|
Forumas » Akustika » Rockford Fosgate
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 18, 22:11 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
| Haitaueris rašo: |
blemba man ta STK zadinosi, dvi sugadinau. bet nervai neislaike ir AV160 pasidariau  |
Nes bloga schema naudojai. Ir plokste tikriausiai Man irgi žadinosi pirmi kartai su ja... |
schema tikrai gera buvo, GSP dave. o kas su plokste blogo? viska sumeciau truko tik rites. galvoju be jos ibandysiu, viskas veike. ylitavau rite pagrojo ir susizadino. du kart taip. paskui nutrenkiau ir padariau AV160 pagal tavo schema ji groja ir dabar  |
|
|
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 18, 23:45 |
|
|
|
|
| nieko as su tuo desimtuku nesiruosiu griaut, gal per daug hiperbolizuotai sneku, trumpai snekant, mano akimis nevertas jis tu pinigu, bet galutini verdikta pasakysiu isidejes filtra ir pajunges prie normalaus stiprintuvo |
|
|
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 19, 00:00 |
|
|
|
|
ir sitas subas buvo kaip pirmam kartui, pasiskaitinejau forumuose, kad tipo sitos firmos gerai groja, tai as ir nusipirkau, pasiklausiau... db stovi namie, gal i masina desiu gal prie svajoniu kaip nors prilipdysiu, nzn, gal parduosiu jei kas pirks , siaip reali svajone yra sitas stiprintuvas http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=56421 ir bandysiu kazka lipdyt prie jo, tik nzn ka... kazkaip eminence firmos kazka noris, ar paciam gamintis ar pirkt koloneles... kokio dydzio garsiakalbiai?... vienu zodziu daug klaustuku yra  |
|
|
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 19, 00:41 |
|
|
|
|
as rokford p3 garsiuka namuose naudoju, lb esu patenkintas na dar tik karta buwau uzsukes stipra iki dugno pabandymui, bet jau to garso ne nereik. max 60W klausau. |
|
|
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 19, 10:49 |
|
|
|
|
Algi, nejuokink zmoniu, leidi be filtro, ir dar per her znajet koki ten stiprintuva, ir bandai kazka irodyti, daug zmoniu jau sita gargala isbande ir nieks dar be taves nepasake, kad jis pinigu nevertas.. tu man parodyk tada kas uz tokia kaina vertas??? hm?? nera? va kai paleisi per aktyvu filtra, normalu bent 100w rms stiprintuva, tada galesi sakyti ar groja ar ne.. o dabar tik kitus zmones klaidini...
P.S. o gal tau reikia kad negrotu, o drebintu? tada imk sita - http://homedepotrents.com/images/pro/demo_hammer.jpg , ir kratykis kiek nori..  |
|
|
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 19, 11:15 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
stk naudojau, trafu negaminu pirkau.
tai tu Algi blem idomus tada zmogus perki 10" ir nori sienas nugriauti? ar as kazko nesuprantu ar tu nelabai zinai kaip igivendinti savo norus  |
O butu galima schemute i pm ar per skype.
Dekui |
|
|
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 19, 11:35 |
|
|
|
|
eriss gerai cia uzstumiai nu man ir kazkas patare RF imt nebepamenu kas,ar eriss ar egixx .ir nei puse zodzio neturiu ka blogo pasakyt.tikrai savo pinigus atgroja  |
|
|
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 19, 11:56 |
|
|
|
|
| liveris, pasigauk mane HI_END per skype atsiusiu ta schemute stk'askei |
|
|
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 19, 12:53 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
| liveris, pasigauk mane HI_END per skype atsiusiu ta schemute stk'askei |
o kaip leopard sake schema arba plokste prasta. tai kas gali but blogai su plokste? per padidinimo stikla perziurejau kelis kart viskas ok, takeliai nesiliecia. |
|
|
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 19, 13:00 |
|
|
|
|
| Jeigu darei pagal tą kur GSP sakė ir plokštę ir schemą, tai turi veikt. Galbūt neekranavai įėjimo laidų, ar vedei juos kartu su maitinimo laidais... |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 19, 14:44 |
|
|
|
|
| Jeigu darei pagal tą kur GSP sakė ir plokštę ir schemą, tai turi veikt. Galbūt neekranavai įėjimo laidų, ar vedei juos kartu su maitinimo laidais... |
na ibandyiu dar karta, nieko kol kas neisardes tik mikre reiks pakeist. |
|
|
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 19, 16:43 |
|
|
|
|
| Haitaueris rašo: |
na ibandyiu dar karta, nieko kol kas neisardes tik mikre reiks pakeist. |
Tai nebejunk tada iš karto galingą maitinimą. Mažesnę įtampą kokią paduok. Matysi gal fonuoja ar dar kas... |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 19, 17:57 |
|
|
|
|
tai as ir sakau kad galutini verdikta pasakysiu kai per normalu stipra paleisiu ir as rasiau kad normaliam klausimui jo per akis bet cia ne esme, db del to filtro, galit kas nors linka numest, bent kaip tas filtras atrodo? dar geriau butu kad tas linkas butu kokios parduotuves  |
|
|
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 19, 22:32 |
|
|
|
|
| ko tau dar reik? juk rasiau kad lemonoje, ir rcl'e yra... |
|
|
|
|
|
 |
Rockford Fosgate |
Parašytas: 2008 08 19, 23:06 |
|
|
|
|
nu jo kazkokius radau, bet ju maitinimas supratau 12v , rcl radau kazkoki subui spec, o lemonoi ten 2,3 juostu, man tokio juk nereikia , nu jus nepasakojat nieko apie tuos filtrus susizinosiu kas kaip parduotuvej.... tikiuos, kad suzinosiu  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |