|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 25, 04:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Vaizdo plokštės, monitoriai, TV-tiuneriai » Koki monitorių išsirinkti iki 800 lt.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Koki monitorių išsirinkti iki 800 lt. |
Parašytas: 2008 12 22, 23:58 |
|
|
|
Pries savaite bms rinkausi monitoriu tai sitoj kainu kategorijoj geresnio negu tavo nurodytas nepavyko rasti. Ziurejom sustate kelis monitorius, tai sitas geriau rode negu kainuojantis 1099 lt. Be to papildomi navarotai (HDMI, kamera, koloneles) irgi nemaiso. Nusipirkau, kol kas patenkintas. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 23, 12:44 |
|
|
|
Gediminas rašo: |
Pries savaite bms rinkausi monitoriu tai sitoj kainu kategorijoj geresnio negu tavo nurodytas nepavyko rasti. Ziurejom sustate kelis monitorius, tai sitas geriau rode negu kainuojantis 1099 lt. Be to papildomi navarotai (HDMI, kamera, koloneles) irgi nemaiso. Nusipirkau, kol kas patenkintas. |
Kas be ko, navarotai neblogi.
Matranes parodytas, irgi gerai atrodo, ypatingai su savo kontrastu. Nu o apie asusa nieko nežinau. |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko |
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 23, 15:32 |
|
|
|
Manau, samsungas už savo kai kurių modelių broką nusipelnė boikoto. Nepirk samsungo, Medkirty ir be laiko nepražilsi . |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 23, 17:09 |
|
|
|
as taip pat jau kelias savaites naudoju ta asus'a kur nuoroda imetet tai tikrai patenkintas esu ir priedu prie monitoriaus yra...
o samsunga kaip tik toki pati nusipirko pazystami is bmso ir kagi teko vest atgal brokuotas - vaizdas kazkokiais bruksniais iseidavo... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 23, 21:19 |
|
|
|
Va aš ir dėl samsungo broko nerimauju. |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko |
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 24, 12:56 |
|
|
|
Prieš kelias savaites nusipirkau Samsung T190 ir jokių priekaištų jam neturiu. O jei ir suges (tfu, tfu, tfu), tam garantinis yra |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 24, 13:19 |
|
|
|
xumot rašo: |
Prieš kelias savaites nusipirkau Samsung T190 ir jokių priekaištų jam neturiu. O jei ir suges (tfu, tfu, tfu), tam garantinis yra |
O jei suges kai garantinis pasibaigs? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 24, 13:33 |
|
|
|
Medkirtys rašo: |
Gal ne veltui jam yra 3 metų garantija? O jei ir suges po tų trijų metų, manau, išgalėsiu kitą Samsung'ą nusipirkti |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 24, 13:35 |
|
|
|
Medkirtys rašo: |
Gal ne veltui jam yra 3 metų garantija? O jei ir suges po tų trijų metų, manau, išgalėsiu kitą Samsung'ą nusipirkti |
Turbūt tikiesi gauti iš firmos medalį |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 24, 13:59 |
|
|
|
xina rašo: |
Turbūt tikiesi gauti iš firmos medalį |
Ne, tiesiog patinka Samsung gaminiai ir tiek. O prasidėjo viskas nuo 3,2GB hardo, išgelbėto nuo EMP. Vis dar veikia |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 24, 16:39 |
|
|
|
Na, Samsungo šaldiklis man labai patiko, skaitmeninė indikacija, patogūs ir tikslūs nustatymai, tačiau jų monitoriai už...o. Prisiekiau, niekada gyvenime jų nepirkti ir neimti remontuoti. O kas užsiima LCD monikų remontu, tegu pasigiria, kad pirko naują būtent Samsung firmos. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 25, 11:28 |
|
|
|
Aš va neseniai pirkau Benq E2200HDA. Kadangi daugiausia turiu reikalą su tekstais ir schemomis, man svarbiausia raiška, o šis yra HD. Gaila tik kad kraštinių santykis 16:9 (noretusi 16:10). Primokejau ir turiu 5m garantiją - viso gavosi rodos apie 580Lt. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|