|
Forumas » Akustika » parekomenduokit garsiakalbius (AD)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
parekomenduokit garsiakalbius (AD) |
Parašytas: 2008 12 08, 21:52 |
|
|
|
|
Mundorf M-cap tėra pradinio lygio kondensatoriai Kiek bandžiau jie visada užslopina garso dinamiką, skambesys tampa bukas ir neišraiškingas |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 12 09, 01:14 |
|
|
|
|
| marus rašo: |
Mundorf M-cap tėra pradinio lygio kondensatoriai Kiek bandžiau jie visada užslopina garso dinamiką, skambesys tampa bukas ir neišraiškingas |
Keista
Kiek sake gana patyre zmones vegalabo forume,su sitais multicapais-kaip tik Яркость, светлость и прозрачность гарантирована |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 12 09, 07:03 |
|
|
|
|
| Asmeniškai, man, su rusiškais MBGČ garsas žymiai gyvesnis, erdvesnis. O kiek aš skaičiau, būtent apie M-Cap, tai atsiliepimai panašūs į mano. Va, jau brangesni, tokie kaip Supreme, jau kitas dalykas. Šių dar nebandžiau, bet greitu laiku išbandysiu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 12 09, 20:37 |
|
|
|
|
| marus rašo: |
vat man net idomu pasidarė - kiek kaitaliojau - mundorf m-cap kažkaip nepasirodė, kad slopintų dinamiką.. Su kokiais kitais kondikais jie buvo lyginti?? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 12 09, 22:18 |
|
|
|
|
Jei kalbėti tiksliai, tai M-cap bandžiau kaip skiriamuosius kondikus korekciniam stiprintuve, bei CD grotuve išėjimo grandinėje po DAC'o. Kolonėlių filtruose nesu jų bandęs.
Taigi, korekciniam stiprintuve dar ne taip jautėsi, kad garas prislopintas. Skambesys buvo toks... joks, neįdomus, nieko įpatingo. Pabandžius minėtus rusiškus MBGČ, garsas tapo įdomesnis. Aišku neetaloninis, bet grojo geriau.
CD grotuvo išėjime pirmiausia M-Cap'us ir pabandžiau, nes po DAC'o išėjime buvo nuolatinės, tai be skiriamųjų nebuvo galima. Žodžiu, garsas po išmestų operacinių (su M-CAP'ais) buvo geresnis, daugiau detalumo, mažiau juntama skaitmena, bet kažko trūko... Tiesiog šovė mintis pabandyti tuos pačius MBGČ, ir garsas iškart tapo gyvesnis.
Tad tokia mano ASMENINĖ nedidelė patirtis su M-CAP'ais  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 12 09, 22:33 |
|
|
|
|
| Aišku. Aš juos esu sudėjęs į filtrus ir į cd grotuvo išėjimą po oeracinuko. tai filtruose jie dirba labai smagiai, tačiau cd grotuvas, kaip ir minėjai - kažkaip nekaip groja.. būtinai pamėginsiu kas gausis su MBGO. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |