|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 11, 08:51. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Schemų montažas, skaičiavimai, derinimas » parasikit man ir kur parsisiusti programa kuri braizo schemo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
parasikit man ir kur parsisiusti programa kuri braizo schemo |
Parašytas: 2008 12 18, 15:27 |
|
|
|
slotkevitch2 rašo: |
Na dariuskis net shift ar capslock funkcijų neišsiaiškino, o Digix tinginys, kad lietuviškos klaviatūros nesusiderina arba spaudžia ne tas... |
taip esu tinginys su lietuviu klaviatura yra problema, kad ja ijungus skaiciu nebera ir daznai perjungineti tada tenka. tai ir sakau kam as tas lietuviskas raides isvis rasysiu.
ipac kad man mazai ta lietuvybe rupi.
bet padeti biski patais firefox kalidu taisymas, tai kai kada sudeda man tas raides |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 18, 17:22 |
|
|
|
Digix rašo: |
JonasK rašo: |
Taip, tavo irgi baisus. Reiktų susiimti ir patobulėti ne tik elektronikoje. |
problema ne tobulumas o tai kad rasau ziuredamas i klaviatura o ne i ekrana ir i raides kai kada nepataikau. |
Aš taip pat žiūriu į klaviatūrą, bet man tai kažkaip netrukdo.
Save ir kitus gerbiantys žmonės persiskaito tai ką parašo.
Galų gale, šiuolaikinės naršyklės turi klaidų tikrinimą, tai viso teksto persiskaityti ir nebūtina.
Digix rašo: |
taip esu tinginys :) su lietuviu klaviatura yra problema, kad ja ijungus skaiciu nebera ir daznai perjungineti tada tenka. tai ir sakau kam as tas lietuviskas raides isvis rasysiu. |
Tai tėra tik kvailas pasiteisinimas. Bent pagrindinius skyrybos ženklus sudėtum.. O dabar gaunasi jovalas kažkoks.
Lietuviškų raidžių eilutė puikiai veikia kaip skaitmenys kai laikomas paspaustas dešinys Alt klavišas.
Taip pat, kas yra dar patogiau, mano DELL laptopo klaviatūroje esantis į raides įmaišytas numpadas veikia kaip skaičiai kai laikomas nuspaustas kairėje esantis Fn klavišas. Jį atleidus minėti klavišai veikia kaip raidės.
Taip kad, gerbiamasis, tai tik tavo tinginystė ir pagarbos nerodymas. Dažnai parašai ką nors įdomaus ir naudingo, tačiau tokį raštą skaityti labai šlykštu. |
|
Paskutinį kartą redagavo circuit, 2008 12 18, 17:28. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 18, 17:49 |
|
|
|
circuit rašo: |
[
Taip kad, gerbiamasis, tai tik tavo tinginystė ir pagarbos nerodymas. Dažnai parašai ką nors įdomaus ir naudingo, tačiau tokį raštą skaityti labai šlykštu. |
taip deja tikrai kai paskaitau kai kada ka parasiau tai net geda pasidaro.
bet deja tinginyste vistiek nugali , nors stengiuosi dabar pataisyti klaidas bent jau su edit funkcija.
del lietuvisku raidziu su tuo desiniuoju alt tai idomi ideja, nors vistiek reikia atbulai, kad paspaudus alt butu lietuviskos. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 12 18, 22:14 |
|
|
|
O-ho! Kokia tema išsirutuliavo. Vietoj schemų braižymo - rašymo be klaidų!
Ko jūs prikibote prie žmogaus, gal jam pirštai sugipsuoti nuo braižymo pieštuku (ar nemokėjimo jį pasidrožt - nežinau...). Jis tik paklausė, o jūs??? Kita vertus - man būtų - taip parašius. Manau dariuskis irgi raudonuoja iš gėdos, net ačiū už nuorodą nesako... Trinam temą. |
|
_________________ Aš žinau, kad dar daug nežinau... |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|