|
Forumas » Elektronika žaliems » stiprintuvo rezistorius
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
stiprintuvo rezistorius |
Parašytas: 2008 08 01, 21:02 |
|
|
|
|
| nu jo as ir kitose 0,1uF radau bet man reikia ne 50V o 25V. bent jau schemoje taip parasyta. |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animaciją avatre. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 01, 21:13 |
|
|
|
|
| truksta zodziu...Didesne itampa nieko blogo, gal dar netgi geriau |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 01, 21:15 |
|
|
|
|
| vedosky rašo: |
| nu jo as ir kitose 0,1uF radau bet man reikia ne 50V o 25V. bent jau schemoje taip parasyta. |
dar geriau, jai dėsi didesnės įtampos, ji tik parodo kokia įtampa kondensatorių sugadintų, ir neturi įtakos grandinei  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 01, 21:20 |
|
|
|
|
| mmmmm aisku kad paaiskinot. |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animaciją avatre. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 06, 08:22 |
|
|
|
|
1. Turiu dar viena klausima ar galima vietoj termopastos naudoti paparasta silikona, dedant radiatoriu ant mikroschemos?
2. Ir dar vienas klausimas Koki ir kur siam stiprintuvui potenciometra deti? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 06, 08:40 |
|
|
|
|
Vietoje termopastos tinka tik termopasta, ką jau silikoną, tai geriau niekuom netepti, o tik gerai priveržti. Termopastos gali pasigaminti ir namie; į aliuminio pudrą įlašini lašą aliejaus ir pasidarai pastą. Savo šiluminėmis savybėmis ji ne blogesnė už pirktinę, tik laidi elektrai.
Potensiometrą junk tarp įėjimo ir masės, į vidurinį paduok įėjimo signalą. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 06, 08:42 |
|
|
|
|
| del silikono labai abejoju, man rodos jis nelaidus silumai. As tavo vietoj nieko nedeciau, tiesiog mikroshema prisukciau prie radiatoriaus ir viskas. Del potenciometro: kaip ir visiem stiprintuvam, ant iejimo, paprasciausia potenca gali det |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 06, 09:02 |
|
|
|
|
1. O nesvarbu kiek omu turi buti potensiometras?
2. O kaip suprasti del tu iejimu ir izeminimo? ten kur yra iejimas, yra salia dar vienas iejimas ir tiesiai izeme, ka reikia ten daryti? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 06, 09:28 |
|
|
|
|
| Čia stereo stipras, tai dėk du potencus. Tiks apie 10 kiloomų, gali būti daugiau, ar mažiau, tas nesvarbu, o junk taip, kaip rašiau. Gali dėti ir vieną dvigubą potencą, bet tada nebus galimybės pareguliuoti balansą. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 08 06, 09:36 |
|
|
|
|
| dabar paliko aiskiau aciu. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |