|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 27, 01:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Uz ka balsuosit ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 20, 20:04 |
|
|
|
Atnese lapuka tipo itrauktas i rinkeju sarasa. Teliko nebeziuriu isvis, tai nematau tu pazaduku reklamu ir net nezadu isijunkt, nes ir taip per ji nieko gero neberodo, nors ir nerode - tas pats per tapati, tik va internete irgi jau priviso visokiu baneriu reklamu ir t.t, kurios kelia pasislykstejima nuo ju kvailu rozu taip pat tu paciu reklamu. Tai absoliuciai neturiu jokios nuomones, man jie visi vienodi - pazadukai . O idomu uz ka jus balsuosit
Ciuju nueisiu as ten i ta "slapta" kabina ir uzsimerkes su tusinuku bakstelsiu, kur arciausiai to langelio, ten ir padedu varnyte Aj dar gerai tas, kad nereikes toli vilktis kazkur, tiesiog i savaja sule nueit, kuri uz 30 metru nuo namu
Siaip politika neperdaugiausiai domiuosi, tai toks puszalis esu Tik nesupratau to
Citata: |
2008m spalio 12d rinkimai i lietuvos respublikos seima ir referendumas del ignalinos atomines elektrines darbo pratesimo |
Kiek zinau ta valanda ir ta diena tures buti isjungta IAE, bet lietuva nieko nebapakeis juk prisizadejo ES, tai tures vykdyti, arba ipis lietuvai apvalia sumele, kuri bus sumoketa is mokesciu moketuju lesu ir taip dar labiau apkarpis slieku salies deficitini biudzeta.
Tiesiog gyvenk ir zvenk... Jei prisapaliojau nesamoniu tai pataisykit ir apsvieskit |
|
|
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 20, 20:10 |
|
|
|
Klausimukas: kas butu jei nenueiciau balsuoti arba tiesiog as ta pazymejima sudeginu, pametu, ar suvalgau, ar mano kate suvalgo ir panasiai |
|
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 20, 21:15 |
|
|
|
kionig rašo: |
Klausimukas: kas butu jei nenueiciau balsuoti arba tiesiog as ta pazymejima sudeginu, pametu, ar suvalgau, ar mano kate suvalgo ir panasiai |
Tau nerūpi tautiečių ateitis? Paskui kaltini, kad kažkas kažką blogai išrinko, ir vėl keliai neremontuojami, tt ir pan... Išrink ką nors kas pagerins gyvenimą, nes mano katė jau apšlapino lapelį... |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 20, 21:30 |
|
|
|
kionig rašo: |
Jei nenueitum , sudarytum galimybę kažkam pasinaudoti tavo balsu.
Jei pamestum pažymėjimą, kitą išduotų su pasu atėjus. Tik norėk, ir turėk už ką balsuoti.
Beje, tu turi balsavimo teisę, o ne pareigą. |
|
|
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 20, 21:33 |
|
|
|
leopard rašo: |
Tau nerūpi tautiečių ateitis? Išrink ką nors kas pagerins gyvenimą, nes mano katė jau apšlapino lapelį... |
O kodel turetu rupet ? Jin jau ir taip aiski .. Juk mes tikri lietuviai
O kaltinu ne tuos kas rinko, bet tuos kas ten sedi - pazadukus, as busiu pesimistas ir todel nematau jokio pagerejimo. Del keliu as ne kaune gyvenu ir man p# ir ten nevazineju ir nevazinesiu arba sedesiu savam kaime . O kas pagerintu ta gyvenima Ar lietuvoje tas imanoma tai neznaju neznaju. Kaip tik baigesi sikpopieris, tai jau turesiu vienam kartui popieriaus |
|
Paskutinį kartą redagavo kionig, 2008 09 20, 21:44. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 20, 21:42 |
|
|
|
str rašo: |
Jei nenueitum , sudarytum galimybę kažkam pasinaudoti tavo balsu.
Tik norėk, ir turėk už ką balsuoti.
Beje, tu turi balsavimo teisę, o ne pareigą. |
Sor uz mano pykcio issiliejima, bet klausiau uz ka jus balsuosit
Tai pasakykit i pm arba cia, jei nebijot kgb'istu ir pora argumentu. as per ta laika pasidomiu ir balsuociau uz jums patinkacia partija t.y pritarciau jusu nuomonei, juk nieko blogo cia Jo man kaip pirma karta gal reiks nueit is principo |
|
|
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 20, 21:57 |
|
|
|
jei nera us ka balsuoti balsuojam tada uz Valinska tada bent jau balsas neprapuls o jei balsuoti neisite tai pasinaudos kokie konservetoriai-teroristai
gal i valdzia pateks bent jau tada nervus patampys ten esantiem zulikam.
arba tiks ir Uspaskis, ta tai zinome kad yra sazinisngas ir protingas vagis, daug geriau nei kazkoks uzsimaskaves sventeiva rekiantis pie aukstus idealus ir cia pat apvaginejantis tauta.
svarbiaisa kad jau visi zinoma kad gyvenimo niekas nepagerins todel as nebalsuosiu us nei viena kuris pazades kad jis ji pagerins.
nusibodo tie melagiai.
balsuokim uz tuos kurie galu gales pasakys teisybe, nesvarbu kad ta teisybe nepatinka, bet geriau nei grazus melas. |
|
|
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 20, 22:11 |
|
|
|
Va pagaliau sulaukiau normalaus atsakymo, dekui Digix uz nuomone
Aj jo, rimtai as ir uz Valinska balsuosiu, nes patikdavo jo laida sesi nuliai-milijonas , taip tegul pratampo jiem nervus Taip ir Uspaskich tinka, nors padare promaxa, bet vistiek gali sedet ten
Krc mano bapce tai tokia politike, kad sako visus ten be isimties reiktu su AK issaudyt |
|
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 20, 22:35 |
|
|
|
Ir man panaši problema - nematau patrijotų ir nažinia ką palaikyti. Man geriau būtų, jei reiktų balsuot ne 'už' bet 'prieš', tada konservatoriai garantuotai gautų mano balsą, nors nemanau kad jiems išnykus, gyvenimas pagerėtų. |
|
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 21, 08:26 |
|
|
|
Manau, kad norint nors ką pakeisti, reikia kad neliktu buvusių, būtu išrinkti visi nauji. Senieji niekaip neišaiškina EBSW bylos, negali bendrovėje "Rokiškio sūris" atlikti audito, motyvuodami, kad nėra įstatymo (Uspaskio firmoj įstatymų kažkodėl užteko), dirbti kažką pradėjo tik prieš pat rinkimus, bent jau kalba apie darbą, kai anksčiau beveik visas laikas išeidavo rietenoms. Jei nėra galimybių renkant norimą kandidatą neišrinkti kartu kokių kelių prisiplakusių, tada- didelis kryžius per visą lapą ir namo. Jei rinkimai neįvyks, pakartotiniuose gal bus sąrašai pataisyti. |
|
|
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 21, 09:17 |
|
|
|
Į rinkimus eiti reikia. Vilniuje, va šiaudiniai inteligentai nėjo, per žema jiems pasirodė vaikščioti į rinkimus. Užtat visokios rusų sąjungos net mirštančias bobulkas už pažastų tempė. Dabar turime padėtį, kai lietuvių mokyklos dirba dviem pamainomis o rusiškos stovi pustuštės. Jei neisite, tai už jus varnelė garantuotai bus padėta. Aš eisiu būtinai, bet kadangi nematau už ką balsuoti, perbrauksiu biuletenį riebiu kryžiumi, tuo jį sugadindamas ir vaizdžiai protestuodamas prieš esamą tvarką. Už naujai ateinančius tikrai nebalsuosiu, keletą tų naujųjų turiu NEGARBĖS asmeniškai pažinoti. Baisiau būti negali. |
|
|
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 21, 14:34 |
|
|
|
Contax:
biuletenio gadinimas yra tolygu neatėjimui. taip kad gali negaisti laiko eidamas jo gadinti.
Jau geraiu prabalsuoti uz kokius nors klounus ar kokius murzistus, nu isvis uz ka nors ko valdzia nekencia. nes kitaip balsas prarandamas.
xina:
Citata: |
Jei rinkimai neįvyks, pakartotiniuose gal bus sąrašai pataisyti. |
kodel juos kas nors turetu taisyti?
niekas nieko netaisys , o kis tuos pacius nors ir keleta metu. niekur nedingsite vistiek isblasuosiste uz ta ka reikia. |
|
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 21, 15:48 |
|
|
|
Digix rašo: |
Contax:
biuletenio gadinimas yra tolygu neatėjimui. taip kad gali negaisti laiko eidamas jo gadinti.. |
Siūlau įdėmiau paskaityti rinkimų įstatymą prieš rašant. |
|
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 21, 16:39 |
|
|
|
man tapati bėda, nežiūriu teliko, tai irgi nežinau už ką reiktu balsuot
girdėjau Valinskas kažkokią partiją įsteigė, gal už juos
tikriausia visai neisiu, nekarto dar nebuvau
ir niekada nieko dėl nieko nekaltinu, man viskas puiku, , jie būtu kitaip jūs tai sužinotumėt
gal tik peršalta Lietuvoj, bet to į rinkimus nuėjęs manau nepakeisiu |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
|
Uz ka balsuosit ? |
Parašytas: 2008 09 21, 17:06 |
|
|
|
amas. rašo: |
gal tik peršalta Lietuvoj, bet to į rinkimus nuėjęs manau nepakeisiu |
Turi omeny butuose? Na kol dar telikas spalvotai rodo, tai tikrai šildymo nepajungs |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors