|
Forumas » Autodiagnostika » Nepastovios laisvos apsukos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Nepastovios laisvos apsukos |
Parašytas: 2008 06 21, 16:14 |
|
|
|
|
Sveiki, pas mane panasi problema, kai uzkuriu tai buna pakilusios apsukos, po to kai pakaista lamda zondas pradeda plaukiot, bet buvau as ji atjunges ir visvien tas pats, ar taip nenustatysiu jei blogas zondas? O gal taip reik kazka pareguliuoti? (benzas , duju irangos nebuvo).
Aciu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 21, 16:35 |
|
|
|
|
ej, rimtai atsibodo ir man sitos nesamones su apsukom, gal kas sumastysit sprendima?.. Kai palyja isviso vaziuoti nebeimanoma, vietom atrodo kad ne gaza spaudi, o stabdi, masina stoja ne vaziuoja... dingsta jega visiskai, kartais i kalniuka net nebeivaziuoja, trauka dingsta, variklis uzgesta! |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 02, 23:28 |
|
|
|
|
| Ką ten mastyti, pirmyn į diagnostiką. Nuskaitys parametrus ir bus aišku. Aš tai Kaune diagnostika užsiiminėju, tai iki manęs toloka bus. Manau ir arčiau išeis susirast. Sėkmės |
|
_________________ Ne viskas taip baisu, kaip mes rašom... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 02, 23:30 |
|
|
|
|
| uranass rašo: |
Sveiki, pas mane panasi problema, kai uzkuriu tai buna pakilusios apsukos, po to kai pakaista lamda zondas pradeda plaukiot, bet buvau as ji atjunges ir visvien tas pats, ar taip nenustatysiu jei blogas zondas? O gal taip reik kazka pareguliuoti? (benzas , duju irangos nebuvo).
Aciu. |
Liambda zondą normaliai galima patikrinti tik su oscilografu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 03, 12:38 |
|
|
|
|
| DumBazz rašo: |
ej, rimtai atsibodo ir man sitos nesamones su apsukom, gal kas sumastysit sprendima?.. Kai palyja isviso vaziuoti nebeimanoma, vietom atrodo kad ne gaza spaudi, o stabdi, masina stoja ne vaziuoja... dingsta jega visiskai, kartais i kalniuka net nebeivaziuoja, trauka dingsta, variklis uzgesta! |
Paskirstytojas drėgmės gavo ir tik puse cilindrų dirba gal?
Ypač neatsparūs renault ant šio reikalo. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 03, 16:42 |
|
|
|
|
| Paskirstytojas, tai cia kur is babinos kibirkstis duoda zvakems? Jis kaip tai keistai ten, nesandarus visai yra, uzsideda kausas su laidais ir tiek.. Krapsciausi as ten prie jo, nieko gero... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 04, 19:31 |
|
|
|
|
| na jau per balas vaziuojant tai renukai tikrai bailus. gal ten po kapotu purvasargiu jau nera? Traplas gaves vandens tikrai ima durniuoti, nes gaunasi lengvas laidu ir korpsu pralaidumas, tai ir lupa skierkas kur arciau i metala, o ne i zvakes |
|
_________________ grishiukas, senasis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 04, 20:42 |
|
|
|
|
| Purvasaugiai yra sumesti. Gesta visuomet, net nelietinga diena. Dregnam orui sustipreja simptomai.. Jauciasi kad nedirba puse cilindru |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 05, 23:32 |
|
|
|
|
| Tikrink komutatorių. Pasijunk oscilografą ir pasižiūrėk kibirkšties pramušimo įtampą, degimo įtampą ir degimo laiką. Manau surasi gedimą. Sėkmės |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 06, 17:57 |
|
|
|
|
Na, oscilografo neturiu, deja.. Man kiek paprasciau reiktu paaiskinti... Itariu kompresija, babyna, arba kazkas su kuro padavimu negerai tikriausiai.. Gal zinot kur yra kuro filtrai audi 80?.. Niekaip nerandu.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 06, 18:36 |
|
|
|
|
pasiimk sena langu valymo tuscia buteli prisipilk i ji vandens, nueik i tamsu garaza atsidaryk kapota ir uzvedes masina papurskaliok ant laidu, paskirstytojo, babinos.Pamatysi ko nemates.
Kuro filtra surasi apacioj po masina netoli kuro bako
Sekmes |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 08 15, 21:29 |
|
|
|
|
| Sveiki. Atsitiko beda su audi80 ('89m, 2.0E), prakiurus radiatoriui keiciau i kita is lauzyno, pajugiau jo termo davikli (nuemes akumo minusini klema), ir..pradejo saltas variklis sunkiai vestis, drebet, kalatotis laisvom apsukom, nuo akseleratoriaus paspaudimo dust, netraukt. Kai ikaista iki darbines temperaturos-viskas jau normaliai, gerai kuriasi ir traukia. Po to idejau termo davikli is seno radiatoriaus-vistiek tas pats. Iki tol viskas buvo gerai, net ziema per salcius puikiai kuresi. Gal variklio ECU (ipurskimo sistema KE-Motronic) pasigavo klaida? Kaip savom jegom butu galima tai sutvarkyt? Buvo mintis naudot USB KKL VAG-COM 311.2 ir OBD 2x2 adapteri pasijungt prie PC, tai kainuoja.. bet turi but paprastesnis budas klaidom istrint? |
|
_________________ +37067586637 |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 08 16, 16:56 |
|
|
|
|
| Klema buvau nuemes keletui valandu, vistiek nepadeda. Galvoju pasijungt LED'a prie vag jungties ir skaiciuot mirksiukus. Bet ledas 5V, iskart perdegs. Kokio nominalo varza det, kad sumazint itampa nuo 12 iki 5V? |
|
_________________ +37067586637 |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |