|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 01, 22:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » nokia3500c usb jungtis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
nokia3500c usb jungtis |
Parašytas: 2008 08 05, 20:22 |
|
|
|
|
Prijungiau nokia3500c usb laidu prie kompo, prašo įdėti diską, bet jo nebuvo prie telefono. Ką reikėtų daryti  |
|
|
|
|
|
 |
nokia3500c usb jungtis |
Parašytas: 2008 08 05, 20:27 |
|
|
|
|
Internete psiieskoti..  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
nokia3500c usb jungtis |
Parašytas: 2008 08 05, 20:35 |
|
|
|
|
| Medkirtys rašo: |
Internete psiieskoti..  |
Nelabai sekasi ieškoti, kai nežinau ko reikia, ne kartą buvo, kad suinstaliavus ką parsisiunčiau baltas ekranas telieka.Iš rusiškų siunčiuosi, nes anglų nelabai
Ką konkrečiai reikia rasti, ir kaip atpažinti, kad tai ne virusas? |
|
|
|
|
|
 |
nokia3500c usb jungtis |
Parašytas: 2008 08 05, 20:39 |
|
|
|
|
Nu jam reikalingas softas, turi ieiti i komplektacija. nors pa smane SE bet jam nebutinas softas failu permetimui...  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
nokia3500c usb jungtis |
Parašytas: 2008 08 05, 21:00 |
|
|
|
|
| Tai gal pas tele2 prašyti. Kažkaip telefonu tariantis sakė, kad bus 99lt ir 24 mėn sutartis (keičiau mini planą į 300min po 7ct), bet kai atvežė telefoną ir sutartį, tai ten jau buvo parašyta ne 99lt, o 29lt. tai gal dėl to ir nebuvo nei usb laido, nei kompakto? |
|
|
|
|
|
 |
nokia3500c usb jungtis |
Parašytas: 2008 08 05, 21:13 |
|
|
|
|
NU nzn, skambink jiems, bet tai komplektacija pilna turi atvezt...  |
|
|
|
|
 |
nokia3500c usb jungtis |
Parašytas: 2008 08 05, 21:26 |
|
|
|
|
Na nezinau, bet siaip ne prie visu mob tel duoda softa, bet del sito tai reiktu issiaiskint is tikruju. Siaip daugumai nokia telefonomas beveik softas tas pats, nors yra ir atskiriems modeliams, va pagooglines radau http://europe.nokia.com/A4144905 cia duoda parsisiust nokia pc suite, bet aisku tai gali buti ne registruota versija, nors nezinau, pats nemeginau, kadangi turiu SE O del virusu tai parsisiuntus reiktu praskenuot si faila, nors is sito linko neturetu buti virusuotas. |
|
|
|
|
|
 |
nokia3500c usb jungtis |
Parašytas: 2008 08 06, 00:20 |
|
|
|
|
Ačiū ,nokia pc suite įdiegiau, tiesą sakant, nelabai pats supratau kaip , bet jau jau galiu foto perkelti , žinutes skaityti ir rašyti kompe. Gal dar galima padaryti, kad pokalbiui galėčiau naudoti kompo ausines ir mikrofoną, na, kad telefonas tik per usb laidą pajungtas būtų? |
|
|
|
|
|
 |
nokia3500c usb jungtis |
Parašytas: 2008 08 06, 08:21 |
|
|
|
|
| str rašo: |
Ačiū ,nokia pc suite įdiegiau, tiesą sakant, nelabai pats supratau kaip , bet jau jau galiu foto perkelti , žinutes skaityti ir rašyti kompe. Gal dar galima padaryti, kad pokalbiui galėčiau naudoti kompo ausines ir mikrofoną, na, kad telefonas tik per usb laidą pajungtas būtų? |
O jau ne per daug nori? O siep taim galima?  |
|
|
|
|
 |
 |
nokia3500c usb jungtis |
Parašytas: 2008 08 06, 15:02 |
|
|
|
|
Mano atrodo kad galima, gaila pas tevus nera rimtesnio nokios mob tel(nu patys zinot kiek jiem tereikia to telefonu funkciju) ir pats isbandyciau. Kai atsidarai pc suite yra contactai tai viena syki synchronizavus kompas turetu matyt visus tavo kontaktus is mob. Ten maciau funkciju neperdaugiausiai : istrint, siust zinute, email ir liktais tik tiek. Toliau susirask klaustuka(help ) eini i search ir rasai" Using your phone as a modem" ten liktais galima padaryti kaip tu nori bet nesu tikras abejoju siektiek As perdaug neanalizavau ir beto nera ant ko isbandyt, reiks pamegint ir su savuoju SE gal kas gausis  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |