholio o per sventes atsimeni ka darei ir nereikia atsiprasinėt tai manau kad naujieji ir kitos sventes sutiktos gerai |
|
|
|
|
|
 |
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 01, 21:57 |
|
|
|
|
jei visus metus negeri visai alkoholio o per sventes atsimeni ka darei ir nereikia atsiprasinėt tai manau kad naujieji ir kitos sventes sutiktos gerai |
Koks skirtumas koks jis buvo, vistiek jis konstatuoja mano nuomonę apie modernų jaunimą(nepyk už toną tik, aš nieko bloga apie tave, tiek jį nesakau). Gerkit,gerkit daug, man jokio skirtumo, aš nieko nesmerkiu, nebent dėl to gėrimo kenčia tiek tas kas geria, tiek kitas (pvz kai sėda prie vairo ir žmogų užmuša, va tada į kalėjimą ir paka)
priedo aš UŽ mirties bausmę...
Kiek mokesčių mokėtojų pinigų sutaupytų  |
|
|
|
|
 |
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 01, 22:04 |
|
|
|
|
| Kas gerai, o kas ne, tą puikiai supranta visi, bet yra vienas dalykas, kurio nesupranta daug ir dažnai geriantys, na, girtaujantys; Jie nesupranta, kiek praranda blaivaus mąstymo, kaip greitai smunka žemyn jų intelektas, kaip degraduoja kitų akyse. Neduok dieve pakliūti į tokių kompaniją, kai visos "mokslo žinios" paimtos iš "baro naujienų"... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 01, 22:18 |
|
|
|
|
Koks skirtumas koks jis buvo, vistiek jis konstatuoja mano nuomonę apie modernų jaunimą(nepyk už toną tik, aš nieko bloga apie tave, tiek jį nesakau). Gerkit,gerkit daug, man jokio skirtumo, aš nieko nesmerkiu, nebent dėl to gėrimo kenčia tiek tas kas geria, tiek kitas (pvz kai sėda prie vairo ir žmogų užmuša, va tada į kalėjimą ir paka)
Valdžia durna priverstų kalinius patiems duoną užsidirbti tai gal kiti ir nebenorėtų atgal grįžti... Antra kam juos žudyti tuos kilerius visokius tegul psichologai tiria ir išsiaiškina kas sukelia tokias anomalijas... Daug ko būtų galima išmokti, gi sakoma mokintis reikia iš klaidų.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 01, 22:31 |
|
|
|
|
Na bausmių vykdymo teisė numato, kad kai kurie kalinai dirbtų, ir realiai jie bent jau kažkiek duoną užsidirba...
O kiek teko girdėti, kai kurie kalėjimai, ar areštinės geresnės už kažkurios neturtingųjų (kad ir girtuoklių) namus. Ten ir valgyt duoda...  |
|
|
|
|
 |
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 01, 22:40 |
|
|
|
|
Na bausmių vykdymo teisė numato, kad kai kurie kalinai dirbtų, ir realiai jie bent jau kažkiek duoną užsidirba...
O kiek teko girdėti, kai kurie kalėjimai, ar areštinės geresnės už kažkurios neturtingųjų (kad ir girtuoklių) namus. Ten ir valgyt duoda...  |
Būtent taip yra ypač užsienį gyvena šiltai apvalgę ir gan patogiai... Gi durnos žmogaus teisės to reikalauja (nesakau, akd žmogaus teisė blogai ebt kai nusikaltėlis ar brakonierius turi daugiau teisių negu tas žmogus kuris bando jį sulaikyti tai jau juokinga...)
Pagal mane sėdai tai ir dirbi (aišku protingom sąlygom) ir duoną sua ten pats užsidirbi ir dar valstybei naudos būtų , beje kiti gal taip ir kokį amatą išmoktų ir turėtų šansą išeiti iš to liūno...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 02, 02:12 |
|
|
|
|
O mes už linksmą jaunystę, su draugais, mergaitėm, o ne prie lituoklio ar ebėjaus
Peace. |
|
|
|
|
|
 |
Naujųjų metų sutikimas |
Parašytas: 2009 01 02, 02:16 |
|
|
|
|
| maksaz rašo: |
O mes už linksmą jaunystę, su draugais, mergaitėm, o ne prie lituoklio ar ebėjaus
Peace. |
Mes uz kara, mes uz taika, mes uz bobas visalaika, mes uz alu, mes uz veja, mes ant mokslu skersa deja. |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|