|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 26, 13:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » PS3 ar X360
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 13, 20:06 |
|
|
|
Taigi iškilo mano puseserei tokia dilema jos vaikui uz poros dienu 7 metai. Ir ji nori jam nupirkti kokia nors konsole. AIšku kadangi nieko nenusimano tame reikale, paklausė manes patarimo. Na aš pradėjau kapstytis ir nematau kitų alternatyvų nei x360 ar ps3. pasiknaisiojau internete namažai, ir visgi prisilaikau savo nuomonės, kad ps3 man yra priimtinesnis. Bet žinom kaina yra nemažai didesnė. Taigi man įdomi jūsu nuomonė, ka girdėjot apie šiuos aparatus? Gal patys juos turit? Na ir reziumuokit juos. Dekoju išanksto.  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 13, 20:54 |
|
|
|
Dar toks Wii yra. Aš gal atsilikęs, o tai paprastam PC jau žaidimai nebeina? Ir daiktas būtų universalesnis ir naudingesnis ne tik žaist, bet ir mokslui, darbui. |
|
|
|
|
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 13, 21:21 |
|
|
|
ERROR rašo: |
Dar toks Wii yra. Aš gal atsilikęs, o tai paprastam PC jau žaidimai nebeina? Ir daiktas būtų universalesnis ir naudingesnis ne tik žaist, bet ir mokslui, darbui. |
Jo bet apie Wii nieko neesu girdėjas, o ps3 ar x360 yra populeriasni. O pc tai jam dar neikandamas, okaina tai zymiai didesnė. |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 13, 21:29 |
|
|
|
xbox360 smagus dalykas, tik kad kompaktai brangus, o PS3 tik originalai |
|
|
|
|
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 13, 21:44 |
|
|
|
taskas rašo: |
xbox360 smagus dalykas, tik kad kompaktai brangus, o PS3 tik originalai |
O is neto siunciantis neeis Ps3 ? |
|
|
|
|
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 13, 22:04 |
|
|
|
))); pasidomek apie blue ray...ir apie iranti toki irengini...manau noras preis ); |
|
|
|
|
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 13, 22:22 |
|
|
|
drambliukas rašo: |
))); pasidomek apie blue ray...ir apie iranti toki irengini...manau noras preis ); |
Zinau kas tas BLue Ray, ir kas tokio kad jis yra ps3? |
|
|
|
|
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 13, 22:27 |
|
|
|
PS3 zaidimai irasyti i Blu-Ray, be to negaliu garantuoti, kad ps3 nulauztas, be to reikes Blu-Ray disku keptuves, ir siaip diskai po 60lt jei neklystu. Stai kur suo pakastas |
|
|
|
|
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 13, 22:34 |
|
|
|
PS3 zaidimai irasyti i Blu-Ray, be to negaliu garantuoti, kad ps3 nulauztas, be to reikes Blu-Ray disku keptuves, ir siaip diskai po 60lt jei neklystu. Stai kur suo pakastas |
Nu o gariuniniai netinka? (gariunai tia turgus tiems aks nezino) |
|
|
|
|
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 13, 22:50 |
|
|
|
Dar nera. I PS3 gal po metu dvieju ziuresiu, kol kas per brangus malonumas, be to x360 pilnai poreikius tenkina. Jei jau ziuri i sias konsoles, nepamirsk gero TV. Nes dead rising neimanoma su paprastu tv lost, titru iskaityt neeina. Kai prijungiau prie 32" LCD (full HD, 1920*1080), va tuomet konsole suzibejo |
|
|
|
|
 |
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 13, 23:56 |
|
|
|
Dar nera. I PS3 gal po metu dvieju ziuresiu, kol kas per brangus malonumas, be to x360 pilnai poreikius tenkina. Jei jau ziuri i sias konsoles, nepamirsk gero TV. Nes dead rising neimanoma su paprastu tv lost, titru iskaityt neeina. Kai prijungiau prie 32" LCD (full HD, 1920*1080), va tuomet konsole suzibejo |
Na po visu apsvarstymu, ir mano protas pradeda krypti i x360 pusę, nors siela neleidžia.. Nors šeip koks skirtumas, gi vistiek ne man jisai. Julab kad ar ant vieno ar ant kito žaidimai, išties žymei geresnės grafikos nei šiuo metu mano turimas pc. Tik kad ps3 turi daugiau gražių pribumbasu.. Kurie šeip vaikui kaip jam tai tikrai nereikalingi. Taigi vaikas bus patenkintas ir x360 na ir pats nepasidrovėsiu pas ji nulėkt pažaist juk tik aukštu žemiau gyvenu..  |
|
|
|
|
 |
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 14, 01:19 |
|
|
|
O gal geriau koks abonementinis bilietas į baseiną? Keramikos būrelis?
Akis spės dar susigadinti. |
|
|
|
|
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 14, 12:27 |
|
|
|
Kiek žinau Nintendo Wii smagus dalykėlis, dar ir pasportuos  |
|
_________________ Skype - rockaskype |
|
|
|
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 14, 12:59 |
|
|
|
Namuose stovi Ps2, dabar jis isvis nebrangus, zaidimai gariunuose pigus ir ju daug...kuo netinka? Jei vaikui pazaisti, tai manau koks gi skirtumas.... Na cia mano nuomone Pas mus jo pilnai pakanka akims isvarvinti...  |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
PS3 ar X360 |
Parašytas: 2008 10 14, 14:22 |
|
|
|
Nu ps2 aš jau skaitau atgyvena.. Pigus tai pigus bet visgi vaikaas augs ir jo apetitas augs... Nu jei jau ps2 pirkt tai jau dasimest tuos 100 lt ir x360 prasciausiso komplektacijos.. O jei imti x360 paprasčiasuos komplektacijos, tai tada ir su elite nereikia apsiriboti... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors