|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 15, 11:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » speed touch st585 v6
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
speed touch st585 v6 |
Parašytas: 2007 11 14, 22:06 |
|
|
|
|
| Vitalij rašo: |
Isimeciau tavo user.ini failiuka ir nieko Jis ir toliau dirba kaip bridzas ir atrodo jam visai nemotais. Na snd dar karta pabandysiu ji uploudinti.
ar cia tikrai tas failas is tavo routerio? Gal sakau per klaida ne ta imetei
Ir dar gal gali pasakyti koks tavo routerio username ir pswrd. Nes tam failiuke jis uzkoduotas yra. Jie jos zinociau gal softa bent pabandyciau updaitint |
Tai ar tau pavyko ką nors išbūrti?  |
|
_________________ Mažiau karksėsi - daugiau sūrio liks!!! |
|
|
|
 |
speed touch st585 v6 |
Parašytas: 2008 11 06, 21:57 |
|
|
|
|
| Sveiki turiu tokia beda, resetinau per mygtuka savo Speed touch 585v6 ir dabar negaliu prisijunkti prie jo. isbandziau jau visus budus parasytus manuale, bei bandziu resetint dar keleta kartu, niekas nepadejo.. Gal kas buvos susidure su tokia problema? |
|
|
|
|
|
 |
speed touch st585 v6 |
Parašytas: 2008 12 27, 15:55 |
|
|
|
|
| as isvis su tuo aparatu is teo nieko negalejau atlikt kol firmware naujo neirasiau. bet tuom dar viskas nesibaige. keiciant tuos user.ini failiukus nieko gero nedave. teko susirast normalius template |
|
|
|
|
|
 |
speed touch st585 v6 |
Parašytas: 2008 12 29, 02:08 |
|
|
|
|
Na yra dar vienas variantas norint pajungti daugiau kompiuterių, bet minusas tame jog turės vienas PC būti sukonfigūruotas (per pati PC), kad butu kaip pagrindinis... Tada jeigu bus tas PC (pagrindinis) įjungtas tada eis prijungt daugiau PC prie routerio ir sėkmingai naudotis internetu na bent jau per wireless, o per UTP netestavau ar tas veikia, bet manau turėtu  |
|
|
|
|
|
 |
speed touch st585 v6 |
Parašytas: 2009 01 06, 23:29 |
|
|
|
|
| Teisingai Cheburator sako, pirma reikia firmwara perrasyti o po to juo naudotis jau galima, jau ousmeti gera turiu ir esu patenkintas (tik perrasymas negalioja jei ir gala turi) thompsono puslapyje pabandyk paieskoti firmwaro, pas save kompe jau nebeturu. |
|
|
|
|
|
 |
speed touch st585 v6 |
Parašytas: 2009 02 19, 22:13 |
|
|
|
|
As irgi turejau progos pazaisti su situo daiktu. Aisku jis man uzlinko po poros menesiu garantiniui pasibaigus Atgaivinau upgrad'ines softa. Jei kas nerandat jo galiu prisegti kur nors. Man reikejo kad galeciau prijungti stacionaru kompa per rj-45 jungti ir per wireless, tai kazkur buvau rades komandu sarasa, kurias suvedus per telneta viskas uzveike. Reiks bandyti paieskoti tu komandu  |
|
|
|
|
|
 |
speed touch st585 v6 |
Parašytas: 2009 03 10, 19:54 |
|
|
|
|
Na radau visa reikalinga softa sitam irenginiui. firmware (8.2.2.5 naujausia atrodo) +SpeedTouch_upgrade_wizard_R4421+ instrukcijos kaip idiegti firmware ir sukonfiginti kad veiktu kaip routeris (ir ethernet ir wlan tuo paciu metu). Tai jei kam nors vis dar reikia viso sito praneskit. Prisegciau kur nors prie progos  |
|
|
|
|
|
 |
speed touch st585 v6 |
Parašytas: 2009 03 11, 09:44 |
|
|
|
|
| PingPong rašo: |
Na radau visa reikalinga softa sitam irenginiui. firmware (8.2.2.5 naujausia atrodo) +SpeedTouch_upgrade_wizard_R4421+ instrukcijos kaip idiegti firmware ir sukonfiginti kad veiktu kaip routeris (ir ethernet ir wlan tuo paciu metu). Tai jei kam nors vis dar reikia viso sito praneskit. Prisegciau kur nors prie progos  |
Atsiusk man i pasta: megis777@gmail.com , dekui |
|
|
|
|
|
 |
speed touch st585 v6 |
Parašytas: 2009 04 12, 20:44 |
|
|
|
|
sweiki,
gal kas galit padeti padaryti viena bajery?
krc turiu speedtouch 585 v6,pajungti 2gala, 1lan kompas ir 2 wifi kompai. optimalus netas. modemas luzineja kazdien. noreciau padaryti kad kokiu kitu modemu pirmiau eitu nufiltruoti neta kompams,o is to modemo speed`ui butu paduotas netas kad per jy tv weiktu. tai kokios mintys? mazu konfiga koky atsiustumet? ar galima taip? |
|
|
|
|
|
 |
speed touch st585 v6 |
Parašytas: 2009 04 14, 19:52 |
|
|
|
|
| Na auksciau nuorodoj esu viska sudejes. Jei viska sukonfiginsi pagal aprasyma tai eis tau ta neta pasijungti. Paprasciausiai kabeli (is kur pareina netas) ykisi y port1 (ar port4 nepamenu) ir internetas veiks tiek per wirelles tiek per likusius portus. O su televizija dar neteko susidurti man. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |