Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 12, 23:18. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki,
visu pirma su praejusiom ir su artejanciais
Nusprendziau truputi pakeisti savo senuciuko kompo vidurius.
Kompas naudojamas namuose - internetas, filmu ziurejimas, kartais photoshop. Zaidimu nezaidziu, bet niekada nesakyk niekada....
Kompo atnaujinimo biudzetas mazdaug iki 1000LTL. Pradziai ruosiuos keist motina, proca, ram'us ir vaizdo korta. Kadangi neatmetu to, kad ateityje vel prisireiks patobulint, tai manau dabar reikia siek tiek normalesne motina isigyt....
Uzejau i bms.lt ir issirinkau:
motina procas ram vaizduske
Ka manot apie mano pasirinktus komponentus? Gal kazka galima geriau is panasios kainu kategorijos?
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life!
Dekui uz patarimus.
Bms'e nepirksiu, tiesiog nuorodas sudejau.
Dar klausimelis del vaizduskes... kadangi nesu super duper kompiuterastas, tai man labiau ispudi padaro skaiciukas nurodantis grafine atminti. Mano nurodytoj 1024MB, o sitoj 512MB. Per puse mazesne atmintim videske brangesne 100LTL, kaip cia yra?
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life!
Dekui uz patarimus.
Bms'e nepirksiu, tiesiog nuorodas sudejau.
Dar klausimelis del vaizduskes... kadangi nesu super duper kompiuterastas, tai man labiau ispudi padaro skaiciukas nurodantis grafine atminti. Mano nurodytoj 1024MB, o sitoj 512MB. Per puse mazesne atmintim videske brangesne 100LTL, kaip cia yra?
Tuoj viską išaiškinsim: pirmiausia ATMINTIES PRALAIDUMAS (BIT) yra 2 k. didesnis negu tavosios tavo 128bit, čia 256bit, Atminties technologija tavojoj DDR2, o šitoj DDR3, TAKTINIS DAŽNIS (LUSTO) MHz tavoj yra 600mhz, čia 650mhz. Supranti, tu žiūrėjai didelį ir lėtą daiktą, o čia ji mažesnė, tačiau žymiai greitesnė Mebabaitai toli gražu ne viską sako, jie tikrai ne pirmoj vietoj Viską kitką supranti kodėl pakeičiau?
_________________ Jei reikia privačiai - privatas.