|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 08, 19:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » kuom skyresi?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 23, 17:40 |
|
|
|
kuom skyresi uzdara deze nuo neuzdaros?  |
|
|
|
|
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 23, 20:51 |
|
|
|
subwofer rasosi su 2 O raidem skiriasi jog viena uzdara kita ne... |
|
|
|
|
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 23, 22:14 |
|
|
|
viena su faziku kita ne perfrazuoju, viena su skyle, kita ne. Viena mazesne kita didesne ... |
|
|
|
|
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 23, 22:53 |
|
|
|
kaip atrodo as zinau klausiu del skambejimo.kuom skyresi? |
|
|
|
|
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 23, 23:00 |
|
|
|
Neuždaros dėžės žemi gilesni, uždaros kokybiškesni. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 24, 17:50 |
|
|
|
kad naujos temos nekurt klausiu cia.gal kas turit zd filtro chemu.ar reik kiekvienam garsekalbiui atskiru filtru ar tinka bet koks zd filtras ant bet kokio garsekalbio? |
|
|
|
|
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 24, 18:09 |
|
|
|
  ne nu suprantu kad kaledos, dovanu metas, bet galima nors ir kiek paciam pastangu ideti. be to su uzdaros ir neuzdaros kokybe dar galima gincitis ... |
|
|
|
|
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 24, 19:51 |
|
|
|
xumot rašo: |
Neuždaros dėžės žemi gilesni, uždaros kokybiškesni. |
cia tavo asmenine nuomone ? |
|
|
|
|
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 25, 01:02 |
|
|
|
Čia ala ® Gramofonas nuomonė (lyg ir) Aš pats asmeniškai nemėgstu uždarų dėžių, nes neduoda to gilaus, daugumos profesionalų peikiamo žemų dažnių baubimo, kita vertus, yra atlaidesnė iš lempos parinktam tūriui. Bet man gerai skamba ir mano iš lempos pasidarytos fazoinvertorinės dėžės. Kitaip sakant, keliais žodžiais tariant, tai (neuždaros dėžės žemi gilesni, uždaros kokybiškesni) ne mano nuomonė. |
|
|
|
|
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 25, 01:08 |
|
|
|
Uzdaru deziu privalumas automobiliuose tas, kad garsiai klausantis muzikos bamperiu nekrato, ir zmoniu negasdini, tuom man ir patinka uzdaros - garsas lieka masinoje  |
|
|
|
|
 |
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 25, 12:46 |
|
|
|
xumot rašo: |
Čia ala ® Gramofonas nuomonė (lyg ir) Aš pats asmeniškai nemėgstu uždarų dėžių, nes neduoda to gilaus, daugumos profesionalų peikiamo žemų dažnių baubimo, kita vertus, yra atlaidesnė iš lempos parinktam tūriui. Bet man gerai skamba ir mano iš lempos pasidarytos fazoinvertorinės dėžės. Kitaip sakant, keliais žodžiais tariant, tai (neuždaros dėžės žemi gilesni, uždaros kokybiškesni) ne mano nuomonė. |
Is lempos dezes nepadarysi, ja nebent i liustra gali isukt ar dar kur. Ir apskritai nera kokybiskai ir nekokybiskai padarytu deziu garso atzilgiu, garsas yra garsas (nekabu apie dezes konstrukcijos brokus) . Ka jus laikot kokybe ? "Tiesi" daznumine idealioj aplinkoj tai jau reiskia kokybe ? NERA APSKRITAI TOKIO VERTINIMO. Jei man reikia kad ties 30-40Hz butu pikas norint sustiprint pacius zemiausius ziurint filma, tai valio! subas atitiko mano poreikius. |
|
|
|
|
 |
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 25, 13:37 |
|
|
|
Iš lempos ta prasme, kad neturint jokių duomenų sugalvoju dėžės tūrį ir darau Kokybė man reiškia tai, kad nei prie minimalaus, nei prie maksimalaus garso fazoinvertorius nepliurpia. |
|
|
|
|
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 25, 15:33 |
|
|
|
DumBazz rašo: |
Uzdaru deziu privalumas automobiliuose tas, kad garsiai klausantis muzikos bamperiu nekrato, ir zmoniu negasdini, tuom man ir patinka uzdaros - garsas lieka masinoje  |
Cia problemos ne dezeje, o ranku kreivume. Automobilyje naudoju tik fazikines dezes ir nei karto buferiai nesikrate. Kai teko pardavineti pirkejai lauke stovedami sake kad "slabnai kalena", o atsisedus i vidu komentarams vietos nelikdavo. O kas del kokybes, tai kiekvienas ta kokybe supranta savaip...
Su sventem visus  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
kuom skyresi? |
Parašytas: 2008 12 25, 17:18 |
|
|
|
obalys rašo: |
DumBazz rašo: |
Cia problemos ne dezeje, o ranku kreivume. Automobilyje naudoju tik fazikines dezes ir nei karto buferiai nesikrate. Kai teko pardavineti pirkejai lauke stovedami sake kad "slabnai kalena", o atsisedus i vidu komentarams vietos nelikdavo. O kas del kokybes, tai kiekvienas ta kokybe supranta savaip...
Su sventem visus  |
Na priklauso juk nuo garsiakalbio galios, masinos bamperiu, ir garso lygiui Turejau 1.5Kw atviro tipo deze, tai gatveje nukrito numeriai, mirkset masinos eme... Ir tikrai gana aiskiai girdejosi zemi isoreje. Turiu dabar uzdaro tipo deze, lauke tylu ramu, galva ikisus pro duris duoda kaip reikiant  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |