|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 28, 18:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Itampos reguletorius nuo 85v iki 30v
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Itampos reguletorius nuo 85v iki 30v |
Parašytas: 2008 08 01, 10:19 |
|
|
|
Tai va nutiko toks dalykas kad perejo kempo reguletorius kuris regulevo vielos padavimo greiti.kadangi niekam neisejo joi pataisyti kur veziau tai sugalvojau atjunkt ji nuo pagrindines platos ir pajunkti ant atskiro reguletoriaus.Tai gal kas galetu koke schemute paroditi kaip tai butu imanoma padaryti ? man reike kad nuo 85v iki 30 v reguliuotusi, dekui uz pagalba ir dar gal galima sita schemute perdaryti taip kad tiktu man ? http://www.elektronika.lt/schematic/theme/65/5/ |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 01, 20:00 |
|
|
|
Pirma issiaiskink,kokia nominali vielos padavimo mechanizme esancio varikliuko darbine ytampa
Jei daryt pagal tavo pasirinkta schema,bus lb didelis kaitimas reguliuojancio tranzistoriaus,vien mikres nepakaks.Esu dares ne viena kempui reguliatoriu,visuose naudojau PWM reguliavomo principa
Bet pirmiausia reikia tiksliai apie varikliuka issiaiskint,ti po to scemu ieskot |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 03, 21:51 |
|
|
|
tai vat isardziau ta variukliuka tai jo darbine itampa 85v ir 2.5-2.3 A kaskodel biski kinta tai gal galetum koke schemute paskolint kur galeciau pritaikiti mat as nelabai toi elektronikoi gaudausi domiuosi tik tiek kiek man reike ir viska ka iki siol dariau buvo naudojema tik ant 12v masinoi  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 04, 12:04 |
|
|
|
kaip suprast kolektorinis ? tu kaip niors ukiskiau pasakyk ant bendzininio variklio isivaizduoju kaip kolektorius atrodo o kaip ant elektrinio neisivaizduoju man atrodo kat ten paprastas tas motoriukas su reduktorium tik ir tiek |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 04, 17:06 |
|
|
|
Nu virukai kad jus cia jau lb blatnai varot juk sakau ne specelistas man paprastos schemutes reike kad to varikliuko apsukos reguliuotusi ir viskas o track dimmer kas cia per daiktas pirma kart girdziu plem negalvojau kad cia toki sudetinga dalyka noriu padaryti  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 04, 19:30 |
|
|
|
Pirma reikia tiksliai zinot,koks variklis,tada jau galima apie schema galvot
Tokios,kad tiktu visu tipu varikliams-neegzistuoja
Ydek nors keleta geresnes kokybes nuotrauku,kaip tas varikliukas atrodo |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 05, 22:39 |
|
|
|
O tu buvai atidares sita varikliuka,kad tvirtini,jog jis be sepeteliu?
Nes is isvaizdos-cia kolektorinis variklis su pastoviais magnetais
Identisku pagal isvaizda esu perrinkes daugybe-naudojami automobiliuose,suka ventiliatorius,arba valytuvus-sito visa konstrukcija 1:1 kaip valytuvu varikliuko su reduktorium
Pirma reikia ji atsidaryti-kur parodyta rodykle,viduje turi buti angliuku laikiklis
Tad paziurek,ar nesudeges inkaras-gal del to gamykline schema nuejo shaibom?
Ir labai abejoju,kad jo darbine itampa-85 voltai-ar tu sitai radai kur parasyta,ar is lempos paemei? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |