|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 23, 14:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Vu meter
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 20:40 |
|
|
|
bandau rast internete kaip syjungti lempeles kad los uzsidektu po viena iseiles,pwz prijungi prie muzikos ir kai stiprini garsa uzsidega vis daugiau ir daugiau lempeliu,tolie buna ant stiprintuvu ir taip toliau,nejaugi butina gaminti skema?nera kitokiu budu tai padaryti?,isanksto aciu uz pagalb.
http://www.mitedu.freeserve.co.uk/Circuits/Audio/vumeter.htm |
|
|
|
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 20:54 |
|
|
|
Taip, butina gaminti schema. Kitokiu budu tai padaryti nera. Aisku galima nuosekliai kiekvienai lempelei prijungti skirtingo nominalo varzas, schema gausis paprastesne, bet su daugiau detaliu negu naudojant kokia nors AN6884 ar LM3915. |
|
|
|
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 20:58 |
|
|
|
Kitas budas daryti schema ...  |
|
|
|
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 20:59 |
|
|
|
Gediminas rašo: |
Taip, butina gaminti schema. Kitokiu budu tai padaryti nera. Aisku galima nuosekliai kiekvienai lempelei prijungti skirtingo nominalo varzas, schema gausis paprastesne, bet su daugiau detaliu negu naudojant kokia nors AN6884 ar LM3915. |
hm pasakyti galiu taip as nesu meistras siuose dalikuose man tik 18 bet mane domina tokie dalikai tai gal galetum paiskint kaip mazam vaikui man ko reikia ir ko ne ir kad kuo paprasciau butu nesvarbu gali but daug darbo,darbo nebijau bet kaip nors noriu pasidaryt,as zinau kad protingi cia visi ir as cia iejes tai kaip dulkele supranu bet jus paaiskint galetumete,arba bent skema galit padaryt?jas parskaityt maoku as... |
|
|
|
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 21:02 |
|
|
|
prasau padekit lempeliu turiu daug ir nezinau kaip junkt varzu ar dar ko tem gauciau tik va biski nzn su ta plata kur buna zalios su ir rudos kur ira takai laidus srovei tu nzn kur gaut pirkt ir kaip vadinas nzn... |
|
|
|
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 21:07 |
|
|
|
Skaitau postus, kazkuo garsuji super primena... Mintis destyk nuosekliai, formuluok normaliai, bo suprast sunkiai einasi ka tiksliai pasakyt nori:)) Daryk su mikroschema, patikek tu manim, zyyymiai paprasciau gausis  |
|
|
|
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 21:11 |
|
|
|
o kaip tai padaryti as net neisivaizduoju kaip ka sujungti su littukiais ir visokiais irankeis elgtis moku bet tik kai zinau ka daryt,gal galit kasnor nupiesti man skema kokia paprasta?kad matyciau ka daryti... |
|
|
|
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 21:16 |
|
|
|
18 metų bičiukas ir taip nemokėt lietuvių kalbos. Gal iš kaimo gūdūmos?
Kad postas nebūtų bereikalingas, dedu schemą - http://www.elektropage.com/circuits/images/LM3915_vumeter.gif
Tik vietoj audio input reikia dėti reguliuojamą varžą ir pajungt į maitinimo pliusą. Tada pareguliuojant keisis ir lempelių blizgėjims  |
|
|
|
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 21:18 |
|
|
|
atsiprasau uz kalidas rasan bet internete niekada nesistengiu rasyt be klaidu o beto nesakykit kad zodziu nesuprantat...aciu uz skema  |
|
|
|
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 21:20 |
|
|
|
aranass rašo: |
atsiprasau uz kalidas rasan bet internete niekada nesistengiu rasyt be klaidu o beto nesakykit kad zodziu nesuprantat...aciu uz skema  |
Vot blogai, kad nesistengi, savo nemokslą demonstruoji
Prašom. Atsakysim į klausimus. |
|
|
|
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 21:27 |
|
|
|
taip jau buna toks jau tas jaunimas tai va o jeigu kaip skema atroditu kitokia?imanoma butu pajungti tik laidelius naudojant? |
|
|
|
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 21:30 |
|
|
|
Garso lygio indikatorius <-- va kaip vadinasi tai ka as noriu padaryti bet man reikia kad as prijunkciau prie koloneles pliuso ir minuso ir tada kad jis mirksetu iseiles... |
|
|
|
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 21:31 |
|
|
|
hm pasakyti galiu taip as nesu meistras siuose dalikuose man tik 18 ... |
dar pagalvociau ar ir 18 turi |
|
|
|
|
 |
Vu meter |
Parašytas: 2008 10 26, 21:34 |
|
|
|
cipolinas rašo: |
hm pasakyti galiu taip as nesu meistras siuose dalikuose man tik 18 ... |
dar pagalvociau ar ir 18 turi |
turiu ta 18 bet kaskaip nesidomedavau tokiais dalykais beto visada stengdavaus rasti pats,o sikart neradau tai nusprendziau paprasyt pagalbos zmoniu kurie apie tokius dalykus nsusimano,as tai vapsciau nk nzn tdl man butu gr kad kuo paprasciau butu isaiskinta.... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |