|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 05, 10:31. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » Ar verta (S-90)?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 19, 13:39 |
|
|
|
Sveiki, pasiskaitinėjęs čia forume "užsikabinau" ant senų gerų S-90 Greitai susiradau, pardavėją ir situacija tokia, siūlo man porą už 120Lt, su neveikiančiais midais, ar verta imt, nes iš pažįstamo galiu gaut nemokamai dvi dėžes su filtrais tik be dinamikų.. Ar yra kur nors pirkt kažko panašaus į originalius midus, kokia maždaug kaina būtų? Ar kuo pakeit galima? Kažkur buvau radęs, kad midus keičia į VISATON SC13.. Bet pagrindinis klausimas ar verta už tokią kainą jas imt? |
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 19, 14:04 |
|
|
|
lauk tokio "sauleles" komentaro, jis tikrai patars... |
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 19, 14:10 |
|
|
|
Na, tada laukiam "sauleles" patarimo |
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 19, 15:01 |
|
|
|
Supranti tau reikia pamatyti tikraji audiofilini poziuri
O siaip mano nuomone S-90 uz tokia kaina gal ir neblogai yra, bet jos dar padroztos, tai plius tvarkymo kaina. O su tais garsiukais: buna ir nauju pirkti tokiu pat modeliu, kaip tie senieji, arba galima kisti ir tuos visaton. Bet uz tuos orignalius kaina liktais 40 lt uz vnt. (panevezyje), o tu visatonu net neisivaizduoju.(ju panevzy nera visiskai ) Klausimas tau: ar nori galios, ar kokybes ? Pats turiu sias koloneles ir nesiskundziu nei galia, nei kokybe
Bet pasikartosiu reikia pamatyti tikraji kritikavima |
|
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 19, 15:44 |
|
|
|
Radau šičia, lyg originalai http://www.vigrola.lt/sec1/mod/speak_cat/
O VISATON SC13 RCL'e 79Lt, taip kad skirtumas nedidelis, tik įdomu, kaip kokybe skiriasi Ir įdomu, ar perdėjus visatonus nereikės filtrų keist O dėl padrožimo... Nežinau, aš kiek žiūrėjau tai be 250Lt eskių nenupirksi, šiaip visur kainas užsikėlę iki 400-450lt O juk visos jos senos Aš asmeniškai esu už kokybę, bet tuo pačiu nesu užkietėjęs audiofilas, tai mano pirmas rimtas audio pirkinukas Prie pc turiu grundig 7.1 sistemą už 200lt, tai įsivaizduojat, kokia ten kokybė |
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 19, 18:40 |
|
|
|
Gali naudotus midus surasti , kaina neturėtų būt didelė , bet klausimas jei tuos midus pakeisi ar nereikės dar ko keist , nes jeigu pasirodys kad ten viskas "pavargę" tai klausimas ar išvis apsimoka |
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 19, 19:35 |
|
|
|
as nusipirkau isvis beveik naujas s90 is naujesniu modeliuku... tusams geresnio varianto nera... muzikai klausyti - nesamone... siaip kad bent jau tusams tiktu, reik filtrus perdaryti butinai, laidus su prijungimais pakeisti, nu ir deze bent jau as sutvirtinau... |
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 19, 21:01 |
|
|
|
Taigi galutinis verdiktas Jei nieko neturėtumėt, ar imtumėt porą s90 su neveikiančiais midais už 120Lt? |
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 19, 21:21 |
|
|
|
Jeigu bulves laikyciau balkone ir reiktu joms deziu-imciau
Bet kadangi turiu gera "sklepa"-tai ne |
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 20, 12:34 |
|
|
|
pix rašo: |
Taigi galutinis verdiktas Jei nieko neturėtumėt, ar imtumėt porą s90 su neveikiančiais midais už 120Lt? |
Turiu dvi idealias S90, tačiau už tokią kainą imčiau dar dvi šitas. |
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 20, 15:59 |
|
|
|
Tada nuspręsta-imsim šitą daiktą Ačiū už patarimus ir nuomones |
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 26, 12:17 |
|
|
|
esu mates tokiu s90 kur pagalvoji ar uz dyka verta jas imt o kiti dar litus praso |
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 26, 18:52 |
|
|
|
Supersund duok adresa kur dykai s90 dalina |
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 26, 21:06 |
|
|
|
Supersound rašo: |
esu mates tokiu s90 kur pagalvoji ar uz dyka verta jas imt o kiti dar litus praso |
Uz kinietiska suda kiek praso ? a ? O kur yra bent kiek kokybes tai jau turi dykai atidavinet, naivuoliai #@!(&!*(# |
|
|
|
|
|
|
Ar verta (S-90)? |
Parašytas: 2008 07 27, 07:58 |
|
|
|
pix rašo: |
Tada nuspręsta-imsim šitą daiktą Ačiū už patarimus ir nuomones |
Vienaip esai visai gerai. Bet jau tik ne jums. Jiems reikia patefono, brigo. Tada nušluostys nosis dabartiniam komplektui iki 20 000 tai tikrai. Išskyrus vieną minusą-šnypštimą. Aš aukočiausi dėl tokios smulkmenos. Visa tai, jei pats nečiupinėčiau lituoklio ir nemokėčiau smegenais galvoti.
Už 120 apsimoka, jei sugebi tik gargaliukus įsimesti. Nors jiems daugiau daryti ir neverta, nes padaryti geriau negu yra (neišbalansuoti) sudėtinga. Esų gargalai (automatiškai ir filtrai) yra sunki apkrova stiprui... Pasaka be galo. Perdarymai visokie, tik iš pirmo žvilgsnio atrodo "geriau".
Aš tavo atveju visviena imčiau jaščikus. Ot jie tai tikrai puikiai suręsti. Su dabartiniais garsiakalbiais tau lengviau būtų pasidaryti šiokius tokius filtrus, tuo labiau, kad rekomendacijų dabartiniams gargalų filtrams nors šakėm mėžk. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|