|
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » prasau pagalbos wlan specu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
prasau pagalbos wlan specu |
Parašytas: 2008 04 02, 18:00 |
|
|
|
|
Na, buvo toks dalykas ir be blogu noru. Parsiveziau nauja routeri, pasijungiau, kompus nustaciau, kad naudotu automatini IP, o routerio konfiguravima pamirsau. Dirba normaliai, tegu dirba (pas mane erdves). Gal po 6 savaiciu dingo intas per routeri, tik tada susigaudziau, kad dirbau ant svetimo IP . |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 04 02, 21:53 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
Na, buvo toks dalykas ir be blogu noru. Parsiveziau nauja routeri, pasijungiau, kompus nustaciau, kad naudotu automatini IP, o routerio konfiguravima pamirsau. Dirba normaliai, tegu dirba (pas mane erdves). Gal po 6 savaiciu dingo intas per routeri, tik tada susigaudziau, kad dirbau ant svetimo IP . |
Erdvese ant svetimo IP iš principo negali prisijungti, gal turejai omeny, kad tavo kompai sulipo ne i savą, o i svetimą tinklą. Čia nieko tokio, padaryta klaida. Kartais zmonės noredami "prasivėdinti" ar dėl "sportinių sumetimų" jungiasi prie svetimų tinklų. Aš turiu 2 tinklus su inetu iš skirtingų provaiderių, skirtinguose geografiniuose taškuose ir tai kartais, dėl "sportinio interso" , ar svečiuojantis kur nors, kai prireikia ineto, prisijungiu(jei pavyksta ) prie svetimų tinklų, aisku nieko nelauždamas ir nedarydamas pakeitimų jų įrenginiuose. Kartais jų Acess pont'ai ir routeriai net slaptažodžiais neapsaugoti, t.y. stovi gamykliniai. Ir aš leisiu bet kam, kuriam prireiktų ineto, prisijungti prie mano tinklų. O šitoj temoj eina kalba apie tai, kad žmogus sėdi ir parazituoja svetimam tinkle (iš kurio, kaip ėjo suprasti, jį išspjovė) padaręs pakeitimus jų įrangoje ir dar klausia kaip padaryti taip, kad jo kompo tame tinkle nematytų, nes tipo "pas juos inetas greitas"  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 07 14, 11:53 |
|
|
|
|
| Imkime, kad zmogus nuomoja buta,ir nenori nesvo vardu pasirasineti sutarciu ilgam laikui, zinant kad kita menesi butas gali buti parduotas ar panasiai. tomet jo negalima priskirti prie piktybiniu parazitu, aplinka kalta ir pagedes adminas (nors saziningiausia butu su juo susisiekt ir susitart) . Manau naudodamas linux, atjunges samba ir kitus nereiklingus narsymui servisus butum beweik nematomas, tik routeris loguose patvirtins tavo buvima pagal uzklausas. |
|
_________________ Terapeutas = 1000 Gigapeutu  |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 07 14, 12:34 |
|
|
|
|
Isivaizduok adminas ieina i routerio puslapi ir ziuri kas gero WLAN o gi rodo kas ir kada prisijunges sedi ir toliau jau pats zinai . Arba dar gali buti routeris sukonfiguruotas kaip statinis, neisduoda ip naujam vartotojui. Ir siaip kas turi routerius tas visada uzdeda passworda, o be pass-spyga taukuota Negi bl sunku taip susitarti su tuo zmogum, ar fobijus esi koks suvalkas ? Kad norint ka nors gauti reikia ir duoti  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 11 25, 00:09 |
|
|
|
|
Koks jis adminas Jei nezino, reiskias neskauda, ieskot tokio irgi nera lengva, tokiu mieste is buto 6 pasigaunu ir nelabai net krypti atrenku. Jei netingi tokiam ziopliui sukonfigini viska, mac filtra ijungi, portus torentam atidarai. Manau problemos tokiam "adminui" iskils tik kai nauja kompa nusipirks. o iki tol naudokis isveikata, bo kaip tujam isaiskinsi kad jo intika naudoji, jei jis nezino kaip ta dezute vadinas (zebra gal ) O suvalkas manau nera taip blogai, bijau pavydziu kaimynu ir ju suns daug labiau. kazkaip kliuva man paskutinis postas, xot ir senas |
|
_________________ Terapeutas = 1000 Gigapeutu  |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |