|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 24, 12:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Grotuvas neaptinka CD
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Grotuvas neaptinka CD |
Parašytas: 2008 08 23, 12:33 |
|
|
|
|
na aišku, tikslumas iš akies  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Grotuvas neaptinka CD |
Parašytas: 2008 08 23, 12:39 |
|
|
|
|
kad nekurt naujos temos man pvz yra toks dalykas dvd neskaito jokio dvd disko ,bet paprastus cd skaito bet kokiu formatu
prie lazerio yra du potencikai ir labai pareguliuoti kame gali but saknys? |
|
_________________ persimeciau y fotografija
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
Grotuvas neaptinka CD |
Parašytas: 2008 08 23, 13:08 |
|
|
|
|
| saulele2211 rašo: |
A-HA! Palieka jie žymas.
Beje, Vyciok, o tu bandei kada "pasukioti" pionieriaus patenciukus, kur vienoj eilėj (dažniausiai) 4...5...6 būna? Kaip rezultatas?  |
su pionieriais dirbti neteko,tik philips bazė...ir dabar 14 vnt. (veikiančių) namie puikuojasi  |
|
_________________ stereo tai jėga!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Grotuvas neaptinka CD |
Parašytas: 2008 08 23, 13:14 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
| Aišku įsidėmėjau kaip buvo nustatytas. Vos pasukus pradėjo kompaktą sukti. Bet dabar turiu korpusą, keletą elna kondikų ir dekoratyvines kojeles. Nepavyko sutaisyti. Užnaują lazeriuką tikriausiai būčiau sumokėjęs daugiau nei už grotuvą... Beja, transportas dirbo kuo puikiausiai. Visą ir pertepiau išnaujo, ir su tais jungikliais ilgai eksperimentavau. O ką ten dar daugiau pridarysi? |
naujas lazeris 42lt,tokius elna kondikus kokie ten stovi išėmęs išdalinu jau prisikaupė reikės paskelbti labdarą. |
|
_________________ stereo tai jėga!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Grotuvas neaptinka CD |
Parašytas: 2008 08 23, 13:34 |
|
|
|
|
| vyciokas rašo: |
tokius elna kondikus kokie ten stovi išėmęs išdalinu jau prisikaupė reikės paskelbti labdarą. |
Reikėjo vis dėl to geriau iš tavęs Filipsą imti.  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Grotuvas neaptinka CD |
Parašytas: 2008 08 23, 13:35 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
| tenka ilgokai pažaisti. |
Penkios minutės Vienas parametras pagal multimetrą, kiti iš klausos kaip linzė vaikšto Kelis tūkstančius per 18 metų pataisius įsicinkini.
O dėl atžymėjimo, tai būtent pionieriui tas negalioja. Ten vos krustelėjus, kai net neįsitikinęs pasukai ar ne, jis jau nebeveikia.
O kondikus, Vuciok, gerai, kad išmėtai. Pas mane irgi, nė vieno kondensatoriaus niekur garso kelyje nėra. Nei pereinamų, nei gryžtamam nuo pat DAC-o iki garsiakalbių (nu pas mane plačiajuostis)
O maitinimui pofig kokie, svarbu prie mikrės kojų, tiesiog prie pat korpuso 2000...10 000pf. "prikabinėt". Ir viskas. Paseno jau ta nuomonė, kad reikia maitinime sidabrinių ir t.t. A ne?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Grotuvas neaptinka CD |
Parašytas: 2008 08 23, 14:29 |
|
|
|
|
| Saulelei: Aš audio neremontuoju, viskas kas man tenka, tai kompų CDrom'ai, gerai, kai tu atsikalęs, tai greitai padarai, o aš šiuo metu ir matau prastai, ir CDrom'ų niekas nebenaudoja, taigi, nebeužsiimu. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |