|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 08:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mikrovaldikliai » ATMEGA Dev Board
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
 |
 |
ATMEGA Dev Board |
Parašytas: 2008 08 10, 22:55 |
|
|
|
|
| Šeštadienis rašo: |
ASM dar kažkiek lengvesnis, bet ne tiek efektyvus kiek C, bet irgi už BASCOM geriau. |
asamblesis uz C lengvesnis
kad gali tokia nesamone pasakyti, C kalbos isvie net mokytis beveik nereikia, ten kokie 5 pagrindiniai zodziai tik.
C yra labai panasi i beisika, tik kad kiekvienos komandos pabaigoje dedamas kabliataskis, o per beisika vietoje kabliataskio tinka ir enter.
C kalboje kadangi eiluciu nera (gali visa programa vienoje eiluteje parasyti) tai enter netinka.
skirtumas pagrinde toks kad ant C tu gali vis bat nebutina tu galimybiu naudoti. o ant beisiko tu tu galimybiu tiesiog neturi
jei nori glima lygiai taip pat beisiko programa rasyti C kalba tik uzdek daugiau kabliataskiu ir reikia naudoti kiek kitokius funkciju pavadinimus.
is esmes jei moki beisika tai ismokti C uztektu gal ne daugiau puse valandos taip kad labai skubeti nebutina, kol besikas patenkina tavo poreikius gali naudoti, bet kai reikes ko nors rimtenio tai jau ruoskis, nes ant beisiko forume pagalbos nesulausksi. |
|
|
|
|
|
 |
 |
ATMEGA Dev Board |
Parašytas: 2008 08 11, 07:59 |
|
|
|
|
| Citata: |
| nes ant beisiko forume pagalbos nesulausksi. |
Na, tikriausiai buvo toks laikas, kad aš irgi šiek tiek žaidžiau su beisiku ir ... pagal tavo Digix, išaiškinimą, jei ten tik tokie nežymūs skirtumai, reikės daugiau pasidomėti C, o tai maniau, kad jos niekada neperprasiu. |
|
|
|
|
|
 |
ATMEGA Dev Board |
Parašytas: 2008 08 11, 10:40 |
|
|
|
|
Vat tame ir bėda, kad BASCOM pagalbos sunkiai susilauksiu, visi juk C programinat...
Pasižiūrėsiu kelis samplus ir paskaitynėsiu ką nors. Gal ir nieko būtų išmokt. |
|
|
|
|
|
 |
ATMEGA Dev Board |
Parašytas: 2008 08 13, 19:59 |
|
|
|
|
Biškiuką ne į temą, bet lankoma vieta, manau atsakysit.
Pasidariau USB ISP programatorių, bet vietoj 12Mhz man įdėjo 11Mhz kvarcą, ar gali dėl to man neatpažinti kompas devaiso? |
|
|
|
|
|
 |
ATMEGA Dev Board |
Parašytas: 2008 08 13, 20:10 |
|
|
|
|
Pasidariau USB ISP programatorių, bet vietoj 12Mhz man įdėjo 11Mhz kvarcą, ar gali dėl to man neatpažinti kompas devaiso? |
Žinoma, kad dėl to neatpažins. |
|
|
|
|
|
 |
ATMEGA Dev Board |
Parašytas: 2008 08 13, 21:08 |
|
|
|
|
| Dovydas rašo: |
Dėkui už info, pasikeisiu. |
|
|
|
|
|
 |
ATMEGA Dev Board |
Parašytas: 2008 08 14, 12:38 |
|
|
|
|
| Gal kas žinot apie C kalbos programavimo programas MAC OS X? |
|
|
|
|
|
 |
ATMEGA Dev Board |
Parašytas: 2008 08 14, 14:37 |
|
|
|
|
| Dovydas rašo: |
Veikia. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|