|
Forumas » Akustika » siurbia garsiakalbio membrana i vidu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
siurbia garsiakalbio membrana i vidu |
Parašytas: 2008 11 21, 14:21 |
|
|
|
|
tai kad ne pas mane viena taip jauciasi
mano atveju sujungus normaliai, subas buna greitesnis, kietesnis, tikslesnis. atpkeitus, suleteja, bet gerokai minkstesnis pasidaro. kalba eina apie uzdara deze
pamirsau paminet, ne ant visu irasu tai jauciasi, tik ant dalies.o turbut ant didziosios dalies aklam teste net neatskirciau, bet kartais tikrai jauciasi ir labai stipriai. reiks ant naminiu koloneliu pasibandyt dar |
|
_________________ vairavimo menas reikalauja aukų |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 11 21, 22:57 |
|
|
|
|
prisijunk oscilografa ir nereiks burti is kavos tirsciu. Jei galvoji kad automobiliniai stipralai daromi su gera maitinimo galios atsarga labai klysti. Net ir labai brangus afigenu brandu stiprekai daromi su maitinimu ant ribos jei ne su pagaileti galingumu. Is ten ir atsiranda tokios nesamones.
p.s. pas mane namuose yra du stiprekai vienas su maitinimo galios atsarga kitas ant ribos pasizaidimui. Vienas nesiurbia kitas surbia kaip tu sakai.
Stebuklu nebuna buna tik xrenovi stiprekai |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 11 22, 03:23 |
|
|
|
|
| perihellis rašo: |
mano atveju sujungus normaliai, subas buna greitesnis, kietesnis, tikslesnis. atpkeitus, suleteja, bet gerokai minkstesnis pasidaro. kalba eina apie uzdara deze
pamirsau paminet, ne ant visu irasu tai jauciasi, tik ant dalies.o turbut ant didziosios dalies aklam teste net neatskirciau, bet kartais tikrai jauciasi ir labai stipriai. reiks ant naminiu koloneliu pasibandyt dar |
Jei jauti skirtuma tai gal del to kad apkeitus faze pradeda pjautis su kitais garsiakalbiais (priesbosiais) ir viens kita gesina. paleisk vien tik suba ir paklausyk ar yra skirtumas. Arba apkeisk faze visiems garsaikalbiams
...Siaip neturetu but skirtumo |
|
_________________ Genialu tai, kas paprasta. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 11 24, 11:47 |
|
|
|
|
| Ol'School rašo: |
| perihellis rašo: |
Jei jauti skirtuma tai gal del to kad apkeitus faze pradeda pjautis su kitais garsiakalbiais (priesbosiais) ir viens kita gesina. paleisk vien tik suba ir paklausyk ar yra skirtumas. Arba apkeisk faze visiems garsaikalbiams
...Siaip neturetu but skirtumo |
va sitas dalykas su priesbosiais galejo but. ps jau isrinktas visas sitas eikalas kur jautesi  |
|
_________________ vairavimo menas reikalauja aukų |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |