|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 24, 01:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Mano JL Audio sistemos video
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Mano JL Audio sistemos video |
Parašytas: 2008 09 08, 07:15 |
|
|
|
|
galejai bent jau dar podiumus parodyt idomiai stiprintuvus ten sugrudes ten vietos zapaskes jie ar tiesiog pakeltas dugnas bagazines? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 08, 07:21 |
|
|
|
|
podiumu dar nera o stiprekams pakeltas dugnas, ir darytas dvigubas, apatinis dugnas padarytas ant lankstu (turetu matytis rankenele jam pakelti) todel zapaske isimti yra labai paprasta  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 08, 10:19 |
|
|
|
|
| Siaip tai skonio reikalas, bet kadangi teko mokytis dizaino, tai padrikai, padrikai... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 08, 19:04 |
|
|
|
|
| taskas rašo: |
| Siaip tai skonio reikalas, bet kadangi teko mokytis dizaino, tai padrikai, padrikai... |
kadangi diaino mokytis neteko tai....
taskas, ka konkreciai turi galvoje?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 08, 19:13 |
|
|
|
|
| Na jei taip minimalistiskai, tai pritamsinciau organini stikla, ~30%, butinai medsraigcius pakeisciau i juodus ir dalinai pasalinciau dezes blizgesi. Na gal kilimu apklijuociau. Siaip tai pretenziju daugiau kaip ir neturiu. Tiesiog yra toks dalykas kaip elementu harmonija ir bendras stilius. Stai kodel pavartojau zodi "padrikai". Gali su pustoniais suzaist. Nes kol kas ziurint mano akimis yra chaosas. Pagarba uz darba ir pastangas |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 09 08, 19:23 |
|
|
|
|
sei pvarztus specialiai tokio spalvos rinkausi, lygiai kaip ir groteles gaminau, del sviasesnio akcento, nes kitaip tai is viso butu tamsu kaip uzp***aly, del stiklo atspalvio reiketu kada pabandyti, tik idomu kaip su apsvietimu tada bus
kas del dezes, tai jos tikrai nesinori kuo nors traukti, tiek daug vargta (mrgreen) geriau jau dugna juodu vinilu aptempsiu ar ka
seip dar masciau apkantuoti kai kuriuos krastus aliuminio profilio detalemis, tik nesinori persudyti...
kai kita darysiu butinai konsultuosiuosi su tavim  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 08, 19:37 |
|
|
|
|
| tik nedek aliuminio... ! nereik gadinti... o siaip viskas grazu, tik kad stiklai patamsinti galetu buti, kaip sake "taskas"... |
|
|
|
|
|
 |
Re: Mano JL Audio sistemos video |
Parašytas: 2008 09 11, 20:22 |
|
|
|
|
Na, drasiai cia pasiviesinai Daugelis slepiam, kiemuose pritildom, po apmusalais ir kilimais kisam... - ilgapirsciu saugomes. O tu drykstelejai su automobiliu ir valstybiniais numeriais visa komplektacija  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 11, 21:33 |
|
|
|
|
Nejaugi taip susidomejai? Gal jis masina garaze laiko su uzvirintom durelem ir vartais  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 12, 14:35 |
|
|
|
|
Galiu dar ir adresa parasyti kokiame kieme stovi masina, paliksiu nakti atrakinta masina, uz vartu dar pastatysiu, nuvarykit kas norit, bet toli nepabegsit, gps pasleptas yra, tuoj suseksim ir vagiuka ta td papjausim, ir nuleisim i koki pruda ir vsio bus jums vog lietuviai masinas....
Ir siaip cia ne koks mersedesas uz 200k lt kad negaleciau viesai rodyti jos:) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 12, 14:39 |
|
|
|
|
i suba ir stiprintuva irgi po gps ikisai?
matosi kad dar neteko nukentet nuo ilgapirsciu. atsidarydamas bagazine apsidairau ar negeros akys neziuri nors ir pigus bosas, bet spyneles ar stiklo tai kaip ir gaila  |
|
Paskutinį kartą redagavo aniuka, 2008 09 12, 15:46. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 12, 17:20 |
|
|
|
|
drausti reikia  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 09 13, 18:32 |
|
|
|
|
"nors ir pigus bosas," nu nepasakyciau kad 800lt nepinigas cia subas su deze...O siaip jo langucio gaila butu, nu tada einu perdesiu i kita tacka kokia  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |