|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 01:51. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Ka klausot?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 04, 19:01 |
|
|
|
|
Manau,Geras ziuri i visa tai biski per daug pesimistiskai
Jei perklausytum VISUS,tarkim tais paciais 1973 m isleistus diskus,tai pamatytum,kad dauguma irgi buvo eiliniai fufeliai
Mes gi klausom tik geriausius,nera ju tiek jau daug visos mases fone
Dabar irgi isleidziama labai aukstos kokybes yrasu-tik reikia paieskot visoj toj masej
Tu laiku vyresniems zmonems tie patys Pink Floyd daugumai atrode klaikus-as gerai atsimenu,ka mano tevai ir tuo labiau seneliai kalbedavo,kai kaimynu bernioks,uz mane biski vyresnis,atsinesdavo maga Aidas su to laiko madingais tarp jaunimo yrasais O kai dar atsinese kruva nuotrauku,kur buvo perfotografuoti to laiko vakarietiski muzikos zurnalai-tai isvis,be zodziu
Kiekvienai kartai-sava muzika
Strausa savo laiku irgi vos ne panku buvo apsauke  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 04, 19:22 |
|
|
|
|
| Taip, 73- 75 metų muziką mėgstu ir aš. Šiuo metu pakliuvo rinkinys JAMES LAST, nežinau net iš kur pas mane atsirado, tai jo pasiklausau. Šiuolaikinės muzikos irgi pasitaiko geros (man), o šiaip, yra ir muzika, kuri visiems patinka, tai taip vadinami šlageriai. Turiu jų MIDI kolekciją, dabar ilsisi kitame harde, jei ką domina, galėsiu įmesti. |
|
|
|
|
|
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 04, 20:20 |
|
|
|
|
| Ne nu o kaip suprast tokius dalykus, kaip YVA ar kazkas panasaus... Nesuprantu kokiu velniu jos ant scenos rodosi, galetu paleist ta fonograma naktiniam klube ir ten prie stulpo skereciotis... Matai daininikes mazdaug... |
|
_________________ Skype - rockaskype |
|
|
|
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 04, 20:32 |
|
|
|
|
| Orionas777 rašo: |
| Ne nu o kaip suprast tokius dalykus, kaip YVA ar kazkas panasaus... Nesuprantu kokiu velniu jos ant scenos rodosi, galetu paleist ta fonograma naktiniam klube ir ten prie stulpo skereciotis... Matai daininikes mazdaug... |
Tai čia subingalviams skirta, specifika tokia. |
|
|
|
|
|
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 04, 20:36 |
|
|
|
|
Diskusijoms apie muzika kuriat atskira tem.. Cia rasom tik ka klausot!  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 04, 20:46 |
|
|
|
|
| Aš dar turiu paprotį rinkti mažiukus video su mano mėgstamais atlikėjais (dažniausiai senų laikų), kuriuos dar galima surasti tinkle. Nes, jaučiu prapuls ir net anūkams nebus kaip parodyti, kokia buvo muzika ir atlikėjai. Kai kurie jau ir pamiršti. Jei kam įdomu, mažą dalelę kolekcijos padėjau http://audio.ring.lt/vid.zip Ten kartu yra ir playeriukas, su juo galima peržiūrėti. 135 Mb. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 04, 21:46 |
|
|
|
|
Yva yra dainuojantys papai ir ilgos kojos, muzikos ten 0, o siaip pagalvojus, anksciau buvo jega, del megstamos grupes LP, isleisdavai didziausius pinigus, azartas taip kaupt muzika, turi visai kita verte, ir ne tik materialine.. as pats jauciuos didziausiu nieksu, kad niekad nemetu sito yprocio, ko nors isinorejes eit i piratebay, o ne i kokia originaliu irasu parduotuve, kad man nagos kada uz tai nukristu... ir jeigu nenusipirksiu sito http://www.ledotakas.net/webshop/?eshop;page.product;type.vinyl;id.37617801 , o eisiu i pirate bay, reiskia manes nemyli jezus, ir as nevertas ausu bei kompo  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 05, 14:06 |
|
|
|
|
Nebėra muzikos ir vargei ar bebus, praėjo tie laikai ir viskas. Priežastis labai paprasta, dabartinės technologijos tokios,- neleidžia pasiekti to kas buvo ankščiau lengvai prieinama ir nors tu ką daryk.
Paaiškinsiu tiems kas nekerpa šito sakinio: žmonės visada linkę naudotis tik pačias naujausiais išradimais.
Visos priemonės ir technologijos naudotos seniaiu išmetamos ir pamirštamos kaip pasenę netobulos ir t.t.
Todėl niekas dabar nesugeba taip užprogramuoti kompo kaip ankščiau paprasčiausiai grodavo paprastais instrumentais.
Garso ir vaizdo technikoj inžinierių nebeliko (išmirė kaip dinozaurai), yra tik programuotojai kuriems rūpi tik pikseliai ir bitai , daugiau niekas. Ir ką jie kuria? Matyt didžiausias pasiekimas MP3 telefone štai atlikėjas ir klausytojas viename.
Paprastas kineskopinis telikas priimantis analoginį signalą savo vaizdo kokybe nepralenkiamas jokių plačiai jau paplitusių technologijų. Tos aukštos technologijos matyt dar labai žemos, kad negali pasiekti to kas buvo. Todėl, jau ne už kalnų, kai kineskopinis telikas bus nepasiekiamos prabangos tikro vaizdo Hi-End televizorius.
O vinilinės plokštelės, neskaitant kai kurių visai ne esminių trukumu, dar ir dabar sunkiai pralenkiamos savo muzikinėm savybėm.
O lempos kai kur išvis nepakeičiamos į nieką, kas dar gali tiesiškiau dirbti be gryštamo ryšio?
Visada galioja vienas ir tas pats dėsnis kai kas nors gerinama, kažkieno sąskaita.
Atsiprašau, kad gal ne į temą pavariau, bet gyvenu plastmasinių programuojamų dėžučių šiukšlyne ir jas vartoju kaip sėmkas???
Žodžiu technologijos tobulėja tik kieno sąskaita visa tai?
Manau kokybės, nes...taip reikia... kažkodėl... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 05, 14:34 |
|
|
|
|
| Geras rašo: |
.
Visos priemonės ir technologijos naudotos seniaiu išmetamos ir pamirštamos kaip pasenę netobulos ir t.t.
Garso ir vaizdo technikoj inžinierių nebeliko (išmirė kaip dinozaurai), .. |
Na, yra tokių "psichų", kurie renka, kolekcionuoja senus gerus dalykus:
http://langaitis.zenonas-old.radios.fotopic.net/
Dar yra tokių nukvakusių, kurie patys kniedija sau norimą lempinę aparatūrą (čia aš vienas tokių). Na, kas dėl inžinierių išmirimo, tai čia teisybė, iš mano senųjų kolegų jau vienas kitas beliko. Liūdna... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 05, 15:32 |
|
|
|
|
| Contax rašo: |
.
Garso ir vaizdo technikoj inžinierių nebeliko (išmirė kaip dinozaurai), .. |
Na, yra tokių "psichų", kurie renka, kolekcionuoja senus gerus dalykus:
http://langaitis.zenonas-old.radios.fotopic.net/
Dar yra tokių nukvakusių, kurie patys kniedija sau norimą lempinę aparatūrą (čia aš vienas tokių). Na, kas dėl inžinierių išmirimo, tai čia teisybė, iš mano senųjų kolegų jau vienas kitas beliko. Liūdna... |
Reiškia aš irgi "psihas" bet netoks beviltiškas, nes turiu daug mažiau radijų.
O nukvakėlis kniedintojas tai jau jo |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 05, 21:33 |
|
|
|
|
| Nebėra muzikos ir vargei ar bebus, praėjo tie laikai ir viskas.................... |
Senatviniai marazmai ir tiek
Neretai pasiekus kazkuria tai amziaus riba,ima atrodyti,kad seniau viskas buvo gerai,o dabar-viskas blogai,o ateityje-tai tik dar blogiau.
Nieko cia naujo-tokiu bambejimu galima pasiskaityti jau pirmuosiuose zmonijos rastuose,rasytuose tukstanciai metu iki Kristaus.
Netruks ju matyt ir po tukstancio metu....
As irgi jau ne jauniklis,bet ne bumbu del ne tokiu,kaip seniau,zaliu medziu ar zydro dangaus...
Gyvenimas eina tik i prieki. |
|
|
|
|
|
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 05, 21:38 |
|
|
|
|
| Ane? Bet OT jau galima rišt! |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 05, 21:49 |
|
|
|
|
| gnt rašo: |
| Nebėra muzikos ir vargei ar bebus, praėjo tie laikai ir viskas.................... |
Senatviniai marazmai ir tiek
Neretai pasiekus kazkuria tai amziaus riba,ima atrodyti,kad seniau viskas buvo gerai,o dabar-viskas blogai,o ateityje-tai tik dar blogiau.
Nieko cia naujo-tokiu bambejimu galima pasiskaityti jau pirmuosiuose zmonijos rastuose,rasytuose tukstanciai metu iki Kristaus.
Netruks ju matyt ir po tukstancio metu....
As irgi jau ne jauniklis,bet ne bumbu del ne tokiu,kaip seniau,zaliu medziu ar zydro dangaus...
Gyvenimas eina tik i prieki. |
Va kur gerai zmogus masto, stipriai palaikau sia nuomone  |
|
|
|
|
|
 |
Ka klausot? |
Parašytas: 2008 08 05, 22:21 |
|
|
|
|
| Medkirtys rašo: |
| Ane? Bet OT jau galima rišt! |
geriau pagalvojus. o kam? net idomiau, juk visvien sneka apie muzika, su pamastymais  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |