|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 24, 01:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Kiek Jums automobilyje uztenka subo watu?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kiek Jums automobilyje uztenka subo watu? |
Parašytas: 2008 08 14, 12:43 |
|
|
|
|
as turiu fli trap 12 " aktyvine, ten raso 1000W o stiprintuvas max gali atlaikyt 120W prie 25laipsniu temperaturos .didejant temp. watai krenta
tai tokiu uzrasu neismaneliai prisiskaito ir paskui puciasi kaip kokie kalakutai su savo kilovatais
ir neina jiem niekaip isaiskint kad tie ju kilowatai tyliau groja nei senos bobutes bezdejimas |
|
_________________ persimeciau y fotografija
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 13:04 |
|
|
|
|
| Yra žmonės kuriems patinka didelis garsas, ir važiuoja į spl varžybas, tai ką, jie durni, kad jiems tai patinka? |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 13:16 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
| Yra žmonės kuriems patinka didelis garsas, ir važiuoja į spl varžybas, tai ką, jie durni, kad jiems tai patinka? |
Nedurni, kad patinka garsas ir vaziuoja i varzybas, bet durni , kad watu neskiria (nesupranta kiek watas "sveria" ). Kiek parasyta - sventa teisybe tipo.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 08 14, 13:20 |
|
|
|
|
| Pykas rašo: |
Nedurni, kad patinka garsas ir vaziuoja i varzybas, bet durni , kad watu neskiria (nesupranta kiek watas "sveria" ). Kiek parasyta - sventa teisybe tipo.  |
O tai jei pas mane mašinoj aparaūra 500W RMS (taip parašyta) ir man mažai, tai ten turbūt sumeluota? Nemoku klausa pamatuoti kiek vatų, nes dėžės gali būti skirtingos ir jautrumai skirtingi...  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 08 14, 13:41 |
|
|
|
|
[/quote]O tai jei pas mane mašinoj aparaūra 500W RMS (taip parašyta) ir man mažai, tai ten turbūt sumeluota? Nemoku klausa pamatuoti kiek vatų, nes dėžės gali būti skirtingos ir jautrumai skirtingi... [/quote]
Kokia ten aparatura pas tave? Kokie garsikai? Mano stiprius ir raso 1200W RMS, bet is tikro tik 2X80W uztiltinus 180-200W NOM. RMS - tai ne NOM. O nuo dezes watai nesikeicia, tik daznis.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 13:48 |
|
|
|
|
mmm aišku. Vatai nesikeičia, bet slėgis pasikeis. O pagal jį apsigausi su vatais  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 14:00 |
|
|
|
|
mmm aišku. Vatai nesikeičia, bet slėgis pasikeis. O pagal jį apsigausi su vatais  |
Neapsigausi, jei zinai koks garsikas stovi. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 18:41 |
|
|
|
|
| aprioris rašo: |
as turiu fli trap 12 " aktyvine, ten raso 1000W o stiprintuvas max gali atlaikyt 120W prie 25laipsniu temperaturos .didejant temp. watai krenta
tai tokiu uzrasu neismaneliai prisiskaito ir paskui puciasi kaip kokie kalakutai su savo kilovatais
ir neina jiem niekaip isaiskint kad tie ju kilowatai tyliau groja nei senos bobutes bezdejimas |
nu max galingumas pagal teorija yra toks kuri gali atlaikyti 1 sekunde, tai speju kad tas bosas toki galinguma pasieke spogdamas nuo pajungimo prie 360V itampos  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 08 14, 19:11 |
|
|
|
|
| Aš matyt esu seno raugo žmogus, bet mano požiūriu, muzikos grojimas taip kad aplinkiniai negali susikalbėti (net jei atvykę prie ežeriuko gamta pasigrožėti) yra visiško kultūros neturėjimo požymis. Noras aplinkiniams vėzdu įtvoti savąjį muzikos skonį taip pat kultūros nebuvimas, jei ne paprasčiausias chuliganizmas. Arba grojimas daugiabučiuose per 5 aukštus, atseit klausykite, kokios muzikos turiu. Runkelizmas. Pabandytumėte taip pagroti Vokietijoje - mažai nepasirodytų. Garsiam klausymui yra ausinės sugalvotos, jei ką. Mūsų visuomenės didelė bėda yra tame, kad niekas nesiteikia galvoti apie aplink esančius žmones. Kiekvienas įsivaizduoja esąs pasaulio bamba. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 08 14, 19:47 |
|
|
|
|
daug kas megsta paklausyt. o ausines ne iseitis muzikos maniakui ,ben t man reikia kad nuo zemo daznio kunas virpetu o kad ten kas spiegia per ausines tai netas
aisku geros ausines gerai ir groja bet to kuno drebinimo truksta nors tu ka ir viskas |
|
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 19:49 |
|
|
|
|
| Palaikau Contax poziuri, trusta kulturingumo ir t.t. pas daug ka... del to ir daromos nesamones... uzsienyje tokiu veju tikrai nebuna, kaip muzika per visa daugiabuti... zmones norintis garso, ar ko ten neaisku, i koncertus ar naktinius klubus vaiksto... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 20:03 |
|
|
|
|
apie viska taip galima pasakyt
kiti prisigeria kad tik su kuo nors paskui susimusus tai ka tu jam pasakysi kad jei nori mustis eik y kluba kur kovos menuai ir ten muskis. niekas taip nedaro visi daro kaip lietuvoj yprasta savanaudiskai ir iki krastutinumu |
|
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 20:09 |
|
|
|
|
viskas su saiku aisku, bet riboti iki krastutinumu irgi neina. sakysim viduri dienos, ar iskart po darbo atsipalaidavimui uzsimaniau pora geru dainu garsiai paklausyti, tarkim triu tam galimytbes namie, ir man ka? laukti savaitgalio ar iseigines, kad galeciau i kluba nueiti? nu nzn..
as aisku pries, kai zmones puse dienos, ar kiaura valanda groja, kad langai dreba, ar vidury nakties uzsimano. bet jeigu su saiku tai kodel gi ne |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 14, 20:25 |
|
|
|
|
tai gerai kad saikas yra... as kai anksciau gyvenau daugiabuti, tai patikek, grizus is darbo ir pan. kokia 6-7h vakaro kokia malaletka uzsileidzia centriuka ant viso garso, vo tada tikrai nemaloniai... O pasiklausimas dienos metu garsiai, tai dar nera toks jau blogis, aisku jei tai trunka ne ilgai, atsizvelgiant i situacija...  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |